ingen semi här inte

blev vinst idag, men vafan hjälpte det?! fuck. united åkte ut på grund av mindre mål gjorda på bortaplan och det är inte kul. hoppas INTE jag träffar joel imorn. kan bli jobbigt då. haha.

efter en pluggdag i skolan och häng på west med emelie tog jag mig ner på stan. inhandlade lisens födelsedagspresenter. hemma en snabbis innan camilla och jules ville ha med mig ner på musicquizet på cheers. trevlig kväll med enheten, men särskillt bra var vi inte. sara lövgren vann en resa till barcelona, och den var hon inte värd! den skulle ju jag ha! nu ska jag sova för imorn blir det skolan med seger. god natt!


Kommentarer
Postat av: sis.

nu!

2010-04-08 @ 00:06:35
URL: http://lenper.blogg.se/
Postat av: FATMA | sångerska

Hej! Du röstade på One Tree Hill i Save One Show tävlingen. Ville medela att One Tree Hill klara sig till sista ronden och tävlar mot fem andra serier. Nu är det sista chansen att rädda serien. Man kan rösta hur många gånger man vill. Och tävlingen slutar 12 April. Rösta här: http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b175352_save_one_show_this_itvote_now_in_final.html?sid=twitterfeed_kristin&utm_source=eonline&utm_medium=twitterfeed&utm_campaign=twitterfeed_kristin

2010-04-08 @ 00:38:09
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0