blandat

måndagsklubb
liseberg
grått hår, haha.

juli, sista dagen

fast, blir en liten resumé av de senaste dagarna, hoppas det inte gör något. var inte oroliga, det blir inte så långt.
torsdag
tog en tripp till vårdcentralen. sjukt dyrt och helt ovärt. drog till sjukhuset och röntga hälen. inget trasigt, bara en jättestor blödning. läkaren sa ta det lugnt och sitt ner mycket. hur fan ska det gå? nej, precis, inget av det liksom. åkte hem, emilia bjöd på mat i väntan på joel och sen drog vi till götet. liseberg stod på schemat. sjukt bra dag med massa karuseller, spel, chokladhjul, vänner, tävlingar, regn och öl. åtta pers, fem stjärnvinster + massa första och andra vinster, gosedjur och allt möjligt. jag vann bara en stjärnvinst och alla gosedjur, det blir ju så när man är den enda som kan pricka hålet! haha.
fredag
jobb. tolv till tjugo. sjukt segt, men vafan. kom hem och fick se att stina var och hälsade på i staden. blev film och alkoholfri öl i soffan, när de andra drack rosé. :)
lördag
det är dagens dag. jobbat sju till tre. duschat, umgåtts med philip. jag har spöat honom i nhl, samtidigt som vi druckit några kalla. som inte var speciellt kalla. haha. nu ska jag dra bort till emilia och umgås lite till ett glas vin eller två. blir kanske utgång ikväll, i så fall en lugn sådan. jobbar ju trots allt imorn.. bara sex arbetsdagar kvar till en dags ledighet, och jag längtar! :D

awesome dag igår!

img_4584 (MMS)

awesome dag igår!


precis innan jobbet

johan och samme tog en tripp upp till varberg idag. kanske mest för ölens skull, men hoppas de ville träffa mig med. haha. blev en runda på stan, systemet, lunch på campino, kolla korridoren och sen åkte de igen. trevligt. blev sedan en sväng på stan med jullan och försök till cykellagning hos philip. var tydligen inte punka, utan bara förlång slang för hjulet. blir att köpa ett nytt då. nu drog grannarna till getterön för grillning och kvällsbad, och jag, jag drar snart till jobbet. kuuul, eller inte. foten värker, men jag hoppas det går över till imorn. det måste det göra!

juli, dag tjugoåtta

MIN FOT! helt förstörd. hoppade ner i sanden där det tydligen var ett berg under. landade stumt med hälen och nu gör det sjukt ont. hoppas det går över snart, verkligen. blir ingen kul kväll på jobbet annars..
nu ska jag ta cykeln ner till stan. ciao!

är på kåsa med folk jag inte känner. robin...

img_1053 (MMS)

är på kåsa med folk jag inte känner. robinsontävlingar, grill, öl, någons födelsedag och trevliga människor. snart ska vi tävla igen och lag nord leder, såklart!


gårdagen

just det, igår var vi på club monday. sjukt kul, precis som vanligt. typ alla komiker var där, och massa pinsamma stekare som trodde att folk skulle bli impade på dem om man beställer in massa skumpa och står vid bordet och låter. men nae grabbar, det funkar inte i varberg. haha.

juli, dag tjugosju

precis hemkommen efter provjobbet på carlings. fan va kul det var. hoppas verkligen att jobbet blir mitt. får väl svar om två veckor, efter att den sista har jobbat.
nu blir det kåsa. volleyboll, kallt vatten, kvällssol och några kalla, inte helt fel inte. men först måste jag äta..

bara tre timmar kvar på jobbet och just n...

bara tre timmar kvar på jobbet och just nu har jag lunch. igår var måns möller här och idag lasse berghagen. igår var det bodegan och ikväll blir det club monday. igår var jag full och idag kör jag nycktert. imorn är jag ledig från statoil och ska provjobba på carlings. om en vecka börjar helvetes månaden, och jag ser verkligen inte fram emot den. det var allt för mig, hej!


juli, dag tjugofem

seg dag på jobbet igår. men med bra arbetskamrater går det fint. e hämtade mig från jobbet. vi åt mcdo-mat och tjötade i köket. om en timma blir det på't igen. ikväll kör vi kanske bodegansöndag, om jag orkar. men det ska nog gå, det brukar det göra.
vimmel från hoffmaestro. det var en bra kväll!

juli, dag tjugofyra

jobbhelg, med tråkigaste passet. halv tre till tio lördag och söndag. aja, varför klaga? igår efter jobbet satt jag uppe hos ac med martin och rosanna. några glas vin blev det innan sängen, då de valde att dra vidare ut. ikväll kommer emma hit, imorn är det bodegansöndag och på måndag får jag lön. yes! nu ska jag till stan och käka med philip innan jobbet. hejs!

du är inte en i mängden

var varken lisa eller bella som glömt sakerna, så alltså är det ordningsamma johanna som glömt mest. ganska kul det. hittade även en keps, tror den tillhör macke. nu har jag städat och det har nog aldrig varit så rent på mitt rum. och så har jag lagat matlådor, vilket jag heller aldrig gjort. och lagt in bilder på fejjan, men det har jag gjort många gånger! ;D
film eller sova? det är frågan det..

APGLAD

PÅ TISDAG SKA JAG PROVJOBBA PÅ CARLINGS, SÅ JÄVLA KUL!!! :D :D :D

salem al fakir

såhär bra var salem igår
och såhär kul hade vi
punkt slut!

juli, dag tjugotvå

igår var vi på salem och idag är jag trött. det var apkul och han var sjukt bra! nu ska jag till stan och sen till stranden. imorn får jag lön tror jag. det skulle sitta fint!

"va fan hände där?"

okej vänner, ni har glömt ett örhänge, ett linne, en dyr grön tejp, en strumpa och något sminkskit. alltså har alla glömt något förutom jocke. bara så ni vet. men, det skiter vi i för nu slänger jag in bilder från grymme festen istället. puss!

juli, dag tjugoett

fantastisk helg!

i torsdags kom familjen hit och spenderade dagen i varberg. jag fick massa paket, vi gick på stan, käkade gott på värdshuset och bara hade det allmänt bra. när de lämnade mig spenderade jag kvällen med på apelviken för volleyboll med folket. blev en förfest i längan och sedan bodegan där det gick bananas. sjukt bra dag!
i fredags drog vi till stranden och runt fyra anlände grabbarna. vi drack öl i solen, spelade kort och umgicks med folket. runt tio kom oskar och johanna, och lite senare även bella. det blev lite fest och en "utgång" på det. oscars var fullt, så blev nyfiket istället. ingen höjdare, men vi hade det trevligt. oboypaketet, det räcker att säga så. haha.
i lördags kom bossen och väckte mig. dags att börja jobba. vi drog och handlade, började lite smått att fixa, gick på systemet och på stan, satt upp tältet, någon lagade mat och sen var klockan dags. folket började trilla in runt sex-sju och det blev awesome. lätt en av de bästa helgerna här, och lätt en av de bästa festerna, kanske till och med den bästa!? runt 70 pers tog sig hit för att käka, dricka, dansa och ha det kul. fina presenter, lekar, partytält, jäger och goda vänner gjorde min kväll, lätt! TACK ALLA!

söndagen var vi sega, vilket var väldigt förståligt. städastädastäda, innan vi drog till paganini för att avnjuta världens godaste hamburgertallrik. de tog farväl för denna gång och jag, oskar och johanna tog en liten rundtur i sommarstaden. även de lämnade mig efter en stund och jag drog på möte vid klipporna. efter mötet blev det onskan med sandra, då en lugn kväll verkligen behövdes! men som sagt, fantastisk helg!

måndag & tisdag - jobb. idag är jag ledig. ska snart ner till stan, kanske till beachen och ikväll ska vi på salem. om vi får biljetter vill säga, men det hoppas vi! ;D bilder kommer sen, nu ska jag tvätta.

juli, dag arton

ska på möte nu så har inte tid att skriva om helgen. men gårdagen blev succé i alla fall, det är en sak som är säkert! :)

SYSTEMET

just det, glömde ju det viktigaste. IDAG FYLLER JAG 2O BAST!! ;D coolt, jag känner mig vuxen ;) lill-simpa är inte längre lill-simpa, utan..? eller, lill-simpa kanske funkar fortfarande? jag är ju trots allt yngst.

juli, dag femton

det händer mycket bra saker nu. igår fick jag sluta tidigare, typ enbart för att hon tyckte jag skulle få hinna med en sväng på krogen. så efter att fixat till mig befann jag mig på oscars 01.10 för surf's up wednesday, för att få röja i femtio liksom. det bjöds, dansades, kramades, svettades, skrattades och sjöngs. helt klart värt det! sedan körde vi barnens badstrand för ett dopp i det varma havet. :)
35 grader blev det i alla fall inte idag, kanske blir senare. kåsa får vänta till en annan dag. om typ två timmar kommer familjen hit och spenderar dagen med mig. senare i eftermiddag anländer emelie till varberg och igår kom stina, och johan hit. så ja, det händer mycket bra saker nu! och på lördag, då smäller det!! :D

efter moln kommer solsken

vädret har klarnat upp och vi drar nu till stranden i ett par timmar. najs!

dessa togs i fredags


juli, dag fjorton

igår / inatt jobbade jag. det fanns typ inget att göra. jag pumpade trettio fotbollar och plockade cigaretter. anmälde, städade och träffade förmodligen en kändis. ikväll jobbar jag samma tid. hoppas på mer att göra då.
linus ringde precis och väckte mig. inte snällt, men är okej när man kommer med så bra nyheter som han gjorde. han kommer i helgen! tillsammans med jocke och macke kommer de redan på fredag. hur bra?! jag längtar!! men, just nu är det skitväder i varberg. så vad ska jag göra? sängen istället för stranden verkar det som.. inte okej!

19.41

nu drar jag till jobbet. opepp som fan. menmen, fem timmar ska jag väl klara av. hoppas jag i alla fall.

juli, dag tretton

kort genomgång om vad helgen har bestått av .
FREDAG
förfest hemma med grannarna. även stina var nere och hälsade på. vi drog till sociten. körde gärnet till hoffa och grabbarna. tog massa kort. drack massa öl. öste på dansgolvet. efterfestade i köket och sov på en soffa. grymt bra kväll!
LÖRDAG
bakisdag på jobbet. tio timmar. kollade fotbollen med ac och emma. åt massa chips och drack en öl, som inte smakade speciellt bra. halvsov till tjugo minuter av satc 2 innan jag begav mig till sängen.
SÖNDAG
jobb. tio timmar även denna dag. irriterande kunder och en jobbig arbetskamrat. kollade vm-finalen med martin, emma, emilia och annacarin. drog till bodegan. hade bästa kvällen där ever. planka in på simstation med typ 25 pers till. badade. efterfestade hos jesper och kom hem runt sex. sjukt bra spontankväll, tack att ni tvinga med mig!
MÅNDAG
ledig och dagen spenderades på kåsa tillsammans med emma, emilia, martin och lite folk. sjukt varmt på både land och i vattnet. hängde där till klockan fem och blev röd som en kräfta. vi samlade sedan ihop ett gäng och grillade utanför längan. måndagsklubben på oscars, som var sjukt kul! kvällen avslutades vid barnens barnstrand där det skulle badas. inte för mig, men för andra. efterfest och kokta ägg, det är grejer det.
TISDAG
det har regnat, och åskat. det är sjukt varmt ute och jag har inte gjort ett skit. nu pratar jag och annacarin med emelie i telefon. vi förstår inte mycket av det hon säger, men det blir nog bra. planerar inför lördagens händelse. fan va kul det ska bli!! :D

Skapligt gött väder här på västkusten . So...

img_6074 (MMS)

Skapligt gött väder här på västkusten . Solen steker fortfarande på och vi lämnar nu stranden för lite grillning och vin utanför hemmet . Ikväll kör vi måndagsklubben på Oscars , tagga !


juli, dag tolv

okej, jag vet. jag har inte berättat om i fredags, eller resten av helgen heller för den delen. men, tar det senare. kan i alla fall säga att hoffa och grabbarna var sjukt jävla asgrymma i fredags och vi hade sjukt kul. jobbet har varit segt med världens jobbigaste person. och igår avslutades veckan på bästa sätt. rosévin, bodegan, red stripe, nattbad i poolen och efterfest till fem.
emilia ringde precis, vi har försovit oss. blev visst inte kåsa vid tio i morse, men drar dit nu istället. :)

efterfest hos jesper efter en bra, men trö...

img_4378 (MMS)

efterfest hos jesper efter en bra, men trött kväll på bodegan. nattbadet var bäst, men sjukt kallt. vi har det bäst, det har vi!


sitter och väntar på skjutsen hem. idag fi...

img_4513 (MMS)

sitter och väntar på skjutsen hem. idag fick jag reda på att vi är Sveriges största statoilstation. coolt. nu ska jag hem och grilla med de bästa. inte många timmar kvar till veckans, kanske sommarens höjdpunkt. fan va kul vi ska ha. :)


juli, dag nio

nu drar jag till jobbet. slutar klockan sex. hoppas på att allt funkar idag. igår var det kaos.
idag fyller jules år. det ska firas ikväll. vi ska grilla. och se hoffmaestro. kommer bli bra. riktigt bra! :D

juli, dag åtta

nattpasset blir utökat. börjar fem istället för åtta. skapligt segt, men pengar blir det ju. dock spöregnar det här på bästkusten, så cykeln känns inte jätte lovande just nu. taxi kanske? måste ju hända någon gång. eller?
nu är det bara en vecka kvar till systemet, och endast en dag kvar till hoffmaestro! ;D galet underbart!

juli, dag sju

idag har jag
varit trött
spelat massa nhl med philip, och typ bara vunnit
suttit ute i solen
varit på hajen
åkt till falkenberg
haft skypedejt med emelie, nu när internet kommit till gotland
ätit pannkakor
och kollat på fotboll med pernilla, rickard och co
nu ska jag sova. dissar onsdagsklubben. är nog ett bra val skulle jag tro.

juli, dag sex

vet inte vad jag ska skriva . men dagen / kvällen / natten var sjukt bra , räcker så ! bilderna får tala för sig själv !

emma kör ett rollspel för oss hur det såg ...

img_6807 (MMS)

emma kör ett rollspel för oss hur det såg ut i göteborg igår, haha. ikväll kör vi club monday premiär på oscars, laddad som fan! ;D


ett ja, tack

fyra vänner hemifrån har svarat, sitter ni andra aldrig på fejjan eller? vore ju bäst om alla kom. men, fan va kul vi ska ha, hur det än blir. mindre än två veckor, och jag längtar. men först ska det längtas till på fredag - HOFFMAESTRO OCH CHRAA! :D

juli, dag fem

tänkte bättra på brännan lite idag, men icke. vädret är skit. får bli att sova någon timma till innan det blir en sväng på stan. känner att jag behöver det.
lill-simpa goes brun-simpa, som j sa. vad hände där liksom?

elva timmar

blev en slitsam dag på jobbet. sjukt ont i fötter och ben, men det ska väl kännas att man har jobbat?! korridoren har varit helt tyst sen jag kom hem, så kvällen har tillbringats uppe hos s framför tvn. nu ska jag sova, och imorn ska jag sova ut. tre dagars ledighet, vad ska jag hitta på? måste i alla fall hitta present till j, det står nog högst upp på listan. efter sola vill säga. ;)

juli, dag fyra

om en kvart drar jag till jobbet. j skjutsar mig såhär sista dagen hon har bil. :) igår satt vi vid fästningen och hade det sjukt trevligt. inte jättegott rosé, men underbara vänner och bra musik i bakgrunden vägde upp det. och det gick ju ner ändå, haha. vi gick nog inte därifrån förrän efter tolv, men väl på bodegan var det sjukt mycket folk att vi bestämde oss för att dra hemåt. de andra började efterfesten redan halv två, men då bestämde jag mig för sängen. och det var ett smart beslut känner jag idag.
jobbet var det ja, ciao!

sitter utanför fästningen och dricker rose...

img_6807 (MMS)

sitter utanför fästningen och dricker rose såhär efter jobbet. :) jules väntar förväntansfullt på calle, han ska tydligen spela på rockfestivalen.


jag är inte bara trevlig, jag är överläg...

img_5249 (MMS)

jag är inte bara trevlig, jag är överlägset bäst på att sälja också, yes! :D nummer tio, det är jag det!


vi kan gå genom eld

återigen sitter jag på bussen. denna gång styr kosan mot göteborg. har haft det underbart i världens bästa stad, OSLO! dit ska jag flytta, någongång i livet. det kan jag lova!
sitter nu och skickar ut inbjudningar. sen ska jag läsa klart boken. ville bara säga det. hejs!

juli, dag två

tiden i oslo är snart slut tyvärr. klockan fem sätter mig jag på bussen påväg hem. hem till varberg igen. så nu ska jag utnyttja varje sekund jag har kvar här. ska ut och lägga mig på gräsmattan och njuta av solen en stund till, tillsammans med live to win, fram tills ida kommer hem från jobbet. blev ingen grillning igårkväll, så den blir innan vi drar mot sverige.

juli, dag ett

ligger i soffan med ida och douglas. de tar upp ganska mycket plats, och bara pratar med varandra. kul att vara i oslo, verkligen. haha.
idag har jag åkt massa buss, gått på oslos gator, solat, shoppat, sett världens sötaste hund, fått ont i fötterna, ätit sjukt god kycklingburgare, druckit öl och skrattat, massa! bra dag alltså :)


glass i solen med Bella nere vid hamnen. u...

img_6807 (MMS)

glass i solen med Bella nere vid hamnen. underbart väder och sjukt kul att träffa henne igen. nu väntar jag på bussen från hennes jobb till kusins jobb. bara sex minuter kvar :)


RSS 2.0