i'm coming home

snart åker jag hem, typ en timma kvar och jag har inte börjat packa än. kanske är smart att sätta igång? tråkigt är det iaf.

sjukt trött idag efter gårdagen, som förövrigt var jävligt kul. ingen skola idag heller, ganska skönt det.

och en sista sak, erika var absolut inte en av de som skulle gå vidare. fan! ikväll missar jag idol, mer fan på det.

vi ses!


idol

just det, glömde skriva en sak. sjukt bra att kalle och jon gick vidare igår. men hur kommer det bli ikväll? hur fan har det valts ut vilka som ska sjunga varje kväll? jag menar, fem av de sex bästa tjejerna sjunger ikväll. det blir ju sjukt svårt att välja vilka man vill ha vidare! ja jag vet, jag är lite av ett idolfreak, men en stolt sådan!

shopping

det kan jag lova. blev att ta på spenderbyxorna efter gruppmötet i teknikstöd. dyrt blev det, men ganska mycket ändå. jag är nöjd och det är ju det som räknas!

nu ska jag plugga lite och ikväll är det fest i längan. det gillas, mycket!


onsdag

grupparbete hela dagen, besök på karlssons, monopol i längan och idol. ja där har ni min dag och den har varit jävligt bra må jag säga. dock vann karro monopolet, oväntat tycker jag. plus att jag har namnsdag i tjugoåtta minuter till. bara så ni vet liksom.

it's never too soon
it's never too late
so I start screaming out
I see your face
I see your hand reaching out
and I yell at you and I say


090927

meningslös dag, verkligen. inte hänt ett skit. dock mår jag bra idag, otroligt nog.

bra kväll igår. blev förfest i världens snyggaste lägenhet och utgång på oscars med riktigt bra folk med mycket skratt, sång och dricka.

nu väntar tv:n. vi hörs!


090926

det är lördag, jag är trött. jocke skrev förut, viken vann idag igen! så ida är nog inte allt för glad nu.. ;) på lördag är sista matchen och den ska jag se för då är jag hemma! :)

riktigt bra kväll igår med bra folk på längan. när det är tjugofem på oscars blir det att tillbringa slutet av kvällen på cheers. ojojoj säger jag bara. konstig efterfest med konstigt folk dock.

nu ska jag vika tvätt och ikväll är det fest, igen. hej på mig!

FREDAG!

och det blev en riktigt lång skoldag, trots att jag inte hade några lektioner. grupparbete mellan nio och fem, så nu är vi typ klara med allt. hur bra är inte det va?!

nu ska jag duscha, snart blir det in till E-korridoren. fest till idol, spel och kanske vidare till oscars. vet vet hur detta kommer sluta? inte jag iaf ;D

090924

idag är det torsdag och jag blev väckt klockan nio. varför ska de ha gruppmöten i min länga? och så tidigt på morgonen? aja, bra att inte sova bort hela dagen kanske.

igårkväll blev det harrys för några i klassen, trevligt! dessutom har mina bilder kommit så nu kan jag fixa min del av väggen. :)

radion spelar aldrig våran sång och det känns som tusen år sen dina
ögon såg på mig som dom gjorde en gång och jag saknar våran sång


tisdag

mackebus har tagit körkort idag!! :D fan va fint!

annars har jag inte mkt mer att tillägga, nu ska jag plugga.

ciao


swot

skola idag, ganska lång föreläsning idag. eller ja, den varade i typ 90 minuter vilket är mycket längre än de tidigare. vi stannade kvar och är nu klara med swot-analysen. nio dagar innan inlämning. och nästan klara med nip:en, tre veckor för tidigt. great!

skulle gått på bio men alla banga, så blir kanske imorn istället. nu blir det one tree hill och efter lite vänner.

bisous

tillbaka

ja, nu är jag tillbaka på västkusten efter en bra helg hemma i valdemarsvik. sjukt trött efter en lång tågresa men du gjorde den mycket kortare kan jag lova! :)

i fredags var det liseberg som gällde efter besöket på karlssons. mycket karusellåkande och jag var som ett litet barn igen. håkan på kvällen var grymt bra.

lördagen blev det middag med familjen och sedan besök på bladgatan. åkte även till robert och emelie för att se lilla julia som var grymt söt, och liten. kvällen spenderades hos pär där det visades fotboll, sedan vidare till melkes och slutligen davidssons. mycket bra kväll!

idag kom kungen på besök och efter det en kort visit på grännäs där tjejerna hade match. resten av eftermiddagen var det kalas hos farmor. typ hela släkten samlad och min nya favorit var även med, ella! :)

nu blir det vänner och sen ska jag sova.


äntligen fredag!

och här blir det inget fredagsmys. det blir en stressig men underbar dag har jag tänkt.

blir hämtad om fem minuter då vi ska träffa vår partnerbutik. sedan blir det stressa hem till längan, hämta väskan som jag precis packat och sedan vidare till göteborg för att träffa världens underbaraste vänner och se på håkan. för att sedan följa med hem till viken! hur bra låter inte det då!? ;D

snart

precis sett idol och nu blir det wallander. dessutom längtar jag väldigt mycket till imorn! :)

believe the dreams come true every day, because they do


ett

sjukt sliten. vännermaraton. tv. plugg. kortbesök av ingis och sara. cykel. håkan.

bra kväll igår och det lades riktigt många roliga kommentarer.

"jag är facinerad över att busschaufförer inte tar fel på vanliga människor och bikinibrudar på reklamskyltar"

"alltså, alla utvecklingsstörda ser så jävla läskiga ut. de kan inte vara normala"

"du är inte barr, du är inte barr"

imorn är det håkan och jag åker hem. like it!


två

ganska mkt gjort idag, eller iaf allt som inte gjordes igår. öppnade nästan boken förut också, det går sakta framåt! aja, den kommer iaf vara min "vän" på söndag.

nu blir det ladda inför fotbollen på cheers med buzz hos emma.


tre

det är segt idag. ingen skola, måste plugga. ringa dressman. tvättar, städar och vattnar blommorna. ska laga mat. men ikväll är det idol, det ser vi fram emot! och nu har jag pratat med lisa, fått lite mattips, det gillar vi! :)

i helgen kommer jag hem, bara så ni vet liksom


bara för att liksom



13 september

kräftskivan igår var sådär, kändes inte som en kräftskiva. det var ju inte som i fåfalla kan jag lova.

dagen har gått otroligt segt och nu ser jag filmen på fyran, ingen höjdare inte.


tjugofyra minuter över två

bra kväll i göteborg igår, verkligen. idag mår man som man förtjänar, typ. det var bra att emma tjatade med mig, dock var det inte så svårt kanske. jag är ju inte den som bangar har jag fått hört här borta! ;D träffade elin och umgicks med henne på storan, det var på tiden! :)

tjejerna bakar paj till ikväll och jag ligger och halvsover. nu måste jag ladda om, det är ju kräftskiva på längan ikväll :)

vikens match börjar om tretiosex minuter, så nu håller vi tummarna!


göteborg

spontankväll. nu blir det 20årsfest och utgång i göteborg, great! :D

one tree hill

jag säger bara ojojOJ! sett nästsista avsnittet av säsong sex nu och bara måste se nästa. så sjukt spännande, och sorligt. men det är ju helg, så fyrtio minuter till klarar jag.

blev en slapp kväll med idol, pizza och nöjespokalen. pizzan var inte god. längtar tills jag kommer hem så man får äta riktig pizza! ;D


I would say I'm sorry if I thought that it would change your mind.. hope you understand!

torsdag

"är det tre lök i månaden då eller?"
"ja, jag köper de på ica"
"vaa? nu fattar jag inte?"

haha.. sjukt bra kväll på längan även igår. matchen var skit, men tre poäng är ju det som räknas.

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1192116&selId=1.924472&currPage=24
och han är grym, riktigt grym!

idag har jag träningsverk. märks att man inte tränat på jävligt länge. men kul var det!


femman

nyss hemkommen från skolan. blev en lång dag idag. men mycket fick vi gjort iaf. fick även kortet idag, så nu ser jag på gossip girl, det gilllar vi!

blev en jävligt bra kväll igår. vi samlades i camillas rum för att se idol på hennes nya stora tv. sedan fortsatte jag, paul, paulina, emma och emilia kvällen i emmas rum med lite vin och buzz. paul och paulina gick och la sig och jag fick då visa vad jag är bäst på, nämligen singstar! tjejerna hade inte en chans kan jag lova ;)

nu ska jag ta mig en promenad till sparbankshallen för att spela fotboll med WEST idrott. efter har karro bjudit in alla för fotboll i längan, sedan blir det idol och så ska jag försöka vinna över emma i buzz. får se om det går bättre idag. ;)

bisous

marketing

ja, det är namnet på den bok jag hatar mest av allt i hela världen just nu, och säkert i framtiden också! har suttit och läst hur jävla länge som helst nu. känns som man fortfarande inte kommer någonstans.

har nu tagit en liten paus. jag har lagat mat till både idag och imorn, för imorn är det lång dag i skolan. eller ja, två föreläsningar. just nu hörs håkan högt i högtalarna och snart blir det vänner! jag är dessutom jävligt sugen på mulle.

måndag

tillbaka på campus. en föreläsning i marknadsföring, så den feta engelskaboken blev att packa ner i väskan. kommer fan aldrig klara läsa den. är typ flera tusen sidor, känns det som iaf. aja, har ju min svenskabok som jag även kan använda, ibland.

annars har dagen bara rullat på som vanligt. läst lite engelska, med riktigt små bokstäver, suttit här vid min älskade dator och lagat mat. pratade även med linus förut :)

nu blir det att skratta loss till sjunde säsongen av vänner, julia har alla. det gillar vi!

bisous

två inlägg på samma dag, det ni!

har bara en sak att säga, en sak jag glömt att säga. och nu säger jag det. jag har varit med i tidningen här på västkusten. storbild på mig i torsdags. det ni! ;D haha.

klar med uppgiften, ätit, vikt tvätten, pratat med lisa. så nu är det lägga in bilder på fejjan som gäller. sedan handla och göra matlåda.

hej sålänge!


idag är det söndag

solen skiner och det är varmt. det där med höst igår hade jag riktigt fel om.

nu sitter jag och pluggar in i det sista, men är typ klar snart. känns skönt. sen ska jag städa. och vika tvätten som hänger på tork. och så måste jag ringa lisa. och beställa tåg. och laga mat. och lägga in kort. ochochoch, ja ni hör, det är fullt upp idag! får se hur mkt jag kommer göra..

igår blev det taco med p, c och j. fick ett roligt samtal från bladgatan med massa sång från underbara röster och lite småprat med kusinerna! :) det uppskattas! och ett kort från lillebror, det gillar vi!


höst

ja nu är det verkligen höst, iaf på västkusten där jag bor. fan va det regnar och blåser. igår var det helt otroligt, flög nästan iväg.

en riktigt bra avslutning på nollningen blev det igår då vi tillbringade kvällen på campus och oscars. god mat, mycket dricka, dans till sjukt bra musik och trevliga människor. kunde inte blivit bättre. något som gjorde kvällen lite speciellt extra, eller ganska mycket extra, var när 3-1 sms:et kom från storasyster. jag ger ut ett glädjevrål, alla vid bordet fattar att viken vann och vi börjar sjunga. :) vi vann dock inte tävlingarna tillslut, tappade en andraplats till en fjärdeplats pga korten lämnades in försent. men vi vann iaf "bästa lagsång" och vem hade kommit på den då?! jo precis, JAG! :D

nu ska jag till willys, vi ska äta taco ikväll. kanske ska ringa taco-mästaren pie för lite råd, haha!

bisous

fredagsfest

idag är det fredag, alltså dagen efter torsdag och jag mår bra! bra dag/kväll igår då det blev statsvandring för att samla poäng till laget vilket vi var jävligt bra på. sedan blev det pubrunda då vi tillbringade kvällen på harrys, nyfiket, cheers and beers och club campus. jävligt bra band på campus och mycket trevligt folk. självklart hölls efterfesten uppe på längan. ;)

nu har jag precis varit på willys och handlat virke, strykit skjortan och klasskamraterna har börjat trilla in. så nu ska jag ta på mig kostymen och vara social. vi siktar på en bra kväll! och den kommer bli jävligt mycket bättre om jag lite senare får ett sms av lisa att mackan höll nollan, rödinho stänkte upp några bollar i nättaket och chile gick gråtandes hem. ;)


bcp-blåååå!

igår, fy fan, vilken kväll! sjukt roligt med massa tävlingar vid fästningen, springandes på stan, frieri, sång, alkohol, mycket folk, bra folk, mer sång och bra mycket mer alkohol. kvällen avslutades sedan på harrys. kan även meddela att alla i lag 1 numera kan vikensblå, jag är nöjd! ;) och så hörde jag att vi ligger tvåa, av tolv lag, det är bra! :D

idag är jag seg, blev väckt för typ en timma sen. skulle gått till fästningen för att möta upp våra faddarar men nu spööregnar det ute, så blir nog förfest här idag igen. jag är dock inte så laddad just nu.. men det kommer nog hoppas jag! jag är ju inte den som är den. ;)


NOLLNING

japp, idag kör det igång och jag är sjukt laddad! precis duschat och ätit, letar efter några oömma kläder och en tröja som passar att måla lite på. inte så smart att jag slängde allt gammalt skit innan jag flytta, men aja, hittar säkert någonting. om typ fem minuter ska folket trilla in, får se hur många som kommer. kanske bara blir vi fyra i klassen som bor i korridoren.. sedan börjar nollningen klockan fyra med massa aktiviteter och efter blir det grillparty, det gillar vi!

blev ingen promenad igår, det började spöregna! så lisa, han har fortfarande inte fått något kort på dig, men ska försöka lösa det ;) haha..

dagen före

ledig idag vilket resulterade i en lång sovmorgon, det gillar vi! har hunnit med att plugga lite, typ klar med uppgiften. från och med idag känner jag dock att jag inte riktigt var värd mitt mvg i info och layout på nyströmska, kommer fan inte ihåg ett skit. men enligt anna har jag aldrig varit värd det där mvg:et! ;)

precis lagat mat och snart ska jag sätta mig med uppgiften igen. blir att sova tidigt tror jag, måste ju vara pigg imorn. mitt kylskåp är helt fullt med dricka och jag är laddad till tusen! imorn kommer bli en bra dag! :) kanske blir en löprunda i slingan också, eller iaf ut och gå en sväng. portugal har ju träning ikväll. kanske ska ge ronaldo ett kort på dig lisa? så han vet vem han ska gifta sig med! ;) haha..

fick dessutom ett sms förut, så den 24:e till den 25:e får jag förhoppningsvis finbesök, great!

RSS 2.0