juli, sista dagen

fast, blir en liten resumé av de senaste dagarna, hoppas det inte gör något. var inte oroliga, det blir inte så långt.
torsdag
tog en tripp till vårdcentralen. sjukt dyrt och helt ovärt. drog till sjukhuset och röntga hälen. inget trasigt, bara en jättestor blödning. läkaren sa ta det lugnt och sitt ner mycket. hur fan ska det gå? nej, precis, inget av det liksom. åkte hem, emilia bjöd på mat i väntan på joel och sen drog vi till götet. liseberg stod på schemat. sjukt bra dag med massa karuseller, spel, chokladhjul, vänner, tävlingar, regn och öl. åtta pers, fem stjärnvinster + massa första och andra vinster, gosedjur och allt möjligt. jag vann bara en stjärnvinst och alla gosedjur, det blir ju så när man är den enda som kan pricka hålet! haha.
fredag
jobb. tolv till tjugo. sjukt segt, men vafan. kom hem och fick se att stina var och hälsade på i staden. blev film och alkoholfri öl i soffan, när de andra drack rosé. :)
lördag
det är dagens dag. jobbat sju till tre. duschat, umgåtts med philip. jag har spöat honom i nhl, samtidigt som vi druckit några kalla. som inte var speciellt kalla. haha. nu ska jag dra bort till emilia och umgås lite till ett glas vin eller två. blir kanske utgång ikväll, i så fall en lugn sådan. jobbar ju trots allt imorn.. bara sex arbetsdagar kvar till en dags ledighet, och jag längtar! :D

Kommentarer
Postat av: viktor

Så det går att dricka den iallafall. Haha. Teatat SanMiquel?

2010-08-01 @ 13:50:42
URL: http://knicket.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad kul med Liseberg. =)

2010-08-02 @ 09:27:03
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0