Den enda rikedom jag har är tusen frågor utan svar

var finns motivationen? var finns lusten? var finns GLÄDJEN? inte i rum 1007 på träslövsvägen 25d i alla fall.. inte just nu. här finner ni motsatsen. hur kommer det sig? efter att ha köpt ny mobil och haft världens bästa helg måste väl göra någon nytta..? tydligen inte. tror att något saknas. någon saknas. några saknas.

nu ska jag deppa lite till någon film och äta kaffegodis. sova och hoppas vakna upp på bättre humör. tror inte det kommer funka. men imorn måste motivativationen till plugg finnas. min grupp kommer inte tycka om mig annars. ska kolla tentaresultatet och sedan gräva ner mig. hej


barcelona

hemma efter en trevlig kväll på nyfiket. zlatan kom in och behövde typ två minuter innan han näta. fint! sett på paradise, nu är det entourage och sen.. sova eller flickan som lekte med elden? det är kvällens stora fråga.

fint som snus

det blir aldrig som man tänkt sig. jon, albin, cilla och ac kom till längan igår. paulina fick mig att dricka och efter en kul förfest stod vi återigen nere på oscars dansgolv, som vanligt. och det är jag glad över. sjukt bra människor ute, bra musik och en capten i handen. då kan det inte gå fel helt enkelt.

har varit vaken i snart tre timmar och är i stort behov av snus just nu. jag som inte tänkt gått utanför dörren förrän ikväll när vi förmodligen ska till flash och kolla el classico. men snus måste jag ha nu. får alltså bli en sväng bort till willys. det är ju tur att det inte är så långt.

ung och trött

riktigt bra kväll igår!

har gjort så lite som möjligt idag. ska duscha nu. ikväll ska jag endast leka med min nya mobil, se dansbandskampen och kanske någon film. jag orkar inte gå ut, så hoppas jag inte faller för grupptrycket idag. ;)


iphone och captain

SIMON HAR KÖPT EN IPHONE! :D :D :D :D så kan bli ett tillfälligt nummer ett tag. isf återkommer jag med det!
helgen kunde inte börjat bättre. fick inte resultatet från tentan heller. så nu laddar vi för förfest i skogen hos alexandra och captain morgan kvällen på oscars. nästa captain kanske? ;)

nervöst

sitter på firstclass. har gjort det ett tag nu. väntar på birgittas mejl så jag kan gå ner till skolan. få detta överstökat. orkar inte vänta längre. vill börja planera.

ibland stängs mitt internet av

 allt jag skrev försvann. gah!

men i alla fall var jag på harrys och cheers igår med annacarin och rickard. kul hade vi. men idag har jag varit riktigt seg. blev återigen ett misslyckat försök till plugg. gick på seminarie och fattade allt. robban och emelie skulle tittat förbi efter skolan, men blev inget av det. tråkigt, men tar det en annan gång. varit på the phonehouse. det är riktigt lockande med en ny mobil nu. vet inte vilken bara. samsungen finns inte i några trebutiker just så, så måste vänta i minst tre veckor.. iphonen kan jag få inom en vecka. alltså den tid det tar för numret att överföras.

 


ska bestämma mig till imorn tror jag. jag menar, vad är inte bättre än att starta helgen med att köpa en ny snygg mobil? och om resultatet är illa imorn så måste man ju få dränka sorgerna lite. och om de är bra måste man ju få fira. eller har jag fel? om resultatet kommer imorn vill säga. jag börjar bli nervös..

en dag utan träningsverk och träning

vill köpa nu mobil, fixa abonemang och höra vad folk säger när jag pratar i telefon. satsa?
blev en snabbvisit i skolan och sedan försök till plugg med alexandra och paha. fotografer kom till längan för att ta kort till nya campuskatalogen. vi fick låtsas vara på förfest. ovanligt för att vara längan? kanske inte. ;) 
drog till willys för möte med rafael till nip i extern och organisation. och ikväll blir det musikquiz på harrys med bl.a. jules och ac. det är fyra veckor sen sist.


:D

Mycket bra jobbat!!! Absolut GODKÄND!

gruppen fick tillbaka nipen. det lät ju bra. nu bara hoppas på att tentan gick okej...


-

skolan typ hela dagen.
mobbade mest my.
hon är skåning.
jag fattar inte vad hon säger.
inte han på jysk heller.
eller hon på atletica.
ganska roligt.
var på bodypump.
har pratat med mamma.
nu ska jag skriva cv.
ciao!


måndag

gick till skolan för grupparbete, kom inte fram till speciellt mycket. men satt kvar och pluggade. blev de gå runt i stan och lämna nya kontrakt till rabattbutikerna. hem en stund och sedan ner till atletica för dagens spinningpass. hade tänkt träna imorn och trodde jag bokat på onsdag och torsdag, men icke. såg nyss att jag glömt det och allt är FULLT! fuck då. det var ju inte riktigt så jag planerat min vecka. får bli att plugga lite extra istället. om inte någon avbokar så jag kan ta den platsen. får hoppas på det i alla fall.
måste skriva ett cv också. glömde det idag. blir imorn efter gruppmötet. jag ska söka jobb. :)


innebandy

igårkväll blev det att sitta ensam i klippan och kolla när titanix fick sin guldstjärna. efter blev det "skräckfilm" med emma och emilia. tror aldrig jag skrattat så mycket till en film som inte ska vara en komedi. haha. så drag me to hell rekommenderar jag inte. i alla fall inte om det är skäckfilm ni vill se.

satt igång pluggandet direkt när jag vaknade i morse. men tog en paus i pluggandet efter ett tag för att kolla på innebandy med paulina. varberg tog emot umeå. vi stötte på joel, anders och lotta, så hängde där med dem. sjukt länge sedan jag såg på innebandy, och grymt kul var det också. blev ju bara bättre när vik vann med 8 - 4. :)
karro tittade förbi i längan förut så enheten satt sig och spelade lite spel. självklart tog jag hem segern ganska så stort. vad annars liksom?

räkna några uppgifter till nu, sen blir det ph. ciao!


bilder från igår




-

sumerar gårdagen med ett ord - konstig

sitter och kollar på idol, snart ska tove sjunga. ikväll blir en lugn kväll.


TWILIGHT

skola. seminarie. ingen redovisning för vår grupp, sköönt! slutade tio, satt kvar till två och plugga. nu lägger jag studierna åt sidan ett tag och avbokat dagens träningspass för ikväll ska jag och paulina se på TWILIGHTMARATON! hur bra som helst. först ettan, sen tvåan. från kvart över nio till typ halv tre. detta kommer bli en låång dag. kanske ta en powernap snart men först ska vi till willys och snacka med raffe. måste boka möte.

denna dag blev helt plötsligt så jävla mycket bättre! :D

det skulle stå etthundra

ganska slutkörd efter dagens träningspass. imorn kommer jag nog inte kunna gå skulle jag tro. och inte heller bära något. jobbigt värre då jag går till skolan och ska bära med mig massa böcker.. dessutom kommer det var tidigt, mycket tidigt. börjar kvart över åtta och det är inte okej. ge mig sovmorgon snart. känns som det var sjukt länge sedan. fast är nog egentligen bara två dagar skulle jag tro, max tre.


etthunda inlägg

och ni läser fortfarande. det gillas!

seminarie idag, ganska ovärt. planerade morgondagens redovisning, som förövrigt kommer gå skit. vi vet inte ens om fattat uppgiften rätt. bra jobbat. men gruppen är bra i alla fall, mycket bra.

ikväll är det bodypump och paradise. nu ska jag och paulo se på män som hatar kvinnor, hon har aldrig sett den. funderar även på att boka flickan som lekte med elden. bara så ni vet liksom.

längtan

ulf månsson måste nog var den tråkigaste människan i hela världen att lyssna på. till och med tråkigare än pv, eller som ullis säger - peeeveee. då fattar säkert några av er hur illa det är!? man typ somnar så fort han börjar prata. om man nu kan kalla att han pratar. han typ lespar (om det nu stavas så?) och hakar upp sig på varje litet ord som är längre än sex bokstäver. han verkar själv inte ha en aning om vad han försöker lära ut när han läser allting innantill från boken eller något jävla papper. hur fan kan man då vara lärare och försöka göra så vi studenter fattar vad det handlar om? nu har jag i alla fall sett de två föreläsningarna med honom vi hade tidigare idag, då jag låg och sov, och är fortfarande inte klokare.

nu ska jag sätta igång med externredovisningen inför morgondagens seminarie. ciao!


kladdkaka

s - vi måste låta den svalna lite först.
p - vadå? menar du att vi ska äta den kall eller?
s - inte kall, men inte heller varm!

s - jag tar fram glassen nu då?!
p - menar du då att vi ska äta VARM GLASS och KALL KLADDKAKA ELLER??

paha är lite störd, bara så ni vet!


organisation och ledarskap

tänkte börja ta tag i mitt liv lite, men det sprack nästan direkt. var i alla fall nere hos ac förut. köpte böckerna, drack the och snacka lite skit. alla tiders. tänkte sätta mig nu och se lite föreläsningar. men måste även hinna laga mat innan dagens träning. får se hur det blir.

rödinho fyller år idag. grattisfan till den grabbjäveln!

monster

blev utgång igår med juno och paha efter att titanix tagit sig vidare till nästa vecka! på oscars var det tråkigt så gick hem ganska snart. inte okej.

mamma och co är i ullared. orkar inte åka dit. men de kanske kommer hit en sväng sen :) efter blir det kanske gymet. och så måste jag hämta böckerna hos ac, om jag inte tar det imorn.


dansbandskampen

riktigt bakis idag efter en sjukt bra kväll på oscars igår!

ikväll blir det dansbandskampen och kanske utgång. inte så taggad, men det kanske kommer. först ska jag laga mat och spela lite fm.

har ni inget bättre för er så kan ni  ju alltid lyssna, titta och njuta. det finns liksom inget bättre just nu.


rock @ oscars

storstädning och tvättning stod på dagens schema. sjukt tråkigt. men rummet är rent och nästan alla tvättar är klara. har även stött på ett problem idag. jag är i behov att en fin låttext till kortet. någon med förslag?

snart är det träning som gäller. box med paha. vet inte hur jag ska orka, för idag är träningsverken sjuuk! aja, efter blir det ju i alla fall förfest i korridor D och sen ska det festas loss på oscars till what tomorrow brings. med andra ord, vi taggar för en sjukt bra kväll!


snart fredag

ont i hela kroppen, både armar och ben. ändå tog man sig upp. första seminariet i externredovisningen. känns ganska bra att vi har "läxor", vilket gör att man pluggar lite mer än i förra kursen.

blev dock ett spinningpass. sjukt kul men samtidigt jävligt jobbigt. resten av kvällen spenderades i soffan med grannarna framför massa sjukt dåliga och pinsamma tvprogram! :D och vi börjar redan ladda för morgondagens bravader, som paulina tjatat om hela veckan om att det kommer bli sjukt bra!


sovmorgon

blev ingen skola idag. satt klockan men orkade inte resa mig ur sängen. såg föreläsningen hemma nyss. känns ganska lyx att kunna göra det.
ikväll blir det fotbollsträningen och efter bodypump på atletica. men nu till dagens höjdpunkt - nya avsnittet av one tree hill! yeah! :D

back in business

nya kurser, verkar sådär. eller ja, externredovisningen verkar i alla fall kul. bestämde mig dessutom för att vaccinera mig idag. men väl nere på vårdcentralen säger de att det är slut. fan va varbergare överkonsumerar vaccinet då! aja, får väl göra det en annan dag.

svart är ingen färg, det är så man känner sig.

hemma eller hemma?

sitter hemma hos lisa. ska hämta viktor snart tror jag. vid fyra kommer pie till oss och sen blir det tågfärd hem till varberg. har faktiskt saknat längan lite. :) men har samtidigt haft kalasbra hemma i viken.


farsdag

vaknade upp i oskars och johannas lilla lägenhet på 27 kvadrat och mådde inte allt för bra. inte lika dåligt som simon och dani verkade må, men deffinitivt inte bra. igår skjutsade jag in jocke och oscar till stan och efter blev det tipslördag i källaren hos oskar med dani, oskar, oskar, simon och oscar. mycket oskar där, jag vet. :D kvällen fortsatte sedan på olearys, manesa och slutligen palace. bra kväll, riktigt bra kväll!

väl hemma i viken blev det besök hos farfar och farmor där släkten befann sig. nu ska jag lägga mig i soffan och typ dö. och bestämma mig över hur man ska tillbringa morgondagens sista timmar i viken för denna gång.

6 november

ikväll blir det idolmys hos lisa, me like!

idag är det ett år sedan begravningen. snacka om att tiden går fort. känns som den jobbiga, men fina, dagen var typ nyss..


ska nog bege mig upp till graven sen, det är på tiden!

ring

vill bara säga att detta har varit den lätt bästa dagen på länge, helt klart! allt tackvare dig :)

home sweet home

hemma i viken igen. :) kom igår. dock kunde inte dagen börjat sämre. för det första endast fyra timars sömn, tåg i en och en halv timma. i hässleholm skulle väntan på nästa tåg vara en halvtimma, som sedan blev en timma. skrikande ungar, kineser som springer runt och tar kort på stationen och alla svenska människor, lillskiten som hade tagit min fönsterplats och sedan tre timmars tågresa till. aja, väl framme i norrköping blev det chili, det gjorde dagen genast mycket bättre.

blev en sväng hem till familjen åkesson igår och efter det en biltur i humlan med daniboy! för han tog körkort igår! :D:D:D:D äntligen. grattis som fan till honom!

nu ska jag och dani till stan. han ska till tandläkarn och jag ska luncha med rebecca, great! :) see ya!


trött på låttitlar

hemma från tentan. vet inte om jag kan säga om det känns bra eller dåligt. nu är det i alla fall gjort och äntligen kan man släppa alla tankar om marknadsföring. får se om jag får ta fram det om någon månad igen.

nu blir det film med paulina och julia. ikväll ska vi till karro, fixa tavlor och dricka vin för att fira / dränka våra sorjer! haha. och imorn åker jag hem! :)

stronger than jesus - a camp

nu är det färdigpluggat. upp klockan sju imorn så jag säger godnatt hörrni!

hide and seek - imogen heap

suttit och pluggat konstant sen klockan tio i morse med kaffet i handen och bara försökt fått in allt en sista gång. och det har gått bra! har inte ens hunnit med luchen, men just nu känns inte den lika viktig som morgondagens tenta. plus att jag typ endast har nudlar hemma, vilket inte är allt för gott.. haha.

nu har jag inte tid med datorn längre, marketing ropar!

come as you are - nirvana

efter en dag med sex timmars konstant plugg förtjänar man en lugn tv-kväll. men nu känner jag att jag fattar ganska mycket, eller i alla fall det vi tror är det viktigaste. det gillar vi. hoppas bara att allt sitter kvar på tisdag då det väl gäller. blir att kolla över det lite imorgon igen bara.

slänger upp lite bilder från fredagens bravader. och om jag inte sagt det tidigare var det KANONKUL!

  

RSS 2.0