plugg

första "riktiga" dagen i skolan, dessutom veckans enda! marknadsföringen var inte allt för lätt när det är för lågt ljud på datorn, sjukt snabbt tempo, en norsk lärare som blandar norska, svenska och engelska på samma gång och allting i kursen är hämtat ur den engelska boken.. detta kommer bli min undergång känns det som, iaf nästan. datalektionen kändes bättre. kanske slappt att "lektionerna" är på internet med en lärare i cam och chattande elever, haha.

första gruppsamtalet avklarat idag, det kändes bra. de i gruppen verkar vara väldigt seriösa och partnerbutikerna har nu delats ut.

nu ska jag göra läxan som ska vara klar på tisdag, tror aldrig jag börjat så tidigt med en läxa förut, men här är vi ute i god tid. :) ikväll blir det att tvätta och laga mat, inte så kul kanske. ring gärna och stör ;)


söndag på västkusten

efter fotbollen igår blev det att dricka några öl samtidigt som jag och julia kollade på vänner. gick ner till stan en sväng för att träffa jonas och co som befann sig på cheers and beers. dock var det tjugo där och på oscars var det sjukt lång kö, så jag gick hem och sov istället.

viken har match idag mot skarphagen, första matchen jag missar för denna säsong, så funderar på att ringa hem och höra hur det går för dem. borde ju ha gjort ett mål nu, matchen började ju för snart tio minuter sen ;) och sen ska jag laga mat. har redan insett hur tråkigt det är!

bisous


inte rättvist

nej det måste jag nog erkänna. suttit och kollat på när united tog emot arsenal. karro har alla canalplus kanaler, det gillar vi! vinst blev det, men rättvist var det faktiskt inte. aja, det är ju målen som räknas, så jag är glad!

idag har tiden i varberg inte gått alltför fort. kanske beror på att jag inte gjort ett skit, skulle tvättat, men tar det imorn istället, eller kanske på måndag. ;) har iaf lagat potatisbullar, bara så du vet joakim!

nu blir det duschen, ikväll blir det kanske utgång.

dagen efter

ja, idag har det verkligen varit dagen efter. sjukt trött imorse efter gårdagens festligheter. blev en sjukt bra kväll trots att det var så några som kom., men vi som kom hade iaf sjukt kul. blev brännboll och massa lekar i en park, där mitt lag självklart vann femkampen. efter blev det ner till campus för att fortsätta festande och kvällen avslutades på cheers and beers! verkligen en kanonkväll som tvårona hade fixat.

första föreläsningarna hade vi dessutom idag, ganska tråkigt men kommer nog gå bra. måste bara vänja sig med att kolla på tvskärmen hela tiden och att man inte ska ställa frågor, då syns man inzoomad på alla skolorna, haha..

har precis varit och fikat med jonas, han har visst några kompisar här nere som han hälsar på över helgen. så ikväll blir det kanske ut och ta några öl med dem, men får se hur jag gör. nu blir det iaf paradise, det gillar vi!

ciao

för-nollning

andra dagen i skolan var mycket bättre än gårdagen. träffade en annan lärare idag, uffe, skön snubbe det där och bekantade mig även med några andra klasskamrater som verkar väldigt bra, det gillar vi! efter skolan blev det lunch ute med några av grannarna, några klasskamrater och vänner till dem, trevligt!
träffat som sagt massa nytt roligt folk idag och ikväll blir det nog mer då det är FÖR-NOLLNING! :D så snart kommer folket på övervåningen ner för lite förfest här, sedan blir det brännboll och lekar i en park och sedan kanske till en pub. men nu måste jag fan duscha. bara femton minuter kvar till folket trillar in, haha!

vi ses!

campus varberg

första dagen i skolan och det känns bra. fullproppd med information om typ allt nödvändigt och onödvändigt. i klassen är vi fyrtio elever, varav fyra killar och trettiosex tjejer. vet namnen på typ fem kanske.. det går nog bra.

slutade halv tolv och imorn är det för-nollning med alla bcp på skolan. great!

meddelande till jocke: idag har jag lagat snabbmakaroner och köttbullar. ;)

jag är ny här, bara så ni vet

färden mot varberg startade tidigt imorse hemifrån vika och runt tolvsnåret var allting inpackat och färdigmöblerat i mitt nya lilla rum. har inte hunnit lärt känna grannarna jag delar kök med än, men i korridoren bor iaf jag, en kille och fem tjejer, tror jag. eller det är de jag hunnit hälsa på. finns plats för två till som kommer runt förste september om jag fattade rätt.
jag kommer nog trivas, det tror jag. en av tjejerna har berättat om planerna för kräftskiva, gårdsfest, korridorsfest och nollningen nästa vecka, så det ser jag fram emot, verkligen! 

aja, nu sitter jag här i mina 19 kvm och har precis sett klart på män som hatar kvinnor, sjukt bra film. ska snart sova för även imorn blir det upp tidigt då det är första dagen i skolan! :)

på återseende


RSS 2.0