det visste ni inte

nu sitter jag i min röda klippan. med min bästa vän, datorn! nej så illa är det inte, men den är en bra vän i alla fall. den håller mig uppdaterad hela tiden om allt som händer, när andra inte gör det. och jag sitter även i ett nytt rum. jag har gjort en tillfällig flytt idag. stannar nog här i två veckor. kanske mer. ingen som vet, ingen som vet..

xoxo

det ser ut som att vi hade kul igår


nu skall jag spendera min fortsatta lördagskväll med en film, eller två. :)


det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

gårdagen var sjukt kul. behöver nog inte säga så mycket mer. bilder kommer senare. när jag orkar.


AFTERSKI!!

VI TAGGAR FÖRFEST PÅ CAMPUS OCH JAG ÄR GALET LADDAD! DETTA KOMMER BLI AWESOME! :D glöm inte din greuw-stiiiiichad möööörzaah! ;)


äntligen fredag

det är fredag. viktor fyller 16 år idag. lite dåligt samvete att jag inte är hemma och firar honom, menmen. på schemat står det en sväng på stan. hitta kvällens outfit. förförfesta i längan med emma, stina och kanske johan. förfesta på campus med afterski tema. snöbollskrig inomhus och pulkaåkning. och sedan vidare till oscars. jag tror på en bra kväll!

grattis lillebror. hoppas du gillar bilden, för det gör jag! :) paket kommer nog nästa vecka, PÅ POSTEN! haha. ♥

kolla filmen hörrni!

några studenter håller på med ett projekt i skolan. tror det kommer bli grymt bra. detta är bara testrundan, men den blir klar i mars tror jag. :)



käkat massa panodil idag. imorn måste jag vara pigg och glá, kanske ska köpa en kexchoklá? :D nu blir det att sätta på en film. god natt suckers!

snacka om att ha tråkigt

jag hatar egentligen american funniest homevideo, men satt ändå och kollade på det tidigare idag. höll på att dö av skratt. en mamma berättade för sina barn att de skall få en lillasyster. flickan blir överlycklig och tackar gud, medans lillkillen börjar tjuta som en idiot och skriker "jag vill inte ha någon!" haha, till och med tråkiga program kan vara roliga ibland.

de tre bilderna som togs igår.



nu är det biggest loser. ciao!


bara för att jag klarade tentan!

så jävla underbart. aldrig mera marknadsföring. godkänd, men det var på håret. aja, skit samma. jag är ju godkänd! :D
blev en kort visit på harrys igår. gick hem redan vid tio. vet inte ens hur många rätt vi fick på getas SISTA musikquiz. tror jag håller på att bli sjuk. inte riktigt vad jag räknat med just nu. jag ska ju på after ski fest imorn!

bra dag helt enkelt

helt okej kul lektion. rabattgruppen börjar bli strukturerad. pluggade i skolan och fick lite gjort. fika på coffee house. GODKÄND PÅ NIP:EN I EXTERNREDOVISNING. tentorna i marknadsföring finns nu att hämta i receptionen på skolan. sjukt nervös. ikväll ska jag till harrys, så nu blir det en sväng ner till annacarin. ciao!

de som gör att jag överlever

s - emma, har du några clementiner?
e - nej, men jag har apelsiner!
s - jag som var sugen på clementiner..
e - det är ju typ samma sak!
s - har du en banan då?
e - nej, men jag har gröna äpplen.

hahaha, mina vänner är ganska roliga ibland! :D

jobbsökande

sökt jobb på gekås, liseberg och gp. hoppas på att få komma på en intervju i alla fall. ska även skicka till hajen, och gå till willys och några andra butiker i stan. annars får det bli att komma hem i sommar, men det är ju inte riktigt vad jag vill just nu.

nu - en föreläsning så jag får sovmorgon imorn. sen - paradise! :D


jag hann inte igår

vilken dag det var igår. kollade på föreläsningar, pluggade, gick på lektion och hade möte. var på skolan mellan klockan 10.30 och 18.20. det är fan länge. körde bästa spinningpasset. snabbt hem, blev att hoppa in i duschen och sedan vidare upp till pernilla. hon fyllde 21 igår. blev en lugn och trevlig kväll med bra folk och bästa tvprogramet. och nu vet jag att de är fler som är beroende! haha.

har nu sett en föreläsning. nu blir det film och senare - plugg!

ibland har man tur

det absolut bästa spinningpasset är på måndagar. det brukar alltid vara fullbokat, redan på tisdagsmorgonen. kollade nu och det var inte längre fullt. bokat - självklart! :D nu kommer jag kunna sova gott inatt.


nya kurserna

måste bara säga att både ekonomistryning och inköp & varuhantering verkar sjukt roliga. sett två föreläsningar i ekonomistyrningen nu, och det är inte ens jobbigt. och inköp och varuhantering verkar ganska lätt. jag börjar gilla detta!
nu - SÖNDAGSMYS!

vad är det som händer egentligen?

har varit på ica och postat paket till lisa. skickade även med två överraskningar i paketet. hoppas hon blir glad :) tog en promenad i den härliga kylan efter.
nu har jag storstädat "lägenheten", rensat byrån på all skit och även slängt lite kläder jag inte använder. nu ska jag laga mat.

vad händer med mig liksom? kallar kylan härlig, går en promenad, städar, rensar och lagar mat?! detta är inte likt mig. kanske ska uppsöka en doktor tro!?

nykter helg i varberg

blev en nykter kväll även igår. ganska stolt faktiskt. eller inte ganska, utan jävligt stolt! :) istället så käkade jag taco, kollade på blood diamond och spelade poker med stefan, johan och karolina. filmen var sjukt bra och stefan hade tur och vann! men okej, det blev några öl. men inte så många det skall vara en lördag.

biggest loser nu, yes!

en mening eller två

skulle ju inte vara helt fel att åka hem till östergötland den femte februari. det skulle vara riktigt bra!

inte riktigt på rätt plats

det blev en lugn kväll uppe hos stefan med erik, annacarin och rosanna. tjejerna drog till cheers och vi kollade på humorprogram. inte helt fel med en vit fredag. i alla fall skönt att vakna upp utan huvudvärk.
skulle äta frukost nyss och inser att någon hade snott mitt bröd. letade runt i köket och hittar det i kylskåpet, där jag även fann partyalias, ett spel till, ett glas vatten och tre pennor. antar att det är töntarna från igår som spang runt i badbyxor och knackade dörr. haha, skapligt bansligt, enligt mig!

nu är det skidor som gäller. tjarå!

luftslottet som sprängdes

just det . glömde även säga att bion igår var sjukt bra ! ni som inte sett den , SE DEN ! och för er som redan sett den , SE DEN IGEN ! :D

kvällen är räddad

pratade nyss med annacarin .
hon bjöd med mig till stefan och company .
lugna gatan ikväll .
jag håller på och tvättar .
ska gå och handla något gott till kvällen nu .
wallanderfilmen jag såg tidigare idag var BRA !
och lillebror har namnsdag . grattis (:


underbara tystnad

det är fredag och jag skall inte besöka oscars ikväll. jag ska heller inte åka till göteborg, då jag känner för en lugn kväll. just nu i alla fall. och så ska jag inte hänga i korridoren, jag är nu helt själv kvar. haha.
nu ska jag kolla på nya wallander filmen. min grupp bestämde att vi inte får plugga förän på måndag, jag gillar det skarpt!

en torsdag

inköp och varuhantering är kul och min grupp är bra. bara så ni vet.
palle och alle har nu hittat en resa, de drar imorn. skapligt avundsjuk.
jag har pluggat lite idag.
och skickat en jobbansökan till ica kvantum.
nu ska jag äta mat.
ikväll ska jag och seger på bio. luftslottet som sprängdes.
imorn kanske jag ska till göteborg, men bara kanske!

'

palle letar resor till utlandet. jag gillar inte att de kanske åker på fredag. camilla åker hem i helgen, vilket innebär att jag i så fall blir själv kvar i korridoren, typ. eftersom att emma och kollektivet ska till göteborg och kolla på någon musiktävling som emilias pojkvän tävlar i, och jag har inte bestämt mig än om jag skall joina. detta i sin tur innebär även att jag kanske blir själv nästa helg, då camilla återigen skall jobba, emma kanske ska till göteborg hela den helgen och palle i så fall fortfarande är i utlandet. grabbar, kom hit och hälsa på?! :)

nu ska jag se klart one tree hill. godnatt hörrni!


!

mitt nya liv skulle börjat i måndags. det börjar någon annan gång istället. jag hatar att träna själv, så blir inget besök på atletica idag. aja, tar igen det en annan gång. vad blir det ikväll istället? nu ska jag laga mat, sjuukt hungrig.

20 januari

jag sitter i skolan. har precis ätit och nu ska jag plugga lite. trodde vi skulle träffa gruppen, men tydligen var det imorn. haha, bra jobbat av mig. ska se föreläsningen också. hemma eller i skolan har jag inte bestämt ännu. träffa rabattgruppen. gå till the phone house, och ikväll blir det även ett besök på atletica! :D


sverige?

hur fan kan sverige tappa ledningen? fattar det fortfarande inte. sjukt irriterad. det är inte okej. blev ph, och nu ska jag sova. sparar one tree hill till imorn efter skolan istället. :)

det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll . .

en lång introduktion

aftertentafest igår. vi hade sjukt roligt. kunde inte blivit bättre liksom. men det var segt i morse. och jävligt segt att sitta tre timmar på intro och föreläsning på vår nya kurs. inköp och varuhantering, den verkar ganska kul faktiskt. imorn börjar vi med ekonomistyrning.
jag har gjort ris idag, och de kokade inte fast. kungen i köket nu, nästan. ikväll är det handboll som gäller. ska bli gryymt! :D

kungsmässan

tenta idag. kunde gått sämre. men blir nog omtenta ändå trots allt. annars behövs ett mirakel, eller att uffe rättar ganska snällt.
åkte till kungsmässan med palle, seger och cameltoe. fick dock inte med mig något hem. förutom en spikmatta till syrran.

ikväll kommer lite folk från klassen hit. vi ska ha "after tentafest" i längan. men blir nog ganska lugnt. och jag kommer med andra ord att missa paradise. det är ILLA! haha :D

såhär roligt hade vi igår



nu ska jag fortsätta plugga. ciao!

förfest a la längan

vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen igår förutom att vi hade jävligt roligt. en flock med människor samlades här och förfesta. vi gick till oscars, där det var riktigt bra. och så avslutade vi kvällen här med lite efterfest på det. gick och la mig klockan sex, inte helt okej kanske. haha. aja, man lever bara en gång. slänger kanske inte lite bilder senare. :)

nu ska jag plugga. kommer gå ganska skit imorn. men vad gör en omtenta egentligen? kommer aldrig bli av med jävla uffes cp kurs!


glömt en sak

vi fått våra nya grupper i nästa kurserna. min grupp blev grym igen, tror jag i alla fall. jag, marcus, markus och eddie. alltså klassens alla killar. det kommer bli grymt. dock är inte partnerbutikerna världens roligaste. men vi gör det bästa av situationen, right?

och vad hände med att hanne lovade att resultatet skulle komma någongång mellan den 15 och den 19 januari?! nu har hon ändrat till SLUTET av januari. och för mig är inte dessa datum i slutet, utan mer i mitten. gah. denna jävla väntan! jag ogillar denna norska ännu mer nu.

13.18

jag är vaken. jag har pluggat lite. snart ska jag laga mat. sen ska jag försöka plugga lite till och ikväll är det fest! :D jag är galet laddad!

igår tog sen enheten upp till malin. stark tjej det där. man ska nog inte klaga på småsaker längre. jag trodde hon skulle ligga still i sängen hela tiden, men icke. hon kunde tillochmed gå själv. jag är imponerad, riktigt imponerad.
på kvällen blev det bio med camilla och jennie. snabba cash. en besvikelse. har ni läst världens bästa bok tycker jag inte ni ska se filmen. ni kommer bli missnöjda, precis som jag. 
hörde massa ljud och gick ut för att se om det kom från köket. där hade enheten samlats, och philip. så där satt vi i köket, länge. två timmar tror jag. johan dök upp, vi bestämde att vi skulle bada. jag väntade, men tror han somnade. haha.


intervju och bio

blev väckt av att telefonen ringde. såg vem som ringde och försökte verka trevlig. prata i telefon är inte det roligaste jag vet, och det blir ju inte bättre av att man ska intervjuas heller. aja, gick nog bra tror jag. har pluggat lite, men inte tillräckligt. kursen är helt ointressant och meningslös. nu ska jag se på film, sedan laga mat. ikväll ska jag på bio. snabba cash, YES!


mitt förra inlägg var nummer tvåhundra

blev en riktigt jävla bra kväll. uppe hos pernilla och kollade på made in sweden. ägde sedan christine lite i tvåmansvist, eller ganska mycket faktiskt. vidare ner till parkeringen där grabbarna parkerad badtunnan. gick och bytte om och sedan var man i. inte helt fel kan jag lova. och blev ju inte sämre av att man hade en öl i handen. den borde stå där varje dag! :D

vi pluggar inte längre i köket

men vi gjorde det en bra stund faktiskt. nu har jag varit uppe hos P en sväng. ska plugga lite till. ikväll blir det förhoppningsvis tv och lite kortspel. :) låter great tycker jag!

vi pluggar i köket

jag tog en lite längre sovmorgon än vad som från början var sagt. nu sitter vi i köket och pluggar uffekursen, den är sjukt tråkigt. och känns lite meningslös att plugga på. kommer ju ändå inte gå vägen. aja, senare idag ska vi hälsa på malin, och imorn ska jag på bio. så har i alla fall lite att se fram emot. och på lördag, då ni!

geta alt. gula gubben

blev en trevlig kväll på harrys med ac och emelie. musicquiz. geta pratade om wipeout. så i början av mars måste vi se det. kan nog bli sjukt underhållande lät det som i alla fall.
nu ska jag kolla lite på inglourious basterds. imorn ses vi i köket halv elva. du kommer va?! :D


externredovisningstenta

gick ganska bra idag. tror på godkänt i alla fall. vore sjukt skönt om inte annat. efter blev det lunch på stan, blå dörren. hemma samlades enheten och kollade på american history x. två gånger på en vecka. den är bra.
nu har vi spelat fyrmanskotten. emma och jag ägde. vann med tio poäng ;) haha. nu ringden ac. hon var sugen på getas musicquiz och en öl. vem säger nej till det liksom?! måste ju fira att tentan är över! over and out

23.16

blev en kväll hos pernilla även denna.
är nog lite beroende av ph.
nu ska jag sova.
tagga inför morgondagen.
längtar verkligen.
inte!


död åt redovisining

eller som azizah sa "det här borde inte tolereras. det är tortyr vafan!" så jävla rätt. har suttit sen typ elva. nästan bara med kassaflödesanalys och nyckeltal. kollat lite på gamla tentor. det här kommer inte gå vägen. men hoppas. ska i alla fall bli sjukt skönt att släppa dessa kurseer. och förhoppningsvis inte behöva börja igen om en månad. tentan börjar klockan nio imorn. ni kan ju i alla fall tänka lite på mig då.
ska sätta mig en stund till snart. kommer förmodligen inte lära mig mer ikväll än det jag redan kan, men ändå..

kungsholmens hamn

hemma från en kväll hos pernilla med martin, emma och christine. underhållande tvprogram och riktigt bra folk, kan det bli bättre?! nu ska jag sova. upp tidigt imorn. pluggandet börjar klockan elva i köket. enjoy!

nyckeltal är inte min grej

världens bästa film. har nog aldrig sett någon bättre. ja, jag pratar om american history x som jag tittade på tidigare. sjuukt bra! har även pluggat lite. fattar fortfarande inte nyckeltal. men imorn kommer seger hit och pluggar lite. då måste jag fatta det!
ikväll ska jag och emma upp till korridor e. övervåningen. pernilla har flyttat in och vi ska se på paradise. men först ska jag kolla på en uppgift om kassaflödesanalys. det är inte svenska jag skriver, jag vet!

en misslyckad lärare

nipen redovisades idag i organisation och ledarskap. vår lärare är misslyckad. drog ner i tid på alla, avbröt folk som pratade osv. uffe är sämst. jag hatar uffe helt enkelt!
pluggat lite extern, haft möte med rabattgruppen och nu kom jag hem. tänkte ta en paus i allt pluggande och se american history x. har aldrig sett den. och ja, jag vet att det är illa.


bara så du vet

sänder alla mina tankar till dig ! bli bättre NU !

imorgon börjar skolan igen

ingen i enheten ville se johan falk med mig. så jag ligger i min säng, med min dator. jag läser även på lite inför morgondagen. snart ska jag sova. klockan har precis varit tjugotvåtjugotvå och jag har önskat mig något riktigt bra. har även hittat en ny favoritlåt som har spelats om och om igen idag.


tillbaka till verkligheten

somnade vid två igår. gick upp vid fem. bilen gick klockan sex. stannade på gekås och det var typ inget folk där. sjukt skönt, men ändå skapligt tråkigt. fick med mig lite skit hem, även från mq. och så fick jag äta på burgerking, precis som jag ville. inhandlade massa på ica och familjen stannade på en kaffe.
nu sitter jag och gör vår powerpoint och förbereder morgondagens seminarium. redovisning. inte okej. det sista jag gör med världens bästa grupp. fasar över nästa gruppindelning. jag har fått sjukt bra grupp två av två gånger. kan väl inte hända igen?


igår blev det en sväng ut till trosta med lisa och viktor för att ta farväl av ida. drog sedan upp till oscar för lite neger, fyrmanskotten, pingis och bastu med jocke och dani. bra kväll helt enkelt!


sista dagen i viken

vakna nio sjukt pigg. tänkte ligga kvar ett tag. vaknade tio, sjukt trött. gick upp halv ett. det är illa. har haft sjukaste drömarna inatt, blandat med de bästa. just nu sitter jag och pluggar. snart ska vi käka och sen blir det packning som gäller. ikväll ska jag nog träffa jocke och oscar igen. :) de var här igårkväll. lisa också. familjen och jocke spelade grunka, jocke kom sist! :D sedan dök oscar upp efter innebandymatchen. och det blev lite mer kort. det är svårt att tröttna på kort. och på de där grabbarna. bara så ni vet!

åter till pluggandet, vi ses och hörs!

adobe connect

lyssnar på handledning. någon kallar sig brittafitta. jag hatar henne. mer efterbliven människa finns inte. hon borde inte gå detta. tur att det inte är någon i min klass. eller förresten, vad vet jag?
igår kom ingela hit. senare johanna och engdahl. jag drog till linus. drack kaffe, snackade, kollade på postkodmiljonären och spelade kort med uffe och ninna. bra kväll helt enkelt.

pluggar för fulla muggar

jag är osocial. jag pluggar externredovisning. det är svårt och ganska tråkigt. men det börjar i alla fall gå ganska bra nu. ikväll kommer ingela hit. och så ska jag träffa linus.
nu tillbaka till pluggandet. ville bara skriva det för er som undrar.

pernillas födelsedag

lite plugg, spelat kort med familjen och försökt fått igång faran.
mamma fyller år idag och nu börjar gästerna trilla in. på återseende hörrni!


iphone bilder

nu ger jag upp pluggandet för idag. slänger in lite bilder från mobilen istället. de är inte så bra, men det är alltid något.

afterwork med klassen, efter omtentan.

mikaelas smutsiga bil och en sliten kusin! :D
 

julafton på kopparvägen

:) haha


juldagen hos lisa


annandagen på huggan

en kväll med grabbarna på storgatan 64

alla använder sin bil utom lisa, hur skulle det se ut? ;)

robert och emelies lilla julia




nyårsafton på bladgatan


linnéas 18årsfest

avslutar med bästa nyårshälsningen!


upp och ner liksom

pluggat extern, lite ledarskap och mer extern. ännu kan jag inte sjunga 'det går bra nu', men snart så. tog en paus. spelade hem segern lite lätt i grunka mot familjen. nu ska jag sätta mig ett tag till. men inte hela kvällen väl?

hinner jag träffa dig innan jag åker hem? det verkar inte så..?!

tog ut segern i förskott?

ja precis. skulle nog inte varit allt för glad förut. aja, NU är vi i alla fall klara med arbetet. dags att sova, blir kanske upp tidigt imorn för tentaplugg..
var hos annelie förut. spelade spel med viktor och sara. lisa tittade förbi, och även jennie och henrik. spelade lite mer spel. åt pizza och kollade på dubbelavsnitt av paradise. dagen kunde liksom inte bli så mycket bättre. och nu har jag röda faran hemma, så imorn ska jag ragga!

Vi fixarT och görT! :D haha.

happy face

jag har skrivit klart min del av arbetet nu. fattar ni hur skönt det känns eller?! om gruppen blir nöjda vill säga ;)

ikväll hade jag tänkt träffa linus, men verkar inte bli något av det.. så blir nog en sväng ner till annelie istället. måste även planera in massa pluggande till tentorna denna vecka, och fikorna som jag hoppas står kvar. säger man fikorna om man menar två stycken? aja, skit samma. ni fattar.

paniiik

pratade precis med alexandra. nipen ska skickas in imorn och jag är inte klar med min del av arbetet. gah. full fart nu. ses en annan dag!

den tredje januari

och idag har jag tågbiljett hem, men ska inte använda den. åker tillbaka på lördag eller söndag istället! :D

igår hade linnea 18årsfest på sörby. bra folk, lagom mycket dricka och trevliga bordspartners. var en ganska bra kväll. :)
nu är det inventering som gäller, gah! aja, 100 % ob tackar man väl inte nej till. speciellt inte om man är student!

fotbollscup och födelsedagsfest

hemma från karléns korvcup. där stod vi självklart som vinnare! :D oskar är här. han säger att jag ska skriva att han är bäst. jaja, ganska bra är han i alla fall. vi ska spela kort nu.
ikväll ska jag på linnéas artonårsfest. inte taggad, men kanske blir senare!

förra året i bilder

under tvåtusentio hände det mycket. det var ett bra år! blandade bilder från underbara tillfällen. tillfällen jag sent kommer glömma!


























som ni ser är mestadels av bilderna från studenten och studentveckan, vilket är ganska självklart. finns tusenmiljoner bilder som skulle kunnas slänga in här, men det har jag ingen ork att göra. och körkort tog jag, men vem fan har kort på sitt körkort? haha. 2009 var grymt, 2010 kan inte bli bättre. men som sagt, vi får väl se. tack för att ni gjorde mitt år, ni vet vilka ni är!


2010

nyårsafton igår hos gawas dotter. femton pers var vi. käkade middag, lekte lite och bara gjorde det man ska göra med sina bästa vänner, umgås och ha trevligt! :) slänger in lite bilder senare.
vad ska man göra ikväll då? ska sätta mig lite med nipen nu, men fan inte så jävla alltså. det är ju fredag liksom!

RSS 2.0