söndag

sitter här med organisationspärmen i knät och känner att detta är ett helvete. ingenting vill fasta och det är sjukt tråkigt. ska ge ett försök till och sen får det bli nya tag imorn.


don't stop us now

gårdagens plus
tillbaka på campus
plugg med seger
sjuan
världens roligaste förfest - som spårade med bland annat
limekrig
don't stop me now
snöbollskastning inomhus
fiskmåsen, sälen och alla andra trevliga djur
strippning
vägarbetsområde
"hej, jag heter jonny"
damernas guld i curlingen

gårdagens minus
. . .

idag har jag varit död! sovit, kollat på film och lite os. blev melodifestivalen och ett försök till pepp på utgång. men nej, det hjälpte inte. trevligt var det. nu har jag sett bröllopsfotografen inne hos sarah och sängen väntar. god natt!

apa


"sj sj gamle vän"

igår det blev det en sväng på stan och fika hos johanna och oskar. tåget från norrköping skulle gått 19.28 - inställt. pappa körde mig till katrineholm där tåget skulle gå 20.06 - gick istället 20.30. åkte tjugo minuter och sedan blev det stopp. godståg framför oss som stod stilla med tekniska problem. vi satt fast i 45 minuter. var i skövde 22.45. skulle egentligen varit i göteborg 22.23 och mitt tåg till varberg skulle gått 22.43. stannade på alla möjliga platser eftersom alla tåg till olika ställen redan hade gått. kom till göteborg tillslut vid 00.35. gratis taxi hem. stannade i kungsbacka och någonstans långt ute i skogen. klev in genom rummet här hemma klockan 01.50 - istället för 23.20 som det var beräknat. skapligt jobbig tågresa. min tv funkar inte, så blev ingen hockey. ställde klockan vid sex, men tvn funkade inte då heller. valde att strunta i skolan och gick upp för en timma sedan. nu ska jag plugga. ciao!


10.58

om en timma åker familjen till stan. shopping och hälsa på johanna står på schemat. tåget går klockan åtta ikväll. ciao!

imorn åker jag tillbaka

mamma väckte mig vid nio och med andra ord har jag verkligen tagit vara på sista dagen i valdemarsvik. spenderade förmiddagen med familjen. klockan två trotsade jag och humlan snöstormen för att bege oss till sörping, igen. date på å-caféet med östra ryds stolthet! det var hur bra som helst. tiden flöt på riktigt fort och nästan fyra timmar kändes som en. efter några koppar kaffe och massa skitsnack tog jag mig till bladgatan för att hälsa på uffe och ninna. även där blev det ett par koppar kaffe. sjukt bra dag med andra ord!
nu har jag precis sett anna holmlunds flopp i semifinalen och sängen väntar. imorn åker jag tillbaka till västkusten. hoppas sj är på min sida! :D


22 februari

röda faran svek mig idag, så fick ta mammas pärla in till sörping. fika på jannes med R och U. fucking awesome! typ ett halvår sen sist. eller ja, träffade rebecca en gång i november. trevligt hade vi i alla fall :)

oskar kusin skulle komma hit senast halv sju. klockan är nu sju och han kom precis. han tyckte att det borde räknas till att komma i tid, vilket jag inte håller med honom om. jag känner honom, och han är inte speciellt bra på tider. ganska skitdålig faktiskt. sa till sara förut att jag blir imponerad av honom om han är här innan åtta. så lite imponerad är jag faktiskt. haha.

slut som artist

jag säger som dani hade sagt - jag är trasig!  men det var det värt, för fy fan va kul jag hade igår! förfest hos henrik och jennie, hugo och otten. bästa folket och lätt än av de bästa utgångarna i stan! :) fulsprit på handlar'n och vodkalime av praktikanten gjorde kvällen lite extra bra, haha!

alla taggar utgång!

kanske inte riktigt än, men snart så. snön bara faller från himlen och verkar inte vilja sluta, men den ska inte stoppa oss för att ta oss till metropolen norrköping. förfest hos jennie och henrik och sedan ska vi göra hugo osäkert. detta kan nog bli en bra kväll!

later

23.40

lina och lisa åkte för en halvtimma sedan och nu lämnade även oskar och jennie mig. engdahl kom hit för att visa upp fyrhjulingen. jag fick åka med en sväng och fy fan så kul det var! :D haha.

anna haag tog silver och sverige vann hockeyn. nu ska jag hämta pappa. god natt på er!


19.29

det är fredag. jennie och lisa har kommit hit. de har åkt till ica och jag hoppas de köper godis till mig. oscar borde komma snart. lina dyker även hon upp senare. oskar skulle trilla in för typ tre timmar sen. förvånar mig inte om han är här tidigast om två timmar. som vanligt liksom. jag känner min kusin helt enkelt. och han har inte förändrats under halvåret jag bott borta. haha.

15.21

har precis avnjutit en god lunch på lilla blå med mamma och knick.
det har kommit massa snö igen och nu är det verkligen inte kul längre. hoppas det inte har snöat i varberg tills jag kommer tillbaka. då låser jag in mig på rummet fram till typ, maj!

en torsdag i söderköping

efter att mormor varit här var röda faran redo för en liten åktur. vi tog oss till sörping för att träffa ida! även anna dök upp och vi gick till nyströmska för att fika med monica. kul att träffa dem igen, och många minnen kom tillbaka när man klev in genom portarna till skolan igen. ganska avundsjuk på dem som fortfarande går där.
på vägen hem stannade jag hos annelie och christian för att säga grattis. chrille fyllde år idag. hämtade sedan syster från jobbet och kvällen har spenderats med familjen. god kvällsmat, os och lite kortspel. en bra dag helt enkelt! :)

palles födelsedag

idag har jag fått träffa nästan alla mina bästa. macke och emma dök upp, och sedan kom även jocke och jennie. de förstnämnda lämnade oss efter massa snack och kortspelande, och systrarna p tittade förbi. även syster ville vara med och tillbringade kvällen med mig och joakim, och familjen. klockan är halv ett och nu gick jocke. han har praktiskt taget varit här hela dagen. om typ en timma åker han, macke och linus till gran canaria för att hälsa på daniel. skapligt avundsjuk. i och för sig är "semestern" hemma i valdemarsvik inte helt fel, men det hade inte en vecka hos dani i solen heller varit. men jag är glad, jävligt glad!

MULLE

nu är jag i viken. eller jag kom igår, men då orkade jag inte skriva. spenderade dagen/kvällen med familjen, systrarna p och jocke. great!

mamma har lagat mat, värsta lyxen! så nu blir det käk och sen kommer jocke upp för att få lite spö i mulle. måste ju passa på nu innan han åker imorn.. :/

(punkt)

hemma från en helkväll med seger. kladdkaka med glass och bär, public enemies, godis och beck - i stormens öga. kvällen kunde bara blivit bättre om filmerna var bättre, haha.

nu ska jag sova. imorn blir det en snabbis till skolan och sedan tåg hem vid tio. god natt hörrni!

ett sjukt roligt citat från gårdagen får avsluta detta inlägg.
"i'm a four horny cow!" camilla skulle förklara att hon var en ko med fyra horn ;) haha.

14 februari

gårdagen var sjukt kul. firade paulina med bästa klasskamraterna och utgången var bra, och inte heller så dyr. kunde inte varit bättre! :)

nu blir det alla hjärtans dag date med jennie. later!

19.20

gårdagen var lyckad, väldigt rolig med bra folk precis som vanligt. musiken var sådär. förbandet var sjukt bra, men lash var inte alls speciellt bra. ska se om jag får tag i några bilder. själv hade jag ingen kamera med mig.

idag har jag haft lite oth maraton och snart droppar gästerna in. vi skall fira paulina och sedan kanske vidare till oscars. får se vart kvällen tar oss helt enkelt.

och du jocke, självklart ska vi hinna med lite mulle på måndagkväll, eller tisdag! :)

ganska typiskt

jag har beställt resa hem nu. kommer hem på MÅNDAG och stannar till ONSDAG veckan efter. pratade med jocke förut. han, linus och macke åker till gran canaria, för att hälsa på dani tror jag. på ONSDAG till ONSDAG. hur stor chans är det liksom? hoppas det finns andra som vill träffa mig när jag kommer hem!?

två dagar i ett

igår blev det en långdag i skolan. pluggade till fem-halv sex någon gång. drog hem för att käka och sedan blev det filmkväll på campus. trevligt. med samma folk som vanligt. alltså BÄSTA folket! spelade lite sjuan med emma och jesper innan läggdags. sju omgångar. sju vinster. de behöver nog träna lite skulle jag tro! ;)

har nu varit på arbetsförmedlingens mässa med pernilla och emilia. lämnade ett cv och nu ska jag skicka in tre till. blandade jobb, men jag tar vad jag får! ledig från skolan idag. så nu blir det några avsnitt av one tree hill, sedan laga mat, köra ett spinningpass och ikväll blir det love lounge på oscars! en jävligt bra dag helt enkelt!


skolan

skippade övningen för att se föreläsning istället. känns mer värt. kollade även studentcentralen och såg att det blev omtenta i ledarskap. ganska väntat faktiskt. blir att plugga när jag kommer hem då. glömt att säga det kanske, men jag kommer nog hem nästa vecka!! :D hur bra?!

varför behövs en rubrik?

JAG KLARADE EXTERNREDOVISNINGSTENTAN!! godkänt. lite besviken. men det är ju bättre än ett underkänt. men samtidigt sämre än välgodkänt. aja, jag klarade den i alla fall.

skolan sen halv nio. sett föreläsning, fixat väggen, pluggat lite. men mest tid spenderades på WESTkontoret. det gillar vi! :)

people always leave

i helgen fick jag se en sak. en väldigt rolig sak. men samtidigt tänkte jag, varför visste inte jag något? kändes som att jag borde det, långt innan alla andra. eller i alla fall många. det gör mig faktiskt lite irriterad. besviken. men framför allt ledsen. DU var den som var beviken på mig för att jag inte ringde när jag var hemma. inte för att DU själv heller gjorde det. men DU tyckte väl det var min uppgift att höra av mig, bara för att jag inte bor hemma längre. DU sa att DU hoppades vi skulle hålla kontakten. det hoppades jag med. jag har inte hört av mig speciellt mycket, det vet jag. men DU är faktiskt en lika dålig människa som jag. för DU har heller inte hört av dig. och ärligt talat så är det DU som har förändrats. kanske jag, men deffinitivt inte på samma sätt. och det var vad jag sa till dig. DU kommer bli precis som dem. DU lovade att det inte skulle hända. DU sa att det inte fanns en chans till det. men så vitt jag vet, så hade jag rätt. jag saknar dig massa, och jag är jävligt glad för din skull. men kom inte och säg att det är jag som svikit och struntat. för det har faktiskt DU också. vänskapen kommer aldrig bli som förr. om den ens kommer att återuppta igen.. fråga inte. människan vet vem jag pratar om.


nu ska jag sova och sluta fundera. tror det är ett bra val just nu.


ny vecka med nya tag

klockan ringde 07.45 och jag var inte ett dugg sugen på att gå upp. men samtidigt inte jätte sugen på att ligga kvar när byggarbetarna låter som idioter. bestämde mig tillslut för att inte svika och befann mig i skolan redan klockan nio. jag har inte pluggat ett skit, utan endast ägnat mig åt rabattgruppens uppgifter. aktivitetsgruppen har fått skolan jätte dyster. det är kärleksvecka nu såhär innan alla hjärtans dag. det sitter med andra ord hjärtan över allt och väggar där man kan skriva på. jag gillar det inte!

kom precis hem. känns ganska bra att vara i skolan mellan nio och fyra. vad händer med mig liksom? haha. nu ska jag slänga mig i sängen för några avsnitt av one tree hill, och sedan blir det föreläsning. hejs!

här kommer bilder

mobilbilder från olika tillfällen.
så här ser det ut när vi pluggar.

såhär såg jag ut på afterskin på campus

johan och rickard lekte i snön

spelkväll i längan efter paradise finalen

afterwork på harrys

sedan blev det lite förfest i längan

att man alltid ska vinna då - jag och palle

vi drog till halmstad

träffade filip på mårtensons

spontankvällen med dessa två filurer blev sjukt bra!

en bra helg

GOD MORGON allesammans, eller god förmiddag kanske man säger. vaknade för två timmar sedan. mår kalasbra idag, tog det faktiskt ganska lugnt igår! blev en bra förfest i köket och en fortsatt bra kväll på oscars. mer får ni senare. ciao!


16.16

sjukt sliten sen gårdagen. men kul hade vi. emil, emilia och jag drog till halmstad tillslut. kul att gå ut någon annanstans än oscars liksom. träffade filip. blev lagom förvånad av att se honom stå i baren brevid mig. men kul var även det. blev att slagga där inatt istället för att trängas i en soffa hos emilias kompis. bilder kommer när jag orkar. med andra ord typ aldrig. haha.
nu har vi sett på i skuggan av värmen. filmen var sjukt bra. verkligen. se den om ni inte gjort det. satt och läste lite på aftonbladet också. skapligt läskigt att grabben från i torsdags fortfarande är försvunnen. hundrafemtio dagar innan studenten. känns inte som att det är något som kan hända där jag bor. läs!

det är fredag idag

emma väckte mig klockan två. skönt att inte byggarbetarna var här idag. hon lagade mat till mig och vi spelade kort i fyra timmar. drog till harrys för att afterworka med trevligt folk. nu sitter vi i köket och förfestar lite. om man nu kan kalla det för det. vi har ju inte tänkt att gå ut. eller, jag, emilia och emil ska kanske till halmstad, men det återstår att se. verkar sjukt kul. men får se liksom.

bilder och citat kommer imorn. fan va ni kommer att skratta. det har i alla fall vi gjort under M.I.G. :D haha!


jag hade inte tid

ingen uppdatering igår. sorry. berodde på skolan tidigt, och länge. omringad av välrdens bästa människor och en fruktansvärd huvudvärk.  det var gårdagen liksom.

ledig idag. skulle ta sovmorgon. vad hände med det liksom? vaknade klockan nio och kunde inte somna om. byggsnubbarna satt igång och hela huset typ skakar. sjukt jobbigt. ska kolla en föreläsning nu, eftersom det inte gick i tisdags.. HEJ!

20.02

shit alltså vilket pass. sjukt bra. och sjukt slut som människa just nu. nu blir det en föreläsning till innan det blir fyrmanskotten och paradise final! :D


men det känns ändå som att något fattas . . .

15.25

jag gillar inte hantverkare. fast på ett sätt gör jag det. de fixar en dusch till mig. en alldeles egen dusch. men de börjar jobba påtok för tidigt. vilka idioter börjar sin arbetsdag halv sju liksom?! det skall jag aldrig göra när jag börjar jobba. man vaknar fast man vill sova. jag hör inte musiken just nu när det låter som bara fan! jag får bo i ett rum som är sjukt kallt med världens sämsta persienner, vilket medför att gatlamporna på kvällarna lyser rakt in i rummet. har nog aldrig varit med om ett ljusare rum på kvällen när det i själva verket är sjukt mörkt ute. bli klara nu så jag får flytta tillbaka. tillbaka till 007!
infann mig på campus halv tio för intervju. det gick bra. trevliga människor och frågorna var inte allt för svåra. chillade runt lite. besökte westkontoret lite för många gånger. pluggade. drack kaffe. delade ut enkäter i olika klasser. jag ogillar läraren som inte kan svenska och bad mig komma tillbaka senare. senare, när han låtit sin klass sluta. vilken idiot! drog till espresso house med stina, nilas, emma och emilia. fixade loggor från mina butiker och frös ihjäl i ett snöigt varberg. ge mig sol för i helvete!!

nu blir det en föreläsning, eller två. ikväll är det spinning. och paradise final! vad ska vi nu se fram emot hela veckorna när programmet tar slut?


andre februari

spinningen var grymt jobbig, och kul. har nog alltid svettats så mycket förut. det var sjukt. vi blev även godkända på nipen i organisation och ledarskap. jävla team vi var.
gick upp till pernet ett tag. sedan samlades vi i soffan i tvrummet och avverkade två avsnitt av paradise. bra program det där. andreas åkte ut och det gillar vi. greta åkte ut och det gillar vi INTE!

känner även att det är dags att boka en resa hem snart. men det är mycket som händer just nu. mycket jag absolut inte får missa. det problemet tar vi en annan dag. nu blir det att sova. skolan halv tio imorn och jag får inte försova mig. igen.


mobbning på hög nivå

det kan jag lova att det var. från ALLA håll och kanter. fy fan alltså. haha! mycket skratt blev det i alla fall. och det är väl det som är huvudsaken, right? ;)

varit i skolan till nu. vi har pluggat så in i helvete. jävligt gött att man har det gjort. och med martins hjälp gick det jävligt mkt fortare. vaknade sjukt tidigt av att hantverkarna började. somnade om och troligtvis stängde jag av klockan. inte bra. vaknade tjugo i tio. började tio, trodde jag. som tur var började vi kvart över och camel skulle ta bilen. det gillar vi!

nu ska jag ta bilen till atletica. spinning som gäller. jag är taggad. och ikväll är det paradise, vilket gör mig ännu mer taggad! :D

RSS 2.0