sänder en tanke

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6872539.ab

cocaine

klarade jag somna om? nej självklart inte. pratade med jennie på fejjan istället. klockan elva drog vi till vagabond på lagerrensning. enligt paulo var vi tvungna att vara där tidigt eftersom det kommer vara massa folk. hade hon rätt? nej självklart inte. fick med mig ett par billiga och sjukt snygga skor hem. inte helt fel.
tvåtimmars lektionen i skolan blev tjugofem minuter. värt. kursen verkar i alla fall helt okej, och det gör även gruppen och partnerbutikerna.

två

så här bra gick det med min sovmorgon. någon kom hit och fixa det sista i badrummet. han blev precis klar, nu när jag är pigg. men jag ska fan försöka sova. nio är alldeles för tidigt att gå upp.

vad fan hände här då?

det skulle tydligen inte ta slut där när färjestad åkte ut. manchester förlorade mot äckliga tyskar och helt fel vinnare i mästares mästare. nu tänker jag inte vara vaken längre.

tre

mötet igår gick bra. bästa folket. NollningNollTio kommer bli grymt bra, och kul. 3G liksom!

två föreläsningar i skolan. varit i ett slott. lunch på stan med philip. och haft en granska ovärd kväll. det var typ min dag. färjestad åkte ut, vilket inte var spceillt bra. nu kollar jag på när manchster vinner över münchen och sen blir det mästarnas mästare. med andra ord avslutas dagen väldigt bra! börjar skolan klockan tre imorn. sovmorgon? jatack!
dessutom har de hittat en död man i hamnen idag. troligtvis var det david. :(

fyra

alltså, tiden går så sjukt fort verkligen. känns som det var väldigt länge sedan jag och sara pratade om att hon skall komma hit och hälsa på. och nu är det bara fyra dagar kvar tills de kommer. har inte riktigt vågat lita till hundra på att de kommer hit. speciellt inte att de blir hela fem stycken som kommer. mycket snack och liten verkstad där. ;) men nu känns det inte som att de kommer att meddela ett återbud. galet roligt skall det bli! ♥

tillbaka!

nu är jag tillbaka. tillbaka i 1007. inte helt fel kan jag lova!

ledig idag igen. allvaret börjar imorn. eller om det är på onsdag? ska till skolan ikväll. möte med nollningsgruppen. nu ska jag ner till stan och köpa duschdrapperi. kul att lägga pengar på sånt skit då!

flyttdag

efter två månader í rummet vid köket får jag äntligen flytta tillbaka. underbart skönt. men fan va tråkigt det är att städa. tvungen att städa två rum idag. det är segt.
men, det som är bra med detta är att emil flyttar in på torsdag i vår korridor och stina i korridoren över. precis över mitt rum. stina, jag kommer höra allt du gör, haha! för er som inte vet vem stina är, är det tvstjärnan. ;)


helgen i ett

fredagen var sjukt kul. karatefylla om inte annat. god mat, trevligt folk och massamassa mer! blev lyckat helt enkelt. :)

igår var det jobbigt. haha. började må bra där vid sju någon gång, och då var det bara att försöka vara pigg och glad. födelsedagsfest nummer två. blev lugnt, men det var trevligt.

tv. dator. sängen. hyra film kanske? slappt ska det vara i alla fall.

JENNIEPIES STUDENT den 11 juni! och MACKES, den 10 juni! det är mer saker jag har att se fram emot!


helvetes veckan är över!!

jag berättade en gång att eventarna alltid har akademiskt vakuum. och nu är det vår tur! underbaart att inte ha någonting i skolan att göra nu, förrän på TISDAG! :D

tentan gick okej tror jag. gick när man fick. väntar nu på att pluggisarna ska gå från tentan. vi ska lyxa till det med en god lunch på stan, och shopping! camilla fyller år idag så ikväll blir det födelsedagsfest / tentafest och utgång. vi gillar livet just nu!

25 mars

försök till plugg i köket. öl i solen med jullan och eventare. mer försök till plugg i köket. god mat. god fika. massa kaffe. nu blir det WIP-kväll på sparbanken. inte helt fel.

GODKÄND PÅ ORGANISATION OCH LEDARSKAPSTENTAN!!!! hur bra?!


ineffektiv

inte speciellt effektiv idag. suttit i köket i fyra timmar och inte fått någonting gjort, typ. tog alexandras bil ner till campus och lyssnade på "kycklingmamman". fruktansvärt bra var hon, en väldigt inspirerande människa.

igår gjorde urla världens godaste äppelpaj till filmen. idag vill jag ha något annat. ikväll ska vi se på vem vet mest, och det ska NI med göra. det är ett måste! imorn får vi pengar, och de är mer än välkomna!

tenta ett är avklarad

i'm so happy cause you're not here
you're not here, it makes me happy
finally it dissapear
don't wanna know where you are going
but you should stay where you belong

spelas i högtalarna om och om igen !

ekonomistryningen är klar , och den var inte lätt . nu blickar jag framåt till fredagens äckeltenta . men jag har mycket att se fram emot , så det är inte speciellt farligt .

26 mars - fira camilla , tentafest och akademisk vaakum !
1 april - 80 / 90 talsfest på oscars
2 - 4 april - sara , lisa , jocke , oscar , macke och linus kommer till varberg ! !
6 april - arbetsintervju
14 april - hem till viken ?
15 - 18 april - STÖTEN ! ! !
18 april - seriepremiär i fyran för viken ( om jag är hemma vill säga )
3 juni - förhoppningsvis sista tentan i årskurs 1 !
9 - 10 juli - karnebåtfestival
15 juli - SYSTEMET !
16 juli - THE ARK I VARBERG ! ( enligt sandra . jävlar om hon ljuger )
17 juli - SALEM I FALKENBERG !

och mycket , mycket mer ! : ) nu ska jag plugga inköp och varuhantering . ja , ni hör hur roligt det låter .

ekonomistyrning

33 minuter kvar till tentamen . fan va kul . önska mig lycka till , tack !


22 mars

någon som vet var mitt liv är? jag har nog tappat det någonstans, men vet inte var. förmodligen på skolan, men jag hittar det inte där.. finner ni det kan ni ju slå en signal. :)

igår kom emma och company hem, som jag har längtat! och idag har jag varit i skolan sen halv tio. försök till plugg. tror emelie störde mig lite mycket. och statusuppdateringar, haha! men nu ska jag sätta mig i köket och göra ett sista ryck. ciao!

jag är inte den som är den

vi gick till cheers igår. endast för att det serverades alkohol där. tjejerna hade ändrat sig, och som sagt, jag är inte den som är den. blev några öl till maten innan vi fortsatte till klubb pt. typ inget folk, men jävligt bra band. jag valde nog rätt kväll att gå dit. efter skulle jag gå hem, men självklart blev det inte så. senast jag var på oscars var ju tre helger sedan, så tror faktiskt bartnendrarna saknat mig lite. vi hade kul - jävligt kul. gillar spontankvällar, verkligen.

emelie är inte så bra på kändisar berättade ac igår. i pianobaren spelades i'm yours med, ja med vem? haha. vi frågade emelie. hon hade ingen aning och chansade på . . . ELTON JOHN! HAHAHA! :D

har precis sett så ska det låta och nu blir det ekonomistyrning. yes!

fredag!

skola 9 - 15 . west-fotboll . nu blir det pizza med ac och emelie . ikväll blir det klubb pt för första gången sedan nollningen . men det blir lugnt , vi kör på nycktert !
 
salems nya skiva ignore this är gudomligt! och lillebror tipsa om en tjej som sjunger grymt bra - lyssa, och rösta! :)

ångest

pluggat hela dagen, utan resultat typ. det är mycket som fortfarande inte fastnar. gah! tog i alla fall en paus nu ikväll, då korridoren bestämde oss för att hälsa på malin. det märks verkligen inte vad hon var med om för tre månader sedan, vilken tjej alltså!
 
imorn ska jag till skolan. handledning och räkneövning. plugg med klasskamrater. och kanske en sväng i gallerian. god natt!

17 mars

a perfect getaway med johan och draknästet med pernilla gjorde min kväll. nu blir det norrmalmstorg och sen - sängen! imorn ska jag nog till skolan, eller köket. den ska i alla fall tillbringas med budgetering, kalkylering och massa annat skit. men snart är det över, för denna gång.

 

nu är det bestämt. joakim, sara och lisa kommer till mig över påsk. kanske någon mer?! och så har jag pratat med oskar. sälenresan är fan i mig nära nu! :D


jag har rast

paus i pluggandet. det är sjukt tråkigt. och det blir ju inte roligare när man sitter själv precis. det är svårt. och det är tråkigt, om jag inte tidigare nämnt det. jag har precis ätit knäckemackor. och snart ska jag återgå till helvetet, ekonomistyrning!

min vän fyller år idag

oscar wigren . tjugo år . inte alls fel . skulle i alla fall jag tycka . grattis !


16 mars

åtta dagar kvar till tenta. vi har kört stenhårt tentaplugg idag, typ. åkte till eddie halv nio i falkenberg med marcus. ekonomistyrning och nhl. nu är jag hemma igen. ska se en föreläsning och sedan tar jag upp skiten imorn igen. ekonomistyrningen skall inte få förstöra min dag. för idag ringde elin och jag skall komma på jobbintervju!! hur bra?! :)

igår var det redovisning av nipen, och ekonomistyrningsföreläsning. hjälpte sedan emma ner med packningen till jesper. de ska till sälen imorn, och det gillar vi inte! så kvällen spenderades hos jesper. spöade skiten ur honom i fifa. han spöade skiten ur mig i nhl. var väl tur det, haha. fick även se heavy rain - vilket spel alltså! det var en bra kväll ovanpå gallerian helt enkelt.

19.02

fredagen blev inte som planerad. christine kom och hämtade mig. vi gick till f-korridoren, en korridor jag tidigare alla satt min fot i, och drack vin. med människor jag typ aldrig pratat med. men det var bra, det var det. 

igår blev en slapp dag och kvällen spenderades hemma hos alexandra med palle, urla och jocke. bakad potatis, goda röror, grillade hamburgare, melodifestivalen, godis, chips, läsk, öl, en komedi, en skräck och en thriller. bra kväll helt enkelt!

nu sitter vi i köket. jag och kollektivet. vi pluggar. vi har gjort det jätte länge nu. och så har vi varit på mcdo. men nu får det räcka, i alla fall för min del. på't imorn igen istället.  

tre veckor

skulle ta sovmorgon, vilket gick ganska åt helvete. byggarbetarna lät som fan. när jag väl somnat om ringde eddie, och sen jennie. jag gillar inte att prata i telefon, och speciellt inte på morgonen. haha.
halv sex ska jag och seger träna box, sen blir det en lugn ensam kväll, för de andra ska på releaseparty för lipdup filmen. men kanske inte är helt fel det heller?!

bara för att

sjukt trött i morse, efter en trevlig kväll på cheers. men det hindrade mig inte från att gå upp när christine ringde och väckte mig. befann mig i skolan klockan nio. eddie kom halv elva, marcus halv tolv och halv tre var vi klara. nu är det bara redovisningen och tentorna kvar, innan vi går in på den sista perioden i årskurs ett. helt galet fort har det gått. på lördag är det 200 dagar sedan jag flyttade till varberg. och jag ångrar mig inte en sekund. visst, utbildningen är inte den bästa och när jag är klar har jag "bara" mer kunskap än innan, men jag älskar mitt liv här! jag har världens bästa vänner, ni fattar liksom inte hur bra det är.


ursäkten kommer här istället . . .


10 mars

fyra timmar i skolan, och vi är klara med ett arbete. det andra tar vi imorn.

nu blir det upp till johan en sväng med pernilla och rickard. lite vin och sedan väntar onsdagsölen på cheers med quiz.


pose performance


9 mars

sjukt kul igår på skolan. förhoppningsvis fick de några bra bilder. efter blev det spelkväll med johan, pernilla och klara. johan har tur i spel, och det har inte pernilla. haha.

nu ska jag jobba med niparna och klockan fyra blir det möte med emelie. och så ska jag skicka goda nyheter till sara.

16.23

kände att det kanske var dags att börja sätta igång med nipen idag, eller niparna rättare sagt. snart ska jag till skolan för lite modellande. ciao!

nu är det dags för lite bilder igen


utgång i stan senast jag var hemma.

snöskottning hemma.


kopparvägen

den spårade förfesten, haha!


världens sötaste julia!

emma vågade, haha! :D


helgen

FREDAG
vi skippade att dra till martin, utan var här och drog sedan till rikard. ingen mellanfest och inget oscars, men hade en sjukt bra kväll ändå! :)

LÖRDAG
pigg och glad tog vi tåget till borås, för att sedan hoppa på tåget till rävlanda. hälsade på nathalie och martin, för att träffa världens sötaste lilla julia. ett stort plus var ju även att systeryster var där! :) helt sjukt vad länge sedan det är jag träffade nathalie. nästan två år.. men det ska vi ändra på nu.
tog buss och tåg tillbaka till varberg för att spendera en lugn kväll i längan. agerade chaufför till palle och alle, så ingen alkohol här inte. ganska stolt att inte besökt oscars en enda gång i helgen, det ni! ;)

SÖNDAG
pizza, skjutsade ner mitt besök till tåget, film, chips och nu ska jag renskriva intervjun.

med andra ord har det varit en bra helg! :)


när man får oväntat besök

intervju med mio idag som gick super. kom hem, pluggade lite och sedan kom palle in och sa att hon ville visa mig något på sitt rum. där satt ingen mindre än linnea. snacka om förvånad, och glad. hon stannar hela helgen! great! 

precis hemkommen från världens jobbigaste boxpass och snart blir det nog förförförfest här, förförfest hos martin, förfest hos richard, hitta en mellanfest att gå till och sen blir det oscars. tror på en bra kväll!

andra gången gilt?

hoppas på det i alla fall. kändes helt okej tror jag. emma brukar snacka om akademisk vakum, eventarna verkar ha det hela tiden, vilket är något jag aldrig får. haha. nu blir det att sätta sig med inköpsfrågorna till intervjun med mio imorn. och så har jennie har pratat gått om mig, vilket förhoppningsvis ger resultat. :)

campus varberg



skolans lipdubfilm är klar. fan va kul de verkar haft, synd att jag missade den.. jävligt bra blev den iaf!

har varit och spelat fotboll och nu blir det sista repetionen inför morgondagens tenta. suck.

tredje i tredje

skulle varit i skolan klockan nio idag för tentaplugg med seger och palle. valde att ta en liten sovmorgon och befann mig på skolan klockan elva. nu är det lunch. om en halvtimma sätter vi igång igen. uffe ska fan inte knäcka oss den här gången. nu jävlar kör vi!

doodlejump

ville bara säga att DU är jävligt bra och att jag ska sova nu. under två dagar har jag blivit beroende av tre spel på min iphone. vet inte om det är helt okej. i alla fall inte om man köper hem det. haha. men sju kronor är det fan värt. vet att viktor kommer spela det massa när jag kommer hem nästa gång, när nu det blir vill säga.


tentaplugg

fanns ingenting att skriva igår. jävligt dålig dag bara. finns inte speciellt mer att skriva idag. har varit i skolan hela dagen och tentapluggat med paulina. imorn kör vi igen igen! nu ska jag laga mat och kolla på one tree hill. kul inlägg, jag vet!


RSS 2.0