sent en lördag kväll - nationalteatern

så sent är det ju dock inte, men lördagkväll är det allt. sitter och kollar på californication och väntar på att tvätten ska vara klar. har sett på slumdog millionaire med paulo och jules. blev en lugn lördag, ska upp tidigt imorn för sista pluggdagen. men som vi sa tidigare idag, vi firar inte halloween. och jävligt skönt ska det bli att snart kunna lägga marketingboken åt sidan ett tag, kanske får ta fram den om några veckor igen. men det är väl inte hela världen, eller?

vem lämnade vem - melissa horn

finns bara en sak att säga om gårdagskvällen - kanonkul! och vad gjorde inte det hela så sjukt mkt bättre när vi fick reda på att erika åkte ut. :D bilder hamnar på fejjan, bara så ni vet liksom.

plugga, tvätta, laga mat och städa. men först - californication


händerna på täcket - ges

folket börjar trilla in och jag är laddad till tusen. förfestspelet står närmast på schemat och vi skippar pt. brukar vara bättre förfest i längan! ;)


sex on fire - kings of leon

kom precis hem från ringvägen. gick upp sjuukt tidigt för att flytta karro. fattar inte hur mycket hon haft i sitt rum här i längan. jag menar, vi har ju inte allt för stora rum. en annan bra sak är att emma nu flyttat in i hennes rum vilket innebär att hon snart får dusch. och i och med detta är det alltså inte allt för lång tid kvar tills jag får egen dusch! :D men man vet ju aldrig med hantverkare, kan ju ta ett tag.

ikväll är det förfest i längan, sedan kanske vidare till club pt och sjävlklart till oscars. men nu ska jag plugga. 

i gotta feeling, that tonight's gonna be a good good night!


don't bring flowers after i'm dead - erik hassle

efter dagens spinningpass, som var det än så länge roligaste och jobbigaste passet, blev det nätshopping. äntligen fann jag det jag vill ha. sjukt bra! det gjorde ju att dagen blev genast mycket bättre efter ett ganska misslyckat försök med pluggandet. har verkligen inte gått som det var tänkt. julmusten och chokladet gjorde inte sitt verk som jag hade hoppats på. har även insett att torsdagar är ganska bra tv-dag, faktiskt en av de bästa. :)

nu blir det sängen, upp sjuukt tidigt imorn!


fear no darkness - timo räisänen

norskchoklad och julmust är en bra början på dagen när man läser marketingboken och är trött. det gör i alla fall det hela lite mer underhållande, men bara lite.

trevlig kväll igår med god mat, dryk och gott sällskap. blev en sväng ner till både harrys och cheers. självklart avslutades det hela inne hos emma med kolektivet för mer vindrickande.

the blower's daughter - damien rice

som vanligt hittade jag ingenting till mig själv. och inte heller någon födelsedagspresent till linus. men fixar födelsedag/farsdags-present till pappa. får väl söka vidare en annan dag.

nu blir det att släppa pluggandet, som för övrigt gått skit idag igen, och ta upp det med nya krafter imorn. en powernap nu innan avskedsmiddagen i längan och musicquiz på harrys. hoppas på en bra kväll!

båda sidor nu - kapten hellström

fyra av åtta grupper skulle redovisa nipen imorse och det lottades. självklart blev min det min grupp, och dessutom fick vi börja. hanne är cp i huvet och dessutom en person till, nämner inga namn. men det är absolut ingen person som jag tycker om just nu, verkligen inte!

plugg står på schemat idag. ska även ner till stan en sväng och försöka hitta något till pappa. och till linus, för han fyller år idag, stort grattis! och det ska firas som fan när jag kommer hem kan jag lova! har i alla fall jag tänkt. ska även se om jag hittar något till mig själv också, tycker jag förtjänat lite shopping nu efter snart två veckors tentaplugg..eller? :) och mer ska det bli..


dessutom har jag namnsdag idag, det är faktiskt simon!


hope you're happy now - the sounds

helt slutkörd efter dagens spinningpass med paulina. fy fan va jobbigt det var. har även läst klart alla kapitel till tentan nu och kollat igenom morgondagens redovisning. får man säga att man är nöjd? om man får det så säger jag nu : jag är nöjd!

snart blir det nya one tree hill avsnittet. men innan det, kvällsmat.

clocks - coldplay

endast ett kapitel kvar och känner att jag fattar. fick lite pluggtips av johanna förut, dock kanske de hjälper mer till nästa kurs. det är bara en vecka kvar till tentan. ångest börjar komma mer och mer. ska försöka läsa klart det sista nu innan träningen.

slänger in en underhållande bild från en riktigt bra kväll på varvet i somras.


dålig på vardag - markus krunegård

skola idag. tog inte så lång tid och allt blev klart, skönt det. pluggandet har dock inte gått lika bra idag, det vill säg inte som jag vill. inte bra! har ju alldeles för mycket kvar att läsa.. men nu sitter jag här, med bara ett par kapitel kvar att läsa innan repetitionen börjar.

på sätt och vis hoppas jag att denna vecka kommer att gå fort. på sätt och vis inte. vore skönt att bli av med denna förbannade jävla tenta nu och att denna tråkiga kurs är över någon gång, men samtidigt kan jag inte så mycket som jag måste kunna. alltså ska veckan gå sakta. fast ändå fort. eller sakta. eller ja, jag vet inte någonting längre! detta är verkligen inte min stund, inte min tid, inte min lycka..


all these things that i've done - the killers

denna dag kunde man ju liksom bara hoppat över. eller i alla fall efter klockan fem. då försvann min marketing spirit.. och imorn ska jag till skolan. hoppas det inte tar alltför lång tid, måste ju hem och plugga.

det var personalfest idag och jag kunde inte vara med. fan. hade ju varit så jävla underbart kul att träffa "ica-gänget" igen..

rap das armas - cidinho & doca

en tråkig dag som denna får mig bara att tänka tillbaka. tillbaka på den lyckligaste tiden i mitt. tillbaka på då man bara levde livet och var så jävla glad. ja ni fattar nog, studentveckan! vem glömmer den liksom?! de tio underbara kvällar med massvis av alkohol tillsammans med världens bästa människor. mösspåtagningen, brännboll i folkparken, förfesten i emmelies systers lägenhet, studentsången, alla kvällar på ottens, hugo och palace. det finns hur mycket som helst att minnas. förfesterna i robbans lägenhet, dianas 18-årsfest med 70/80-talstema, ottenbrännbollen, johannas och oskars lägenhet som jag lånade varje natt, ”bråket”, ottenbandet, svennebanan, balen, målandet av flaket, alla pengar man brände, mammamia filmen klockan fyra på morgonen, maskinen. alla mornar på skolan då man satt i cafeterian och drack kaffe, snackade om gårdagen och bara laddade inför kvällen.

den absolut lyckligaste dagen är lätt utspringsdagen. samling i skolan, bubbelfrukosten, kyrkan, stipendiet, den otåliga väntan, vinhalsandet i nya delen med ullis, häng och skrik i fönstet, whiskyn i biblioteket med grabbarna, ännu mer väntan. klassen som var samlad hela tiden, monicas tal till oss, skrivandet i mössorna, våra snygga plakat, megafonen, rosa tröjan, flaket som hördes. alla som kom hem till mig efteråt, släkten, vännerna. alla paket, stämningen, alkoholen, palace. verkligen sista kvällen med gänget!

men den roligaste kvällen enligt mig var i alla fall studentmiddagen. när alla lärare och treor på skolan var samlade. lärarnas spex, när anna, jag och ida höll tal för monica, bussresan in till stan, crownwells, kareoke, dans, prat, dricka. JAA allt! för jag menar, hur sjukt kul var det inte när alla lärare och treor trängde sig in i gradängen och lärarna visade denna?! vilket liv det blev, vilket stämning.



trots att jag inte kommer uppleva denna tid igen önskar jag att jag kan vara lika lycklig som då. att känna mig stolt över att jag klarade det. även om det inte blir lika stort denna gång vill jag känna mig nöjd. så nöjd som jag var då, efter att jag kämpat mig igenom det, trots alla motgångar. därför ska jag kämpa, och träla. jag har ett mål med detta, och det finns bara en person som kan stoppa det. det här målet ska genomföras och resultatet ska bli bra, riktigt jävla bra! så nu ska jag plugga, så in i helvete. för jag har ett mål och målet ska uppfyllas!


astronaut - salem

kom hem för någon timma sedan. bra dag har det varit på gekås med paulo och jules. handlade inte så mycket egentligen, fattar inte varför det blev så dyrt. och inga julklappar blev det heller. jag måste plugga. gör jag inte det idag måste jag läsa fem kapitel imorn. idag finns dock inte orken. jag menar, vem vill plugga klockan sex en lördagkväll när man egentligen borde dricka öl just nu? nej precis, ingen. så ikväll tar jag ledigt. får ta allt imorn istället. inga öl finns tyvärr hemma, så ikväll lever jag på julmust. och kanske chips? ;)


lucky man - the verve

det är tidigt för att vara lördag, men jag är vaken. om tio minuter ska vi till ullared.

blev som sagt idol igår med bcp-grannarna och jennie. tove var grym. nicklas och eddie skulle inte hängt löst. erika var sämst och skulle åkt ut, eller rabhi. nu blir det frukost. ciao!


Isn't it obvious - Erik Hassle

glömde säga en sak förut. pengarna rullade in idag vilket innebär shopping? självklart!

creep - rediohead

ångest inför tentan, ja! pluggat massa idag, känns det som iaf. klar med kapitel tio snart, ganska stolt faktiskt. pratade även med favorit i telefon förut, det gillar vi! :)

ikväll blir det idol med folket i längan. ingen åker hem idag, det gillar vi också. dock lämnar paulo oss imorn efter att vi varit i ullared. jag hatar ullared, men ska ge det ett försök imorn. var ju trotsallt min idé.. dessutom ska vi ha en vit helg, kanske någon öl ikväll men det räknas inte. det behövs verkligen. inte varit lugnt någon helg sen jag flyttade hit. och på söndag är det faktiskt två månader sedan jag flyttade. det ni! :)

dagen innan fredag

Grupp 18:
Mycket snyggt! Endast referenser som saknas. Mycket bra uppbyggd.


känns jävla bra att höra det efter att han läst vår rapport. och inget mail har jag fått heller, så verkar inte som att det behövs någon kompletering. detta innebär isf godkänt i min första högskolekurs! :D

spinningen var sjukt kul idag och mycket jobbigare än i tisdags. så blir nästa vecka igen skulle jag tro.

14.02

simon utan dusch ska snart bli simon med dusch. hur bra är inte det då?! :D

skön kväll på harrys igår. öl, getas musicquiz, skratt och snack med bcp:are och snyggingen i blackjacken. dessutom ska geta förmodligen vara med i wipeout, bra coolt! men var fick ni det andra ifrån? fattade inte riktigt. kul vore det om det var så, men man vet ju aldrig. den som lever får se. ;)

nu ska jag dricka kaffe, äta naturgodis och plugga fram till spinningen. jag är laddad!

21 oktober

nyss hemkommen från fotbollsträning! idag har jag pluggat lite, dock inte tillräckligt. så imorn ska jag gå upp tidigt, låsa in mig på rummet och bara plugga, framtill träningen alltså.

blev ingen bowling med klasserna, men till harrys ska vi. tror inte det blir så många dock, men längan sviker aldrig! det är en sak som är säkert ;)

091020

idag la jag pluggandet åt sidan, nästan helt iaf. underbart skönt. men imorn blir det på't igen. måste verkligen. spinningen förut var kul, dock inte jobbig. så imorn ska det orkas med fotbollsträning, efter pluggandet alltså!

antalet läsare har dessutom ökat, mer än tio över tidigare maxantal. ganska kul. något mindre kul är att jag somnade i klippan inatt, inte skönt för nacken kan jag lova.

pinsamt

har nog aldrig varit med om någon mindre organiserad och planerad redovisning. två grupper av tjugo "redovisa" i "rummet" jag befann mig i. man hörde typ ingenting och efter ett tag insåg läraren att det inte var ett bra redovisningssätt, så vi andra slapp. skulle skicka in powerpointen istället. haha, sämsta någonsin!

one tree hill avsnittet är precis avslutat. nu ska jag laga mat och plugga. ikväll är det spinning!

haha!

alla tre ica-reklamerna med praktikanten. hur roligt som helst. håller på och dör här i klippan! ;D



pluggat ganska mycket idag, så kan sova med ganska gott samvete nu. upp klockan sju imorn för en möjlig redovisning, det gillas inte!


19 oktober

det är femton dagar kvar till tentan. femton dagars stenhårt tentaplugg. femton dagar utan liv, eller nästan iaf. detta kommer bli min undergång! tror jag.


i need some help

mattips - jatack! har blivit nudlar tre dagar denna vecka, och det är fan inte gott. men det får inte vara svårt att laga heller.

snart börjar dagens höjdpunkt, men först blir det gossip. och så måste jag som sagt laga mat också..

sunday

det är plugg som gäller idag, men nu är det biggest loser. avbokat dagens träningspass så sen blir det kanske promenad med karro.

och ikväll är det filip och fredrik :)

091017


lördag

med en sjukt bra förfest kan inte kvällen gå fel, och det gjorde den inte igår heller! dessutom var pennysisters grymma.

ikväll blir det lugnkväll med jules, gudfadern står på schemat.

bisous


21.21

passet med paulina var sjukt jobbigt, men nästa fredag kör vi igen. innan den dagen kommer står det två spinningpass och bodypump på schemat.

blir visst oscars ikväll ändå trotsallt, är nog inte alltför svårövertalad när det gäller alkohol och utgång!

tove var grym och den som säger annat har fel, inse fakta!


fredag

på lisas begärning ska jag skriva lite nu.

ikväll är det rock @ oscars och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå. ska iaf träna box med paulo om en timma, så får se hur jag känner efteråt.

igår skippade jag pluggandet för att istället ta det lugnt, var inte allt för pigg efter kvällen på harrys. blev middag med "kolektivet", film med karro och julia och kvällen spenderades sedan på E:s övervåning med stefan, karro, christine, ac, richard, tobbe(?) och sandra med lite poker.

ikväll är det idol, det gillar vi!


oktober 14

igår köpte vi gymkort så idag har jag och paulina spenderat en tid på atletica. :)

igår hände det mycket här i längan, och utanför. jag, karro och emma satt i allrummet och såg på beck när sarah och co kom utspringandes från rummet med världens vrål. fattade inte riktigt varför de skrek. tydligen hade holken bankat på fönstret och slitit i balkongen. holken för er som inte vet är en läskig man som bor i huset bredvid, typ lite utvecklingstörd, men det är en lång historia. han har varit med om en tragisk händelse. han fortsatte sedan bort till dörren utanför min dusch och bankar och skriker. när hemtjänsten inte svarade så blev polisen inkallad. dock hade han försvunnit innan de kom hit. cirka en timma senare när jag, emma och jesper ser på film kommer han igen och slår på dörren in till köket. läskig man det där.
så vem vet, han kanske står utanför inatt och slår när vi kommer hem från harrys. det är musikquiz där ikväll igen så vi ska dit och käka innan.

nu ska jag plugga och se på one tree hill.

bisous

långledig

såg föreläsningen hemma idag, vilket innebär att nästa gång jag befinner mig på campus för lektion är den 28 oktober! låter ju bra, på sätt och vis. är ju fan 16 dagar kvar tills dess, och marketingboken kommer jag ju inte orka med så länge..

söndag

ett stort plus med en extra guldstjärna i kanten på gårdagens kväll! eller flera plus på vissa saker kanske :)

slapp i soffrummet med karro idag. vi har inte gjort många knop kan jag lova. fast pizza, det har vi lagat!

en sista sak att säga innan johan falk sätts på datorn.. GRUUUS I FITTAN! ;D haha.


tionde oktober

det är lördag och jag har pluggat. kors i taket. trodde det ar förbjudet att plugga på en helg!? nyss hemkommen från bowlingen dessutom och självklart vann jag! :D

ikväll blir det middag och fotbollsfest i längan, och sedan blir det oscars. vi ses i dimman!

:)

jag är kär i en ängel

fredagsmys

äntligen är dagen här, den vi länge väntat på. det är fredag vilket innebär... IDOL! :D bara att höra ordet idol gör ju dagen genast mycket bättre.

det är mycket kvar att läsa, så nu ska jag försöka plugga lite. slänger upp en bild på väggen i korridoren sålänge, den ni sitter på! ska på mer bilder senare.



bisous!

åttonde oktober

redovisning idag, eller vad man ska kalla det. så farligt var det inte iaf som jag trodde. bara två powerpointar kvar, och tentan såklart. sen blir det massa debet och kredit, det gillar vi!

powernap nu, och imorn blir det ingen hemresa, alldeles för dyrt var det. hoppas ni får kul ändå :)


från helgen



091006

I don't know why I said the things I said

har varit en lång och bra dag. blev uppgång tidigt för att hjälpa bcp-tvåan med ett arbete. pluggat sjukt mycket, mer än vanligtvis iaf. fixat klart min del av väggen i korridoren, fixar nog en bild senare. haft möte med styrelsen om regler m.m. träffat den nya killen i korridoren. ätit taco med grannarna och sjungit massvis. och nu ska jag sova.


uppdatering

dani klarade teorin idag, grattis som fan till han.

det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjort ikväll. först till svenska hollywoodfruar och sedan till roast på berns. lätt bästa avsnittet idag! och varför har jag inte sett hollywoodfruarna förut? det var ju sjukt underhållande.

för ett år sedan var denna dag inte bra, iaf inte kvällen. kan vara en av de jobbigaste i mitt liv faktiskt. tänk vad tiden går fort.. känns som det var igår.


091005

tillbaka i varberg efter en mycket bra kortvecka i lilla viken. :)

torsdagen spenderades i sörping. först hos linnea och sedan en fika med andreas. tog röda faran ner till viken igen för att flytta christian och annelie. kvällen tillbringades hemma hos familjen rödin.

i fredags var det dax att flytta lisa hela dagen och på kvällen var det kalas i gusum. "jaja" fyllde ju 20! efter blev det en sväng hem till daniel.

lördag var dagen vi alla väntat länge på. åkte ner till rödins för att spela fifa och dricka bärs med grabbarna, taco med lisa och jennie och vid två stod vi ute i spöregnet på grännäs ip för att se viken krossa lotorp i säsongens sista match. och krossa kan jag lova att de gjorde. 20-0 blev matchen och viken spelar nästa säsong i division fyra. hur bra är det va?! ;D på kvällen blev det förförfest hos karlen, sedan förfest i lisas nya lägenhet, vidare till melkes där typ resten av valdemarsviks befolkning befann sig och kvällen avslutades på davidssons. sjukt bra dag / kväll!

igår mådde jag dåligt, men det var det värt, helt klart. pizza med grabbarna och slapp i lisas soffa framför idol med lenper och fröken fräken. och självklart en seg tågresa tillbaka till varberg.

aja, nu vet ni om det. idag blev det en lagom lång skoldag, nu har jag gruppmöte och sen ska jag plugga. see ya!


RSS 2.0