juni, dag trettio

ligger i idas soffa och kollar på american idol. hon är på personalmöte. ikväll ska vi dricka öl, äta onyttigheter och spela kort. precis som i polishuset! :D men först ska jag skicka sms till b och se om det finns tid att ses imorn under förmiddag när ida jobbar, något jag hoppas på. :)

hur bra?!

befinner mig nu i norge. och bella, här skiner i alla fall solen. hoppas den börjat göra det hos er i oslo nu med! :D om mindre än en timma är jag framme. då ska jag försöka hitta rätt, så jag någonstans kan möta upp ida.

har nu lämnat ett just nu regnigt varberg ...

har nu lämnat ett just nu regnigt varberg för ett förhoppnigsvis soligt oslo, yes! ;D


lappen


oslo baby

nu är bussen bokad. onsdag till fredag hos kusinen i oslo. fem år sedan jag hälsade på, så nu var det fan dags! sjukt kul mini semester ska jag ha, det kan jag lova! :D

20.00

sändy var här förut. hon kom med ett väldigt kul erbjudande. hoppas! när jag vet mer får även ni veta, det kan jag lova. :)

ätit sallad i solen med denna pingla. skön...

img_6807 (MMS)

ätit sallad i solen med denna pingla. skönt att ha henne hemma igen, dock lämnar hon mig ikväll redan. jag säger bara fuck pease and love!


juni, dag tjugonio

solen skiner och det är sjukt varmt. låg ett tag i solen, men gav upp. alldeles för tråkigt att ligga ute på gräset alldeles själv. gör mig sällskap vafan!
igår blev det liseberg med pernilla och rickard. åkte nästan alla roliga, kollade lite på lotta på liseberg, spelade på chockladhjul och hade det allmänt trevligt i göteborgsvärmen. vi bestämde att vi snart kör en heldag, med alla! träffade även på alexandra och jocke, så fick gratta henna in real också. :)

så jävla stolt. så jävla glad. misteryshop...

img_6807 (MMS)

så jävla stolt. så jävla glad. misteryshopper. i torsdags tydligen. jobbet har inte haft fullpott på fem månader. men det har det blivit ändring på. hundra procent på allt. vem? jag såklart! :D


juni, dag tjugoåtta

jag säger bara oskar linnros, så jävla grym. är typ det enda som spelats i högtalarna de senaste veckorna. och skaka rumpa såklart! ;D här är min favorit, men alla är sjukt bra!
jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

sitter på jobbet, lunchtime. har varit ut...

sitter på jobbet, lunchtime. har varit ute och städat hela området. två sjuukt tråkiga timmar tog det, men solen är ju framme, så varför klaga?imorse var jag själv på stationen i två timmar, ganska coolt faktiskt. ;) ikväll blir det förmodligen liseberg. spontant och roligt, det är vad vi gillar! :D och tvåa ligger jag i tävlingen, men snart är jag på toppen igen!


vafan är det här? finns det inga bättre do...

vafan är det här? finns det inga bättre domare eller? pinsamt!


kära gotland

bjuder på lite gotländska, om ni vill lära er liksom. kan ni tänka er vad något av dessa fyra ord är på riktig svenska? det kunde inte jag. haha. mjölkrusko, lipjordi, sikaväst och kittvarpe.

och förresten, hur fan kunde domaren missa målet när ALLA andra såg det?

jag hatar tyskland, och jag hatar domarjäv...

jag hatar tyskland, och jag hatar domarjäveln!! nu blir det wallander med ac och patte istället.


juni, dag tjugosju

helgen är avklarad och jag är död. gå upp tidigt är inte riktigt min grej, det är en sak som är säkert. fem dagars ledighet med sömn, sol och bad blev endast fyra. imorn börjar jag sju igen. inte särskilt pepp på det, men det är ju pengar vafan! tar allt jag får, verkligen. men, sen är det fyra dagar ledigt, och jag tar gärna emot tips på vad jag kan göra. :)
nu ska jag kolla på när james håller nollan och england tar sig vidare till kvarten.

inte jätte lätt att kolla på fotboll när t...

img_6807 (MMS)

inte jätte lätt att kolla på fotboll när tjejerna dansar framför tvn. men, det är väl trevligt det med! ;D usa ligger under, inte bra. kom igen nu vafan!


varför ska det vara så förbannat långt til...

varför ska det vara så förbannat långt till willys? jag vill ha godis!!!


:)

img_6807 (MMS)

:)


juni, dag tjugofem

snart börjar min midsommarhelg. den skall spenderas på varberg statoil nord. kan bli kul kanske, räknar med roliga besök. jag vet i alla fall en som kommer må bra imorn. haha. hade gärna spenderat den på kopparvägen, där midsommar alltid får fem av fem. men det får bli en annan gång. hoppas ni får det kul ändå. sup lite åt mig och sakna mig inte allt för mycket ;)


midsommar 2008

midsommar 2009

Glad midsommar! Sitter på Stefans balkong ...

img_6807 (MMS)

Glad midsommar! Sitter på Stefans balkong och har det gött, såhär innan jobbet börjar. :)


Sommaren är här, på riktigt! Full fart ...

Sommaren är här, på riktigt! Full fart i butiken - det sjukt mkt folk! Efter fyra timmar fick jag nu lämna kassan för första gången. Lunchen är snart slut och bara fyra timmar kvar för dagen. Jag har sett första kändisen i butiken idag, coolt! ;) och igår på personalmötet fick jag reda på att jag var fjärde bästa säljaren förra veckan. Kassakung - självklart! :D


okej, julia vann med ett slag - men kul va...

img_6807 (MMS)

okej, julia vann med ett slag - men kul var det! man kan ju inte vara bäst på allt ;)


minigolf i apelviken. jag tror jag leder, ...

img_6807 (MMS)

minigolf i apelviken. jag tror jag leder, vem annars liksom ? ;)


från och med du

en sommarkväll i varberg

juni, dag tjugotre

mobilinlägget kom in lite sent. kom inte hem halv fem, utan typ halv två.
ledig idag, men om en timma är det säljmöte och då måste jag vara på jobbet. som tur är får jag jag åka med en kollega. helt okej med andra ord.

hemma från första nattpasset. lite folk oc...

hemma från första nattpasset. lite folk och inte alls så jobbigt som jag trodde, faktiskt ett av de roligaste passen. men nu är jag pigg, fan.


vilken sol?

den försvann. bara sådär liksom. gick upp i rök. poff, så var den borta. inte kul. menmen, nu ska jag laga mat, vänta på fotbollen och försöka stå ut med oljudet på övervåningen. vilken match ska jag se förrsten? en på tvn och en på mobilen, det funkar. om jag hinner hem från stan vill säga.

juni, dag tjugotvå

det är den tjugoandra juni idag, vilket innebär att det snart är midsommar. när midsommar är förbi är det snart juli. och är det snart juli är det snart min födelsedag. galet? ja!
tänkte ta en sväng ut i solen nu. men först ska jag till willys. måste. handla. mat!

ligger halvdöd i sängen och kollar på f...

ligger halvdöd i sängen och kollar på fotboll. schweiz åkte på en billig utvisning, chile leder med 1-0 och de missade precis ett friläge. jag ligger två, kanske etta nu(?), i tävlingen på pappas jobb. när vi kom hem från stranden förut började det regna, sen blev det soligt och nu är det... okej kanske. vädret är bra konstigt här på bästkusten, men jag gillart! idag kommer nog emma hem och just nu lagar stefan mat till mig, inte helt fel. :)


ligger på stranden och har det gött. de an...

img_6807 (MMS)

ligger på stranden och har det gött. de andra klagar över molnen som är framme ibland och att det är kallt. men jag ger INTE upp, det kan jag lova!


juni, dag 21

e - han bor med sin flickvän.
r - i norge? eller i oslo?

l
- ligger smögen i sverige?

ac
- spelar inte ronaldo? eller är han för gammal och för fet?

elfenbenskusten

jag tror fortfarande på er, trots 3-1 förlusten.
haft en sjukt bra kväll med vännerna. nu väntar nhl, tror jag. var länge sedan jag fick spöa philip, så det blir nog bra. :)

grillat i solen, verkligen inte helt fel. ...

img_6807 (MMS)

grillat i solen, verkligen inte helt fel. sitter nu och kollar på fotbollen. jag hatar brasilien, och 3-0 är verkligen helt fel! fuck!


svensk sommar

stefan dubbelsnarkar, italien är värdelösa och vi har apgarvat till filmklipp på datorn.

"fan va mammig du låter då. som värsta morsan ju!" - ac till sin mamma i telefon, haha.

det är fortfarande varmt ute, solen skiner och ikväll ska vi grilla. sommaren är här, javisst!

juni, dag tjugo

vädret är bra ute och jag sitter inne, men ska väl gå ut en stund snart igen. storstädat "lägenheten", tvättat återigen och dammsugit köket. bra jobbat där! och vattnat blommorna, så j - dina blommor lever fortfarande. flaskan är nära nu! ;D haha.

23.14

jag är trött, och sliten, och trött. väntar på min tvätt som är klar om en timma. jag har sett fotbollen, och den nya wallander filmen, den där emil forselius är med i. hans sista film i livet. vet inte vad jag ska göra nu. är hungrig och trött, om jag inte sagt det. en film till kanske i väntan på tvätten?
alle och jocke ska ha inflyttningsfest den 9 juli. i nya lägenheten i götet. dålig planering tycker jag. det är jules födelsedag, hoffmaestro och jag jobbar hela den helgen, illa.

i väntan på fotbollen

det där var en sjukt bra kväll. det var kvällen igår också. har sovit bort hela dagen, och är fortfarande trött. folket vill att vi ska gå ut ikväll, men nej, jag tror inte det.

juni, dag nitton

gårdagen
förfest hos s och ac
r, r, p, m
we no speak americano
falcon
förfest vid ps
alejandro
cykelfall
"kan inte jag få gå hem och knulla?"
cheers
SKAKA RUMPA!!
allsång
= braa!

juni, dag arton

hemma från jobbet. stressigt som fan idag. det var sjuukt mycket folk. fattar inte att det är så många som stannar vid vägen, på samma gång! alla måste alltid komma samtidigt, galet.
nu är jag nyduschad och ska snart upp till stefan tror jag. låter som vi ska festa ikväll. måste ju passa på nu när jag bara har två lediga helger i sommar. och denna är en av de! aja, knäckemackorna väntar. ciao!

home sweet home

är sjukt trött efter dagens pass på jobbet, men kul var det. som tur var slapp jag cykeln idag. ac skjutsade ut mig och stefan hämtade mig förut. inte helt fel. klockan är inte ens tolv, men ska nog sova nu. godnatt!

juni, dag sjuton

vafan är det här? satt klockan på nio, och insåg ganska snart att det var bäst att ligga kvar. vädret var/är skit, bara för att jag skulle sola idag. börjar inte förrän tre idag. fanfanfan. har varit sjukt bra väder alla andra dagar denna vecka när jag inte kunnat vara ute. är det ett skämt eller?
igår hade vi iaf mycket trevligt på cheers. slänger in tre bilder innan jag ska laga mat och väcka grannarna på övervåningen. ikväll slutar jag elva, bara så ni vet.

sandra åkte hem igår, visserligen bara en vecka men snart lämnar hon längan och flyttar till götet. idag åker johan hem. han kommer kanske ner helgen vecka tjugoåtta, annars kommer han inte förrän till skolstarten. och micaela drar också idag, till huvudstaden, i tre veckor. stefan drar om två veckor. vet inte riktigt om jag tycker detta är okej, nej! tur är kommer grannarna, ac, rickard och emilia vara här i alla fall, annars jävlar!

värda en after work öl på cheers, självkla...

img_6807 (MMS)

värda en after work öl på cheers, självklart! iofs är det bara jag som jobbar, de andra bara festar ändå. ;)


juni, dag sexton

klockan ringde nio. jag börjar tolv. men vad gör man inte för att se finalen av biggest loser? missade det igår. nu är det paus, dags att fortsätta göra iordning sig. idag jobbar jag till åtta. ciao!

BILDBOMD

TORSDAG
FREDAG

okej, kanske inte världens bästa bilder.
men kan intyga att det var två sjukt bra kvällar och dagar,
bara så ni vet liksom!

juni, dag femton

jag är ingen mästare på att göra hamburgare, och inte på hur korvmenyerna ser ut, men snart så. men är i alla fall mästare på cykeln. åtta kilometer på tjugotvå minuter, det ni! ;) har stått i kassan fem timmar idag, vilket gick ganska bra, och var ganska kul. mycket folk, endel jobbiga kunder, precis som det ska. imorn jobbar jag ett längre pass, vilket ska bli ganska skönt.
senare kommer en bildbomb från tiden hemma. från studenterna och utgångarna, från iphonen. men först ska jag lära mig lite plu-nummer, det kan behövas inför morgondagen. segt - jajjemen!

lillebror

det var jag som anmälde grabben . nu är han topp tio . in och rösta ! !

http://hombres.blogg.se/2010/june/rosta-pa-2010-ars-modeman.html
den åttonde , viktor pettersson ! :)

slimi jimi buddy boy

jävla japanerna vann över kamerun , vilket INTE är bra ! kollat just nu på fotbollen . jag har glömt om jag har någon italienare i laget , antagligen inte . men 1 - 1 är ett bra resultat . eller ja , allt är bra bara inte paraguay gör mål .
jag har fått mitt schema för juli , pratat över en timma i telefon med e , eftersom internet inte är det bästa när man inte bor på fastlandet , så min första skypedejt blir en annan gång , OCH . . . BOKAT BILJETTER TILL HOFFMAESTRO OCH CHRAA DEN 9 JULI PÅ SOCIETÉN ! ! ! hur bra låter inte det då ? :D jules födelsedag kommer bli grym , efter 18 vill säga , för då har jag slutat .

juni, dag fjorton

hemma efter första dagen på jobbet. tog bara typ 30 minuter att cykla dit, så detta kommer inte bli några problem. men träningsverk kommer jag få, det kan jag lova. hur fan kan det vara motvind både dit och hem? det är något som bara inträffar i varberg. meen i alla fall, jobbet verkar bra. trevliga arbetskamrater och många olika arbetsuppgifter. tiden gick sjukt fort och rätt som det va var mitt pass slut. imorn ska kassan läras, varför den piper hela tiden, nya plu-nummer ska inmatas i skallen, vad alla menyer är för något och kunna svara på konstiga frågor. kul!
nu är jag trött. ska ta och laga lite mat, ha min första skypedejt och sen somna till en film. igår efter att e hämtade mig vid tåget åkte vi till hajen. jag storhandlade, och då menar jag verkligen storhandla. har typ aldrig blivit så dyrt förut. tack i! ;)
puss och hej

skapligt najs att jag hann med tåget, och ...

img_6807 (MMS)

skapligt najs att jag hann med tåget, och att bli hämtad när jag kommer hem.  inte lika okej att bli kallad barn av tågtjejen, som själv kan ha varit max 25. men om en månad, då jävlar! haha.


juni, dag tretton

vädret är jätte konstigt. precis utanför jönköping spöregnade det. i jönköping skiner solen. what the fuck liksom?! lämnar jönköping nu och fortsätter söderut. bara två timmar kvar nu. hoppas vi kommer lite tidigare än beräknat, vilket jag dock inte tror. orka sitta på stationen från 19:45 till 21:36, när tåget innan går 19:42. så nu håller alla tummarna, det kanske hjälper. och för er som tror på gud kan ju be för mig, det borde väl funka?

vi tog lisas nya snyggbil till linkan. sit...

img_6807 (MMS)

vi tog lisas nya snyggbil till linkan. sitter nu på bussen till götet, the sounds spelas högt i hörlurarna, samtidigt läser jag andreas carlssons live to win, som förövrigt är en jävligt bra bok. om några timmar är jag hemma igen! :)


studenterna

nu har jag sovit till fotbollen. sjukt trött eller dålig match, jag vet inte riktigt. men, är i alla fall pigg, så nu ska jag berätta om dagarna.
i torsdags drog vi in till stan. mackes utspring. mycket bra skiva efter på innergården. god mat, mycket dricka och de gamla vanliga. inte helt fel med andra ord. vi gick till hugo, precis som alla andra. mycket folk och jag kände typ inte igen en enda jävel, haha.
bakis vaknade jag upp i linus fina lya. efter att vi piggnat till någorlunda styrde jag och jocke kosan till sörping, som förövrigt tog fyrtio minuter. jennie och alla andra nyströmskaelever sprang ut. vi kom försent, men fick träffa studenten och se när de åkte flak. hade ett sjuukt sug av att hoppa upp på ett av flaken, men det gjorde jag inte. i korpstugan blev det sedan en mycket trevlig studentskiva. även där bjöds det på riktigt god mat och mycket dricka. folket var inte det gamla vanliga, men kul hade vi. :) kvällen avslutades på hugo igen. lagom mycket folk och nästan bara folk jag kände. kul var det, riktigt kul!

nu sitter jag här och väntar på min kusin tror jag. eller vad ska jag annars göra ikväll? ingen fest i alla fall.

juni, dag tolv

okej, jag vet att jag inte har berättat om vad dagarna har bestått av, men jag för göra det senare. för nu är det argentina - nigeria som gäller. och så vann sydkorea förut, yes! :D

jag hatar 459. och södeköping. och broöppn...

img_6807 (MMS)

jag hatar 459. och södeköping. och broöppning. aja, snart är jag hemma.


sjukt sliten, men fan va kul vi hade. berä...

img_6807 (MMS)

sjukt sliten, men fan va kul vi hade. berättar mer senare. nu ska vi ner på stan och sen vidare till sörping. idag är det ju pies tur att springa ut! :D


För Macke har tagit studenten, fy fan va h...

img_6807 (MMS)

För Macke har tagit studenten, fy fan va han är bra! :D


juni, dag 10

har precis varit på viktor avslutning
han fick stipendium för bra kamrat
det fick jag med när jag slutade nian
snart ska jag hämta honom och äta god mat
sen drar jag, jocke och dani kosan till stan
macke tar studenten!
ikväll är det FEEEST!
och så fyller väldens bästa emma år idag
GRATTIS! :D

födelsedag

förlåt, men glömde skriva en sak. mackecatch fyller 19 bast idag. inte illa inte. haha. så imorn ska vi fira dubbelt upp, det gillar jag! :D

juni, dag nio

jag, lenper och kusinerna p åkte till sporthallen i morse för att kolla på vårkonserten, lite försenade, men vafan. många var sjukt duktiga, och vissa var väl mindre bra, så att säga. blev lunch på davidssons med mamma, skjutsade hem ingis (på grund av klantiga kusiner) och sen kom jocke och hälsade på. mulle, svälta räv och tvåmansvist. blev han ägd? jo men visst! :D

snart ska jag hämta lisen från jobbet, för att sedan ta sig ut till grännäs i regnet. viken möter sleipner i östgötacupen och vi ska vara där och stötta dem. inte varje dag de möter ett lag i ettan! :)

sitter i bilen påväg hem till viken igen...

sitter i bilen påväg hem till viken igen. blev en runda på stan med lisa och sedan fifa och öl hos macke med hans vänner. mycket trevligt i norpan med andra ord. :) på torsdag kör vi!


juni, dag åtta

kollat på masterchef och ätit potatissallad. om en timma tar jag och lisa bilen till stan. hon ska träffa gamla vänner och jag ska hälsa på marcus i nya lägenheten. kanske svänger förbi linus och malin också om det hinns med, men vi får se hur det blir. får se om jag får med mig spanjoren också, men beror ju på om han ska vara ambitiös och träna idag eller inte. jag röstar på inte. haha.
och du gotland, idag har jag skaffat skype så nu kan vi ringas. :)

juni, dag sju

lagat mat och sett på film. ganska ineffektiv idag med andra ord. tänkte höra med h om det finns tid att träffas lite snart. ikväll ska jag till sörping och träffa r, inte helt fel inte. var ju verkligen inte igår.

glömde berätta om igår när jag och viktor satt i cam med ida på msn. haha, sjukt kul hade vi. vi bjöd henne på tårta, lät henne vara med när vi spelade korgboll och sjöng nationalsången för henne. vi körde någon eurovisiondans, andra fina konster och många skratt delade vi med oss till henne. egentligen var vi nog ganska störda, men som sagt, kul hade vi. har nog inte skrattat så mycket på länge. :)

en varm dag på östkusten

efter badet på ekön, som förövrigt var typ fyra år sedan jag besökte senast, åkte vi till kårtorp och åt glass. viktor beställde hallonsorbet, han ville ha mangosorbet och fick apelsinsorbet. kul, haha.
johanna och oskar åkte precis. vi har ätit pizza. trevligt att träffa dem igen. de var fascinerade av att jag förra gången såg ut som ett lik och idag är brun, haha. och nu drar syrran hem även hon.

inte okej att fotbollsmålet ser ut så här....

img_6807 (MMS)

inte okej att fotbollsmålet ser ut så här. de har förstört mitt ekön!


nu drar vi och badar på ekön. hej då!

nu drar vi och badar på ekön. hej då!


MAAAT

nu är jag klar, och jag är hungrig. kan inte maten bli klar snart eller? det är bra att vara hemma, då blir man serverad och behöver inte hjälpa till med maten. det är i alla fall ingen som har sagt till mig ännu ;)

bjuder på tre bilder från igår


solen kallar, men först vill jag ÄTA!!!

zinkskallar

efter en varm bussresa kom jag äntligen fram till linköping. bilen for hemåt med hög musik och två syskon som överröstade varandra med en fantastisk skönsång, eller inte ;) hem fort för att fixa till sig, för att sedan ta cykeln upp till lina på förfest. hennes nya, alldeles egna fina lägenhet. vi hade trevlig och vissa var fullare än andra. enligt planerna var det tänk att ta cykeln en mil bort, men jag valde den sista platsen i bilen istället. och det är jag glad över idag. blev en mycket rolig kväll / natt i gusum, med många gamla återseenden. fyra av fem på den kvällen.
nu har jag och syster legat i solen. ska ut snart igen, men först den förbannade juridikuppgiften. kuul!

bus4you


varför har jag inte åkt med detta förut? trevlig busschaufför, billigare resa, sköna fåtöljer, gratis internet och stoort utrymme. okej, det blir tåg från varberg till göteborg och sedan stopp i borås och jönköping för att sedan komma till linköping. men skönt sitter jag, och det är huvudsaken. klockan fem är jag i linköping. såå, ikväll? :)

home

exakt två timmar kvar tills tåget upp till götet går. två timmar och tjugofem minuter kvar till bussen går. packa klart kanske man ska göra också. ses i veckan!

inte alls dumt inte

bild ett - galningarna jag har spenderat min dag med
bild två - s fantastiskt goda smörgåstårta
folket gick precis på sommarfest
det var lika jobbigt som jag väntat mig
nu ska jag sova
imorgon ska jag till östkusten
godnatt
puss
hej

22.22

duktig som jag är har jag nu valt att inte följa med folket ut sen. s har bjudit på smörgåstårta och nu sitter de där uppe och förfestar. jag har precis packat och ska väl återvända upp snart. det är trevligt, och mina ben bränner. men jag ska inte klaga, ni ska se s rygg, haha.
ett sista hej då var det ja . . .

kräftan är typ kräfta

nu ska jag upp till s en sväng på utflyttningsfest. nyktert, och jag ska förmodligen inte gå ut. har inte packat ännu, så det får blir morgonens projekt. med andra ord tidig uppgång imorn. jag är jätte trött och har ont på både armar och ben. solen och jag är inte kompisar ännu, men hoppas den blir snällare lite längre fram i sommar.
just det, en våning upp var det. ciao!

jag klarar mig nog

det händer alla . det vet ju alla . jag trodde aldrig att jag skulle falla .

juni, dag fyra

kebabrulle till frukost. solhäng vid ankaret med e, s, n och m. iskallt bad. musik. galiamelon. och massvis av läsk.
haha, klockrent!

avslutning med bcp

ALLA TALLARNA, ALLA TALLARNA, ALLA STORA, ALLA SMÅ

ALLA TALLARNA!

vi börja vid stenbrottet, och vi sluta vid stenbrottet. året alltså, inte kvällen!
klassen drack vin och käkade i solen nere vid stenbrottet. spelade kubb, sjöng och bara njöt över att det är slut nu. gick sedan hem till oss, där eventarna hade avslutningsfest. bra folk, mycket alkohol och mycket skratt. behövs det mer eller? gick sedan ner till bodegan, där det var suuper.
kvällen slutade väl inte på bästa sätt kanske, men nu vet vi hur det ligger till. kommer bli jobbigt, men så är fallet.
bilder kommer senare, för nu ska vi till stranden! :D

0

sista tentan är skriven, som dessutom var helt cp
SOMMARLOV!!
nu blir det ner till fästningen med klassen
ikväll är det fest!
hörde jag skål? :D

juni, dag två

tentapluggat med bcpgrannarna och j i solen
chillat i solen med e och s
fixat musik med paulo till morgonens aftertenta vid fästningen
kollat på när p och j har försökt att åka bräda
e gjorde ett försökt, och misslyckades totalt
njuter av att lyssna på gammal musik
vill vara full i en vecka
och snart ska jag sova.
puss!

20.52

igår tog bcp tvåorna examen och jag följde med philip för att hämta färg. fick se en av hans målningar, sjukt bra!

"vi ses snart, eller?"

jag skrev igår att jag tog farväl av j igår, vilket jag även gjorde idag. det är bestämt att vi ska bli grannar två veckor i sommar, så det är ju bra. sa hej då till m också. gillar inte det där med farväl. när ses man nästa gång liksom? ingen som vet. jag vet ju hur det har sett ut efter studenten bara, och då umgicks man ju ändå tre år. dessa människor har jag ju inte ens känt i ett år. kommer bli många mer eller mindre jobbiga goodbye, och framför allt fasar jag över helgen. ett adjö till e kommer bli svårt, mycket svårt..


1

suttit i skolan och pluggat marknadsföring. har inte varit lika effektiv som vissa andra kanske, men jag känner nog att lite har fastnat i alla fall. hoppas bara på att det är sådant som kommer imorn. imorn, då jag har min sista tenta för detta läsår. crazy bananas.
om sju minuter ska vi plugga i köket. eller kanske ute på bänkarna. det röstar i alla fall jag på. vädret är underbart och sommaren är verkligen här på riktigt nu!

2

sitter just nu i emilias rum. ja, hon bor inte i lägenhet längre, för hon flyttade nämligen in i längan idag. i f korridoren. f, som står för fest, som kh skulle sagt. riktigt fint rum, som egentligen inte passar in speciellt bra här. har en sån där feng shui känsla på det hela. eller som hon själv skulle sagt, feng shoe. haha. men hon har en stoor balkong, så det är här vi ska pimpla rosé i sommar på våra lediga kvällar. :)
sjukt trött var jag i morse efter inte speciellt mycket sömn. agerade taxi inatt till fyllona som tog examen igår. det bara två dagar kvar till tentan nu. pluggandet gick åt helvete idag, men ger det en sista chans imorn. det viktigaste är ju att försöka, eller? har tagit vara på de sista dagarna med folket på skolan. med de som kommer att försvinna snart. sagt adjö till j, som i och för sig kommer tillbaka vecka 28. men ändå.

nu ska jag sätta på lite musik, dricka upp rosét och hjälpa till med uppackningen. see you later!

RSS 2.0