juli, dag tjugoett

fantastisk helg!

i torsdags kom familjen hit och spenderade dagen i varberg. jag fick massa paket, vi gick på stan, käkade gott på värdshuset och bara hade det allmänt bra. när de lämnade mig spenderade jag kvällen med på apelviken för volleyboll med folket. blev en förfest i längan och sedan bodegan där det gick bananas. sjukt bra dag!
i fredags drog vi till stranden och runt fyra anlände grabbarna. vi drack öl i solen, spelade kort och umgicks med folket. runt tio kom oskar och johanna, och lite senare även bella. det blev lite fest och en "utgång" på det. oscars var fullt, så blev nyfiket istället. ingen höjdare, men vi hade det trevligt. oboypaketet, det räcker att säga så. haha.
i lördags kom bossen och väckte mig. dags att börja jobba. vi drog och handlade, började lite smått att fixa, gick på systemet och på stan, satt upp tältet, någon lagade mat och sen var klockan dags. folket började trilla in runt sex-sju och det blev awesome. lätt en av de bästa helgerna här, och lätt en av de bästa festerna, kanske till och med den bästa!? runt 70 pers tog sig hit för att käka, dricka, dansa och ha det kul. fina presenter, lekar, partytält, jäger och goda vänner gjorde min kväll, lätt! TACK ALLA!

söndagen var vi sega, vilket var väldigt förståligt. städastädastäda, innan vi drog till paganini för att avnjuta världens godaste hamburgertallrik. de tog farväl för denna gång och jag, oskar och johanna tog en liten rundtur i sommarstaden. även de lämnade mig efter en stund och jag drog på möte vid klipporna. efter mötet blev det onskan med sandra, då en lugn kväll verkligen behövdes! men som sagt, fantastisk helg!

måndag & tisdag - jobb. idag är jag ledig. ska snart ner till stan, kanske till beachen och ikväll ska vi på salem. om vi får biljetter vill säga, men det hoppas vi! ;D bilder kommer sen, nu ska jag tvätta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0