dags att laga mat snart kanske?

kom precis hem från en kort promenad. macke ringde, vilket inte var helt fel just nu. han har mösspåtagning imorgon, skapligt najs. och jag är inte ett dugg avundsjuk, nejnej. men nästa vecka kommer jag hem och då ska det firas riktigt ordentligt. både hans födelsedag och student, det kan jag lova!

galet länge sedan

lyssnar på arctic monkeys och tänker tillbaka på sommaren 2007, eller var det 2006? konserten var i alla fall 2007 och det var crazy awesome!

jag lovar, det är sant

jag har världens bästa syskon . som om ni inte redan visste det ? ! ;)

3

juridiktentan gjord, vilket innebär endast EN tenta kvar innan sommarlov. känns helt fantastiskt, på sett och vis i alla fall. hängt i flexarean där event tvåorna hade deras utställning med alla examensarbeten. plockat undan allt från"cafét", skjutsat runt på emelie, funderat på om jag ska börja plugga inför nästa tenta och vad jag ska göra ikväll. hade varit kul att gå på examensfesten, men det blir ingenting av det. plugga? nej, det blir nog ingenting av det heller.
att det snart är sommarlov betyder även att det inte är långt kvar tills jag kommer hem till viken igen. och då tar även två av världens bästa människor studenten. hur bra?!

inte långt kvar nu

fan vad jag kommer sakna detta .

två från i fredags och en från igår

nu - ringa mamma och säga grattis (?) på morsdag . sen - juridik !

4

igår var det walk on the wild side i pilhagen. rosévin på en filt i solen till ljuder av bra, och mindre bra musik. vi hade trevligt. när solen gick ner tog vi hos hem till korridoren. en kul lugn förfest, innan folket tog sig till bodegan. jag däremot gick upp till sandra och stefan. kollade klart på eurovision och början på en dålig film. det var en bra lördag igår!
snart ska jag kolla en sista gång på juridiken. imorn är veckans första tenta. glömt att anmäla mig till dem, men hoppas jag får göra de ändå. sånt som märks.

5

fredagskvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. den blev mycket bättre! vin och öl uppe hos stefan med ac och sandy. så ska det låta visades på tvn och massa gamla godingar spelades högt ur högtalarna. vidare drog vi ner till bodegan. efter lite övertalande gick det bra och det blev med andra ord premiär på bodegan för mig. även att det inte var något folk där hade vi sjukt trevligt. vi valde att gå vidare, vilket blev till cheers. där var det sjukt mycket folk istället, och grymt var det. gillar spontanutgång, verkligen!

6

hejs.
idag har jag varit i skolan. tänkte att plugga men blev inte så mycket av det. hjälpte emelie med måndagens utställning, vilket resulterade i att jag kom hem för en timma sedan. det är skrämmande så tidigt folk går hem en fredag, men jag förstår dem. hade ju inte tackat nej till det jag heller. men snäll (och lat) som jag är stannade jag kvar och hjälpte till, och då fick jag ju åka bil hem dessutom. haha.
snart blir det en sväng upp till stefan, så ska det låta. seriös student som jag är skippar jag nog kvällens utgång, igen. ;)

20.22

woup. j lånade ut sin cykel till mig, så blev ner till skolan för att se om kurserna gick att göras där, men icke. åkte runt i bilen med e för att leta möbler och fika på mignon med j. hälsa på ac och sedan vidare en sväng till jobbet. fått mitt schema för juni nu, det ser bra ut. förutom att jag slutar klockan tio på midsommarafton och börjar klockan sju på midsommardagen då, menmen. kommer ju inte uppleva en lika bra midsommar som tidigare år, men vafan. lever på minnet, och luckorna. haha. midsommardagen kommer inte heller firas särskilt hårt, för blir upp sju på söndagen också. det är senare beskymmer, kanske ska fokusera på de mer närliggande först.
ikväll då? de andra ska till bodegan, men det är inget jag orkar.


skulle kunna bli sommarens bästa

9 juli - hoffamaestro och chraa
16 juli - the ark och amandra jensen
21 juli - salem al fakir
alla på sociten. låter hur bra som helst. men vem fan har råd att boka något av dessa nu? och vem fan kommer att vara ledig då? inte fan är det jag i alla fall, det skulle jag inte tro.

idag fyller nellie år. enligt henne själv har jag skickat världens bästa födelsedagssms någonsin! jag är bra! ;D och igår vann lillebror typ bästa(?) biljetterna till esc genrepet och finalen. han är ganska bra han med! ;)

en vecka

sju dagar kvar i ettan, det är inte mycket det. ineffektivt plugg hemma hos seger i hundrafemtio minuter. vi kör imorn istället.
igår var det styrelsemöte och kickoff. vi spelade kubb på parkeringen utanför skolan, åt sjukt god grillad mat, lekte lekar, drack vin, snackade och hade det allmänt trevligt. styrelsen är ett bra gäng, bara så ni vet! gick sedan vidare till cheers, där det inte var allt för mycket folk. men vi hade trevligt ändå :)


spår 18

juridikplugg och balkonghäng i solen hos jennie. börjar fatta lite nu, och imorn ska jag lära mig ännu mer. känns dock som jag prioriterat bort marknadsföringen nu, vilket inte är lika bra. jaja, den får jag väl lära mig när denna skittenta är över.
tänkte duscha nu, men vi har inget vatten!! vafan är det här? ingen som berättat för oss, eller i alla fall inte för mig. sjukt irriterad. ikväll är det styrelsemöte och kickoff, kan bli kul. :)

8

inte långt kvar till tentan nu, och ångesten är på hög nivå. idag har jag försökt att plugga, vilket gick sådär. imorn hos seger blir det nya tag, och då ska ta mig fan juridiken sättas!
ac blev sjuk, så ikväll har jag och emelie ensamma planerat vår fest. samtidigt har vi druckit upp en box med rosé, bara för att liksom. jag gillar varberg, och jag gillar mina vänner här. det är något speciellt med dem. något speciellt som just jag fastnat för. något speciellt som jag tycker om.

9

jag har egentligen inget vettigt att skriva idag, men jag skriver lite ändå.
drog till skolan vid tio för att plugga marknadsföring. drog hem vid två för att jag var hungrig. har sett på one tree hill bara för att jag vill. äter choklad för att det är gott. dricker vatten för att jag är törstig. saknar betydelsefulla människor för att det är länge sedan jag träffade dem. har ångest för att det snart är tenta. tycker det är jobbigt just nu för att tvåorna snart försvinner. pluggar kurser till statoil bara för att jag börjar jobba snart. trött på mig själv för att jag inte vet vad jag vill. funderar mycket på vad jag ska köpa i paket till jennie och marcus för att de tar studenten. och till emma för att hon fyller år. irriterad för att biljetterna till the ark och amanda jensen är så jävla dyra. är glad för att mina grannar är så underbart bra! ledsen för att du inte förstår. fundersam för att jag inte kommer ha råd att åka hem. lycklig för att vädret är himmelskt. lite positivt - lite negativt. med andra ord, precis som vanligt.

från i torsdags

bilderna är stulna från campus hemsida .

nu har emilia och jag hängt lite i solen nere vid fästningen. tog även en sväng ut till getterön och vidare till träslövsläge. trevlans.

10

nu är 'sommarlovet' nära, och det märks även idag. hoppas att vädret håller i sig hela sommaren bara, för om det gör det kommer även jag att bli brun. eller i alla fall inte lika kritvit som tidigare.
igår blev det fotboll och film hos emilia tillsammans med mängder av godis, sorbetglass och en flaska vin. ingen utgång igår heller, vilket känns jävligt bra. tänkte inta dansgolvet nästa gång om tio dagar, när det skall firas att vi klarat ett år. tror jag kommer klara det faktiskt, bara det inte blir utgång på kickoffen för styrelsen på onsdag!?
nu blir det brand och räddning, instuderingsfrågorna till butikens marknadsföring och sen ska jag försöka hinna med en sväng ut i solen också.

sommar

sommaren har kommit till västkusten. så in i helvete bra väder har vi. legat och stekt i solen både i onsdags, torsdags och idag. första doppet för iår blev det också, vid kåsa. åtta grader skrämde inte mig och micaela, och det var faktiskt ganska skönt. ska käka middag i solen nu tänkte jag, och ikväll blir det cl finalen. var och med vem är dock frågan.

vän sökes

du skall vara glad, rolig, ha tid ikväll och inte orka gå ut. vem som helst som orkar hänga med mig ikväll. jag har ingenting att göra! haha.

12

alle är påväg hit. vi ska till skolan och plugga butikens marknadsföring. fan va roligt på en fredag. inte speciellt kul annars heller för den delen, men speciellt inte på en fredag.
igår blev det i alla fall förfest utanför längan. lagom mycket folk, med väldigt nytt folk. trevlans. när alla gick ut gick jag in, ganska bra där.

west campus league

fotbollsturneringen gick ganska bra trots omständigheterna. semi blev det för "bcp-laget". fick låna in folk lite här och var, men kul hade vi.
och nu då? bodegan har säsongspremiär, men jag är inte ett dugg sugen. får väl se hur det blir helt enkelt. skolan vid åtta imorn, så nyktert kör vi i alla fall.

13

god morgon. - eller nästan i alla fall. bra att jag inte gick till skolan vid åtta i morse, för det var jävligt skönt att sova ut lite. drar ner snart istället.
idag är det west campus league vid ankaret. jag har tyckt att detta skulle bli sjukt kul, men är fan inte speciellt sugen längre. klasslaget blev inget klasslag, utan programlag. gör väl inte så mycket det kanske, men fan så jävla tråkigt att min klass är så förbannat off! EN person har jag nu fått med mig, vilket inte känns riktigt helt okej kanske. alla bangar allt - hela tiden!! en förbättring nästa år vill jag se, för nu ger jag fan upp. aja, vi andra ska ha kul ikväll och ni kommer missa något, det kan jag lova!

vindfestivalen

vindfestivalen, bra skit! drog ner till fästningen runt fem. spelade bingo, gjorde en drake, lyssnade på symfoniorkestern, seglade, träffade typ alla bästa och bara hade det underbart, i solen såklart! tog en sväng bort till cheers och sedan vidare upp till fästningen igen. ett sjukt bra coverband spelade och det dansades. det kan jag lova! kände inte en kotte förutom de som höll i det, men jag, e och j hade kul ändå. lite besviken på vissa saker, men skit samma känner jag. jag dansar aldrig nykter funkar nog inte längre alltså.


14

under veckan är det "statoilmöte" för alla stationer i hela sverige. därför åkte jag och fem nya arbetskamrater ner till hässloholm igår, tillsammans med cirka 30 andra stationer. påvägen dit var det stopp på E6:an, då en bil förmodligen somnat och orsakat en olycka. ni skulle sett bilen, shiit alltså. aja, vi kom fram och där startades dagen med fotbollsgolf. vi var sjukt dåliga och eftersom det inte tog speciellt lång tid blev det dötid väldigt länge. vi fick god lunch och efter var det försäljningsmöte. mycket att lära och många olika namn och förkortningar att komma ihåg, men det ska bli kul. alla stationer samlades i matsalen där det var dags för stormöte. fick reda på hur alla kampanjer ska se ut i sommar och massa info om tävlingen. vinna - jajjemen!
kvällen fortsatte. lite dricka på rummet och sedan var det dags för middag / fest. i allmänt ganska lugn tillställning, men det var trevligt. och idag kom jag hem vid halv tolv typ. var inte så jätte roligt, men har i alla fall bra arbetskamrater, helt klart!
nu blir det ner en sväng på vindfestivalen med ac, stefan och johan. ciao!


16

bra dag. cv-föreläsning där jag lärde mig mycket att tänka på i framtiden följt av plugg med alexandra och chillhäng i studentarean. istället för att bli hemskjutsad vid fyra kom jag hem lite innan sju, för vi en rundtur med bilen. letade efter öppna second hand butiker, kollade på sjukt fula hus, och snygga, kossor och massa skog. skapligt rädda i bilen då vi åkte med kvinnan som inte tar det lugnt med gasen, eller bromsen. haha. åkte långt bort i ingenstans, men kom tillslut hem till träslövsvägen. trevligt, mycket trevligt!

klockan sju samlades vi i allrummet för att se vem vet mest. sedan har kvällen bestått av häng i köket och nhl med philip. nu har jag packat klart inför morgondagens, och onsdagens äventyr med nya jobbet. får skjuts till jobbet kvart över sex, så klockan ringer nollfemnollnoll. dags att sova, jajjemen!

jag har en ny tvstjärna bland vännerna ! :)

17

vaknade klockan sex i morse, utvilad och pigg. ganska skönt att gå upp tidigt för än gångs skull. sitter nu på skolan och väntar på gästföreläsningen. ska bli kul, och intressant. något som kommer att behövas när det är dags att byta jobb nästa gång. :)

du gamla, du fria

gick inte och dog. kollade på hockeyn inne hos camilla och philip istället. bra jobbat sverige! :)

hittade denna bild på fejjan. snyggt, jajjemen!!


blame it on me

har aldrig pluggat så mycket juridik som jag gjort idag. inte ens om man räknar ihop alla gånger jag försökt mig på casen. och jag tror jag börjar fatta faktiskt. fast, ska väl inte ropa Ja riktigt än, blir säkert total sågade av danskan. aja, camilla hade i alla fall hyrt in ett proffs som hjälpte oss, så helt fel kan det ju inte bli. men, juridik är fortfarande sjukt tråkigt. och svårt. och tråkigt. och svårt om jag inte redan sagt det.
äckligt trött och har inget att göra. så nu ska jag dö lite tror jag. det är jag värd en dag som denna.


19.58

bilder från igår kommer när jag får de av emma. men bjuder på de två bilder jag tog med mobilen igår. hej sålänge!  

18

och kvällen blev ju inte sämre vill jag lova. emilia kom hit och lagade mat till oss. lite folk började trilla in till köket. vi gick till stefans rum och fortsatte festen. gick till oscars, där det var roligare än vanligt. bland de bästa kvällarna där, lätt!

idag mår jag bra. inte bakis men har sjukt ont i fötterna. sönderbrända tår och rivsår på armarna. men vafan, det var Hofman, ho-ho-ho-ho-hofman!

hofman

vi åkte till susanna och käka frulle. samlades vid någon skola. satt oss i en buss. bytte buss till rätt. tog en öl. släpptes ute i skogen. tog en till öl. började gå in mot staden. drack mer öl. träffa massa härliga människor. drack mer öl. tog massa kort. drack mer öl. släpade på väskan. drack mer öl. sjöng hofman. drack mer öl. fick ont i knäna. drack mer öl. blev trötta. drack mer öl. kissade. drack mer öl. fick skoskav. drack mer öl. träffade massa mer människor. drack mer öl. HADE SJUKT KUL! DRACK MER ÖL!
jag säger bara 20km hofman. nästa år missar ni det INTE! :D

student

just det, idag har studenterna på ps gått någon parad eller liknande. världens liv förde de och nere vid parken var det full fart på det hela. de är nog fan de lyckligaste människorna just nu, i alla fall i varberg. skapligt avundsjuk är jag på dem också. vem fan var INTE som lyckligast på studenten och tiden där innan? nej precis, tänkte väl det. meen, jag är inte bitter! och igår trillade det ner en inbjudan från jenniepie i postlådan. så, jag får ju i alla fall gå på en student. två till och med :)
okej, på denna bild kanske jag inte ser jätte glad ut. men JO, det var jag! det var en bra kväll med bästa!

+

jag är en mästare på matsäkerhet och miljösäkerhet nu. synd att det inte går lika bra med juridiken bara. menmen, man kan ju inte vara bäst på allt, eller?!

fredag utan fest

blev en sväng ner till skolan. skrivit ut papper och gjort ett försök till plugg. emilia skjutsade hem mig och nu sitter jag här och ska fortsätta med matsäkerhet. inte jätte kul, men de måste ju göras.

HJÄLP - vad ska jag ha på mig imorn? temat är erotik. haha.


20

jag är pigg och har varit det sen klockan nio typ. inte okej att vaktmästaren lagar staketet utanför mitt rum så tidigt. och inte heller okej att det ska ta typ två timmar. han är liksom fortfarande inte klar. idiot!

men okej, nu när jag ändå är vaken kanske jag borde göra något effektivt. typ plugga. eller gå till skolan. aja, solen skiner idag och vi hoppas den gör det imorn också!

var är ljuset?


jag är så jävla glad att jag har er . hoppas ni förstår det !

18.14

eftersom att någon skrev att man skulle vara ledig idag så har jag tagit ledigt. tack!

ätit sen frukost, spelat nhl med philip och nu är jag sugen på en film. någon som har förslag på en bra film? uppskattas! börja med kursen till jobbet skulle behöva göras också. och så funderar jag på att kanske gå en engelska kurs i höst. klarar jag det tror vi? 

21

efter nollningsmötet igår stannade vi kvar på skolan. hängde lite i sofforna och drack lite vin. käkade mat och drack lite mer vin i sofforna. åkte till oscars. dansade och drack lite öl. dansade lite till. pratade i telefon och gick hem. dissade efterfesten och somnade gott i sängen. bra onsdagsfylla igår, kunde dock skippat slutet.
ligger och kollat på one tree hill just nu. tänkte gå till skolan men orkar nog inte det. pluggar lite hemma istället. nu ska jag tvätta. fan va kul!!

det är så jag säger det

gick inte så bra att sätta igång igen med pluggandet. motivationen är nere på minus, men fick ju i alla fall lite gjort..

nu drar jag på nollningsmöte och kickoff. ikväll blir det onsdagspremiär på oscars. yes!


22

idag har jag äntligen börjat igång med juridiken. fruktansvärt tråkig, och svår. casen är hopplösa och denna kurs kommer gå åt helvete, det vet jag.
nu ska jag fortsätta. och kanske börja med utbildningen. ciao!

15.03

sitter på campus, och var fan är alla andra? typ dött på skolan idag. men, det är ju förståligt en dag som denna. solen skiner högt på himlen och det är fruktansvärt varmt ute. det gillas! :)

sitter nu och lyssnar på när jessica och emelie snackar. ganska intressant faktiskt.

23

kollat en föreläsning och snart blir det en sväng ner till campus, bara för att liksom.


my friends they always tell me what an awesome friend I am
but I really have to say it’s hard for me to understand

memories


varvet i somras . detta var en bra kväll ! kommer nog sakna varvet lite i sommar faktiskt .

très bien

planeringen inför tävlingen / konserten gick bra. samtalet med nya chefen gick bra, så kommer inte missa fotbollsturneringen nu. redovisningen gick förvånasvärt bra, fick till och med beröm. styrelsemötet gick bra. pluggandet gick dock sämre. men en bra dag har det varit.

ett album upplagt nu, bara ett kvar. haha.

24

powerpointen är klar. skickat min åsikt om banden. kollat en föreläsning och nu ska jag duscha.
idag blir det en sväng ner till carlings. ringa jobbet. redovisning av arbetet. första styrelsemötet och börja med utbildningen. fullt upp, men det är väl så det skall vara när sommarlovet är nära?!

helgen i bilder

fredag

lördag

25

igår - fy fan va kul det var. inflyttningsfest/födelsedagsfest i jorinde, frida och ullis nya lya. kul att träffa alla igen. drog till hugo , och även där var det drag på't. blev ju inte sämre av att syrran hämtade mig efter stängning heller. ;)

nu är jag hemma i varberg igen. anlände för cirka en timma sedan. blev en biltur med emma, emma och louise. inte helt fel att slippa åka tåg i min ensamhet.

nu blir det att lyssna igenom banden och typ sova.

26

igår var en sjukt bra kväll! förfest hos syrran och ett jävla drag på davidssons. idag hänger huvudet inte riktigt med, men snart är jag på igen!

julia denise karlsson nyberg


fint dop igår. trevlig mottagning efteråt. söt tjej det där. och sjukt bra kille!

livet är en fest

har precis spöat skiten ur jocke i både mulle, poker och tvåmansvist. allt förutom svälta räv. men vem fan är seriös när man spelar ett kortspel för barn? nej precis, ingen förutom jocke!

nu blir det dop. efter förfest hos lisa och tillsist davidssons. :)

27

nu ska mamma och jag ner till melkes och äta. sen är det bara att ladda inför kvällen. kommer bli crazy awesome! :D

besök från oslo

idag kommer bella hem! eller ja, vi kanske inte säger 'hem' längre?! ;D

paris

sitter och kollar på lillebrors bilder från paris, och kommer och tänka på de gångerna jag varit där. shit vilka resor! paris är nog egentligen en ganska trevlig stad om man tänker efter.

paris i nian

paris i ettan

bruce willis som tagit kortet. inte illa ;)


15.45

skjutsade precis hem bästa jennie och nu ska jag dra en sväng ut till fåfalla. :)

28

ska kolla på one tree hill nu och senare idag kommer väldens bästa pie hit. :)

"två gånger, samtidigt"

skippade fotbollen och svängde förbi bladgatan där det bjöds på en himmelsk god tårta. fick med mig linus och malin ner till hamnkrogen där det väntades pizza med resten av folket. den får en fyra. inte riktigt värd en femma, men nästan.
har nu tillbringat slutet av kvällen med joakim. kollat på när tottenham vann över city, vilket resulterade i att jag fått höra jocke skrika ganska högt. tror även att grannarna fick göra detsamma. haha.


18.07

blev en sväng till sörping med jocke och dani. glass i källarn och en rundtur i sörping. hämtade upp annelie och tog en glass till.

ska försöka hinna upp en sväng till ninna som fyller 50. och om jag hinner ska jag även försöka ta mig ut till grännäs för att se på juniorlaget. men klockan åtta ska vi käka på hamnkrogen, så har inte speciellt lång tid på mig. planering, vad är det?


webbkamera

igår hade vi ingenting att göra. det resulterade i detta. känsliga tittare varnas, haha.

femte maj

jaha, dagen blir nu inte riktigt som planerat. rebecca är sjuk, så blir ingen fika på jannes idag.. :( men du, se till att bli frisk till på lördag för då ska vi festa! :D ingen annan som vill fika på jannes?

snart ska jag hämta syster. ciao!

stamp on the ground

nu kom oskar hit . snart kommer jocke , macke och dani . mulle - jatack !
ingen snygg bild kanske, kan bero på modellen?! men brillorna är snygga i alla fall. riktigt snygga! ;)

fjärde maj

klockan tio for jag, lisa och sampan in till stan. bytte en skjorta, kolla i affärer, köpte doppresent och åt buffé. införskaffade mig även mina första solglasögon genom tiderna, och jag är nöjd. riktigt nöjd! ida, är jag med i klubben nu eller? ;)

nu är jag klar med min del av nipen och ikväll blir det mulle med jocke kanske? :)


det lät som en bra dag

och det blev det också! lisa och jag åkte till jysk. tog oss hem och sara kom hit och hälsade på. tog en sväng med bilen och hämtade upp dani. sedan var det dags för fotboll på grännäs. som jag har längtat! dock blev det förlust för grabbarna, vilket inte var speciellt bra.. efter matchen drog vi till sörping igen för att käka korv.
nu sitter jag här och kan inte bestämma mig om jag ska se en film eller inte.. ilandsproblem, jovisst!

idag har det dessutom endast EN MÅNAD kvar till sista tentan. till sommarlov. då har jag bara ett år kvar på utbildningen. shit alltså.  men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, och fy fan va kul jag har på västkusten! :)


östergötland

befinner mig just nu i vejken! åkte upp med linus och malin från göteborg igår. :)

har träffas oskar och oskar en kortis förut. nu är lisa här och snart ska vi åka till sörping. senare kommer sara och ikväll blir det fotboll. låter som en bra dag!

14.56

nu drar jag till göteborg och sedan vidare till. ja, det ni! ;)

andre maj

senare idag blir det en roadtrip. får se var vi hamnar liksom. kan bli en liten överraskning. :)

igår blev det i alla fall filmmys hemma hos emilia. lite efter kanske, men äntligen såg jag avatar, och den var sjukt jävla bra! och så hämtade jag fyllona, haha.


WEST


här har ni oss . west nya styrelse ! :)

göteborg

bästa valborg! liseberg med emilia i ett regnigt göteborg. ingen kö någonstans, så alla bästa karuseller åktes. bra jobbat att bara göra av med femtio kronor på liseberg. kontakter var det ja, haha.
blev några öl på olika ställen på stan, cortégen, mötte upp emma, förfest hos malin och tillsist dancin dingo. bruno, linus och malin kom och tillbringade kvällen med oss. sjuukt kul! :)

jag bjuder på den , bara för att vi hade så jävla kul !

RSS 2.0