valborg

blev en lunch på paganini istället. nu har jag packat och snart drar jag och emilia förhoppningsvis till göteborg. karuseller på liseberg, några öl på en uteservering, träffa linus och malin, träffa bruno, rosévin, förfest och utgång med emma och stina. låter som en bra valborg tycker jag! :)

ledamot

igår blev jag invald i west nya styrelse. kommer bli grymt kul!

nu ska jag till ströget och planera lite inför festen. :)

woup woup

har precis spöat philip i nhl och nu blir det årsmöte. ciao!

dagen efter eller dagen innan, om man vill kalla det så

efter att papprena blev påskrivna åkte jag hem en snabbis igår. ner till skolan och sedan cheers. vi gillar onsdagsfyllor, men verkligen inte torsdagsmorgonen! men kul hade vi.

nu ska jag plugga lite och ikväll är det årsmöte. kul!


11.38

sitter i skolan med eventarna. har ingenting att göra här egentligen, men alltid kul att besöka campus. ska ringa massa samtal och sedan åka till jobbet, yes!

lutar åt götet på valborg, kan bli nice!

20.40

valborg i lund låter inte helt fel. emilia - skit i oslo föfan!! ;D

läst nipen och gjort annonsbladet. nu blir det en promenad. ciao!


27 april

idag har jag
- haft grupparbete med elin i fem timmar
- chillat på west
- haft "kvällsmöte" med emelie och micaela
- haft nollningsmöte och ätit på paganini
- betalt telefonräkningen

ikväll ska jag
- göra klart annonsbladet
- läsa igenom nipen
- fundera på band till konserten
- gå en promenad?
- och spela lite, såklart!

dålig update

igår blev det 140 minuters promenad i min ensamhet, och jävligt skönt var det. kom hem runt tjugo över elva och såg på film med jesper, emma och sebbe. skit film, men ändå.

idag blev det grupparbete mellan nio och halv fem. sjukt tråkigt, men måste ju göras. kom hem, spelade golf med emma och stina. kvällen har bestått av en promenad till jobbet och tillbaka. 1,6 mil. inte illa. och nu spelar jag nhl med philip och jesper. får stryk, som vanligt. men kul ändå :)

allt vi lämnar kvar är förlorat


denna bild togs under en väldigt bra dag . en sådan bra dag jag vill ha igen , snarast !

25 april

sjuukt trött idag. kom hem runt sex i morse, efter att ha stannat hos stefan för ännu mer tvspel när jag hämtat grabbarna. men det var det värt. nu ser jag på så ska det låta och snart blir det kebabtallrik! :D


01.41

precis hemkommen från en tvspelkväll med philip och stefan. skjutsade dem till oscars, och väntar nu bara på att de vill bli hämtade också. bra lördag har jag haft!


facebookchatten just nu


ac - har du sett emelies mutter? de är ett djur och tjejernas nederdel kallas så!

jag - hahahahahahah 

ac - vi kan inte hitta den.. hittat bara muttor och uttrar!!


16.30


sitter och pratar med dani på msn. har inte pratat sen han åkte, och det är snart tre månader sedan. men nu är det inte långt kvar tills han kommer hem, vilket betyder att han snart kommer och hälsar på mig. hur bra?! saknat den grabben!

JAAAA!

UNITED, shalalalala! :D glad nu joakim? :)

hahahahaha


house party @ oscars

hemma från en sjukt bra kväll på oscars. kanske ska börja köra på nyktert. eller nja, kanske inte. men ibland så. känns ju i alla fall skapligt gott att komma hem och endast gjort av med tjugoåtta kronor. nu blir det nhl och om en timma blir det en tripp till landvetter. :)

vad menas med detta egentligen . . ?

are you gonna be my girl?

afterwork-ölen blev en afterwork-cola, och det var bra. förfesten i korridoren är i full gång, och jag har fortfarande inte druckit. ikväll kör jag på en nykter kväll på oscars. blir nog en upplevelse!

tummen upp


23 april

intervju med rafael
plugg i skolan med elin
matlagning med emma och emilia
nhl med philip
och snart blir det aw på cheers med folket

partyparty


dags att börja planera festen snart kanske? ;)


20.23

emma och jag spelar golf. emilia färgar stinas hår. vore jag stina hade jag varit orolig. jag menar, ni vet ju hur det blev med mitt hår när emilia lekte frisör. haha.

i don't believe you

lämnar det förflutna bakom mig. fruktansvärt svårt, men ack så bra..

22 april

igår firade jag på cheers. musikquiz, bästa folket och några öl. kom hem och avslutade en sjukt bra dag med några matcher nhl mot philip.
nu ska jag se föreläsningar och läsa lite lagar. inte okej, men ett måste..

kökskonversation

p - "jag blev kallad för dilf en gång"
j - "dilf? vad står d:et för då?"
pinsam tystnad..
j - "dvärg eller?"

haha! nu blir det cheers för att fira! :)

i'm so happy

sommar på västkusten låter ju inte helt fel. speciellt inte nu när JAG HAR FÅTT JOBB!!! :D :D


21 april

kollat en föreläsning, tvättat, lagat mat och nu blir det en föreläsning till. kan inte folket komma hem snart? uttråkad till max! i och för sig kan jag ta en paus och lira lite fifa.. nej, en föreläsning var det.

i am sam


grymt bra film såg vi igår


sp06b


bästa dagen i mitt liv .


:)


20 april

jag hatar att prata i telefon. menmen, nu är det gjort. svar kommer imorn och nervositeten stiger kan jag lova.. nu ska jag och philip spela nhl innan nollningsmötet klockan fyra. ciao!

awesome

okej. nu kör vi en ordentlig update från stöten.

vi åkte upp i torsdags och det gick väl sisådär får vi väl säga. körde fel på väg 50. vände på väg 50 och åkte sedan rätt fram, på väg 50! kom upp runt midnatt på torsdagskvällen. blev några öl och sedan sängen ganska tidigt.

fredagen bestämde vi oss för att inte åka några skidor. halv tio knäpptes första och vi drog upp för att spela snövolleyboll. andra plats, ganska bra. sedan blev det en bra afterski, bad och bastu, förfest i stugan och utgång!

lördag = skidor?! nej, inte för oss. haha. istället slängde sig jag och oskar i badet. jag lagade mat! alla försökte ladda om, och det gick ganska bra faktiskt. halva gänget drog på afterski, i snöstorm, som inte var speciellt askul. gick tillbaka till stugan, förfesten skulle börja. käkade tacos, utnyttjade bubbelpoolen ännu mer, bastade, drack jäger, capten, gin(!). dansade. åkte till brasset, sjukt kul utgång. och sjukt bra efterfest!

söndagen var jag bakis hela dagen, och det var alla andra också. kom hem till viken runt halv nio. knäpp men rolig bilfärd hem. tack för en underbart bra minisemester!

rätt fram , väg 50!

hemma från en awesome weekend i stöten! imorn går tåget halv nio. sova - jatack!

stöten

mintu. öl. capten. afterski. bra vänner. mycket snö. och inga skidor. men jag klagar inte, för vi har det bra! bilder och uppdatering blir det på måndag när jag kommer hem. hem till varberg. bästa varberg!
nu blir det taco, bastu och bubbelpool. och mer alkohol såklart!


stöten grande finale

stöten - här kommer vi! åker om en timma, eller nåt. man vet ju aldrig med tidsoptimisterna! haha.

har i alla fall hunnit med en lunch på melkes, träffat uffe och linus och ett besök på jobbet. nu ska jag hämta lillebror. ciao!


i valdemarsvik

japp. befinner mig i östergötland just nu. men det kommer inte bli långvarigt. drar ju norrut imorn! :D

har i alla fall hunnit med att säga hej till massvis med människor - vissa bättre än andra. gick på viktors teater. sjukt cool lillebror jag har. modig som få. så ikväll har jag varit en riktigt stolt storebror, det skall ni veta!

har klarat de sista stjärnorna på angry birds ikväll. vad ska jag nu göra när vi spelar sjuan och alla tar låång tid på sig? haha.


14 april

igår var det den 13 april. jag försov mig. hjälpte till med invigningen av wårveckan. fikade med klassen och hade redovisning. jag njöt i solen, ritade bokstäver och satte upp bilder på skolan. skickade sms till 110 stycken westmedlemar, fick ett tråkigt samtal och tog sällskap med emilia hem. kom hem från skolan runt halv åtta, spelade kort med mina grannar och kollade på film med jesper och emma. det var en bra dag då jag fick träffa alla bästa och göra sådant jag tycker om. men samtalet, det var ingen höjdare..

sitter nu och packar förfullt. har tagit en paus nu och ska dricka kaffe med camilla. åker hem 11.34 idag. en sista sak bara - vad packar man med till sälen??

dreamteam! filmen kommer inom kort, haha! :D


22.06

casen gick inget vidare, men får ju svaren imorn så det är okej. intervjun gick jätte bra och jag skulle verkligen kunna tänka mig det jobbet. får väl se hur det blir efter samtalet med de andra imorn.. åkte tillbaka till skolan efter för att hjälpa till med förberedelserna för WÅRVECKAN, som jag tyvärr missar.. blev kvar till halv nio. men kul hade vi! :)

eftersom victoria fixat powerpointen till imorn behöver jag inte fixa den nu. sjukt skönt!

två dagar kvar till hemfärd

shit vilken dag igår. chill i solen och barnet i oss kom tillbaka. dunkgömme, som absolut inte heter pankgömme, och dopphandboll. med ett strålande väder var vi bara tvugna att grilla på kvällen. folket körde på alkohol och jag på cola. bra där! blev lite dunkgömme i mörkret. och när de andra gick till nyfiket gick jag och la mig, bra där igen! ;) sjukt bra dag / kväll med bästa folket i varberg, och bästa vädret! mer sådana kvällar, jatack!

sitter nu i skolan med elin. förbereder morgondagens case. klockan tre blir det intervju på statiol. önska mig lycka. sitter även och väntar på samtal från coop. nervöst, jovars!

14.07

igår var en bra dag. bakishäng i solen vid fästningen under dagen och kvällen spenderades i soffan inne hos emma. sjukt skönt att dissa utgången igår. det behövdes verkligen.

nu ska jag lägga in bilderna och fundera på hur jag tar mig till intervjun imorn. det kan bli svårt.


festärbästmedwest

sjukt bra kväll igår. brännboll, grillning och orientering vid stenbrottet. mellanfest på campus och oscars, såklart! jag umgås med bästa folket, bara så ni vet! :) slänger in lite bilder, mer kommer senare på fejjan.


VÅRGRILLNING

klockan tre blir det kanske fotboll vid stenbrottet. fyra är det brännboll och fem börjar grillningen. kommer bli en sjukt bra och trevlig kväll med west och alla andra underbara. :) KOM DIT!!!


@ emilias place

blev en låååång dag i skolan idag. föreläsning, lunch med jennie, mer föreläsning, häng på west och sedan cred. fokusgrupp i längan och nu sitter vi i emilias soffa. andra gången hon bjuder hit mig. ganska illa faktiskt. hon bjuder ju själv in sig hos mig typ sju gånger i veckan. haha.
emma har gjort ett tappert försök att bli kvinnlig. vet inte varför hon försöker, kommer ju ändå inte funka ;) emilia skickar mail från west, vilket hon älskar över allt annat. och jag, jag försöker få någon att lyssna på mig, vilket inte går så bra. haha.

på måndag ska jag på arbetsintervju och på onsdag kommer jag hem. hur bra?! :D

torsdagsklubben ikväll?


8 april

ingen vanlig dag idag inte. det är nämligen lisas födelsedag. 22 år blir syrran min. grattis! och det är ett år sedan lillebror kom ut. starkt av lillgrabben! ♥

nu sitter jag i skolan. ska se en föreläsning snart. inte jätte roligt, men det måste göras..

och just det. hela klassen klarade tentan i inköp. kan man säga att BCP09 Varberg är bäst då? :D

ingen semi här inte

blev vinst idag, men vafan hjälpte det?! fuck. united åkte ut på grund av mindre mål gjorda på bortaplan och det är inte kul. hoppas INTE jag träffar joel imorn. kan bli jobbigt då. haha.

efter en pluggdag i skolan och häng på west med emelie tog jag mig ner på stan. inhandlade lisens födelsedagspresenter. hemma en snabbis innan camilla och jules ville ha med mig ner på musicquizet på cheers. trevlig kväll med enheten, men särskillt bra var vi inte. sara lövgren vann en resa till barcelona, och den var hon inte värd! den skulle ju jag ha! nu ska jag sova för imorn blir det skolan med seger. god natt!


elias & the wizzkids

cause we got a winning style
that some people never learn
if you give away a smile
then you get two back in return!
 


tentamen

blir ingen omtenta i slutet av maj - för simon klarade ekonomistyrningen!!! så jääävla underbart!

skulle bara säga det, nu fortsätter jag med marknadsföring i butik. ciao!

7 april

intervjun igår gick ganska bra. hoppas på det bästa liksom. efter blev det världens längsta komedi med emma. kvällen spenderades med bästa vänner och massvis med sjuan.
med en kökssax och trimmer kan emilia göra en frisyr som ingen annan. och då menar jag verkligen ingen. haha. bella räddade upp det, så blev i alla fall helt okej i barret. :)

grupparbete mellan nio och halv ett. klar med uppgiften. tog en promenad i det underbara vädret runt fästningen med jennie och nu sitter vi i skolan ser på föreläsning och dricker kaffe.

09.21

intervju . nu avgörs typ sommaren . västkusten eller inte . önska mig lycka till . tack !

påskhelgens bilder

torsdag
 
fredag

lördag


bästa påsken . bästa helgen . bästa vännerna !

en röd måndag

igår kollade jag och jules på stockholm boggie, vilket är en äckligt rolig film. sedan gick jag upp till stina. jag bangade utgång, som känns väldigt bra idag. nu har jag spelat kort med philip och jesper, läst niparna och gruppuppgiften. funderar nu på en föreläsning, eller film. laga mat kanske? eller, det tar jag nog senare. slänger in lite bilder snart. bilder från helgen. typ bästa helgen. om jag inte redan sagt det. :)

fjärde april

bästa påsken ever? OM det har varit. maffian åkte för en timma sedan och jag har fortfarande inte städat mitt rum. har varit sjukt kul att haft dem här. ses i november igen? ;) blev en lyckad utgång även igår. förfest med bästa vännerna, roliga lekar, stopp i toaletten, mycket alkohol och massa annat kul. jag gillar att de var här! :) slänger in lite pics senare, för nu måste jag fan städa. borde inte gästerna gjort det innan dem åkte?!

idag fyller bella år. tjugoett. hon börjar bli gammal. grattis på födelsedagen! 

påskafton

gårdagen var sjukt bra och nu laddar vi för kvällens bravader. sitesing i staden och öl i solen. berättar mer imorn! fullt ös - medvetslös! :D

valdemarsvejks maffia!

folket kom hit utan problem. pizzan är uppäten och några öl har vi fått i oss. nu blir det fix innan kvällen. förfest i köket och sedan vidare till oscars. de var tydligen sugna på att gå ut, och nu när de åkt fyrtio mil för min skull så säger jag ju inte nej! ;) hejs!

långfredag

bra kväll igår. förfest hos martin, som förövrigt inte bor mitt i centrum som jag trodde, och sedan vidare till oscars. dans till gamla 90tals låtar var inte helt fel. kul hade vi!

nu ska jag dricka kaffe, se på film och bara längta tills ikväll. yes! :)


skärtorsdag

har varit en långsam och tråkig dag. frukost med alexandra, innan de lämnade varberg för ett tag. tvättning, städning och annat skit har endast varit mina sysslor. nu blir det förfest hos martin och sedan vidare på 80/90tals fest på oscars. kul ska vi ha!

varför klaga liksom? det är ju VÅÅÅÅÅÅR! :D


en

imorn kommer valdemarsvejks maffia hit. woup mä hendera liksom! :D


RSS 2.0