de bästa

jag tror inte att ni förstår hur mycket jag uppskattar det ni gjorde igår, tack!

dom där jag kommer ifrån

igår var det inflyttningsfest hos jules och halloween på oscars. kul vare!

nu vill vi ha mcdonalds. köra någon? :)

discodivor! :)

img_9840 (MMS)

discodivor! :)


jag har sår i ansiktet och på armarna. men...

img_0433 (MMS)

jag har sår i ansiktet och på armarna. men denna kvinna har snyggare målning. bra jobbat phileeey! :D


kan vara bästa outfiten ever! :D

img_7994 (MMS)

kan vara bästa outfiten ever! :D


kort med kort

photoshoot med micaela och anders. haha.  det tog bra lång tid innan någon bild blev bra vill jag lova.

FADDERFEST!

festen igår blev succé! tjejerna hade lagat sjukt god mat i mängder, det bjöds på dricka, lektes lekar och bara hade det gött med bästa! vidare till klubb pt kanske inte var jätte kul, men det dög. mycket hände, vissa bättre saker än andra. vaknade upp på fel plats, med en halvmålad mustasch och med kläderna på. måste väl betyda att det var lyckat?! ;) här kommer bildbomben! titta och njut.

tv och fint besök

känd från tv - det kommer jag bli, haha! ;D
idag har jag haft lisa här på besök, en liten stund i alla fall. åt lunch på paganini, snackade massa skit och bara hade det allmänt trevligt. underbart skönt att träffa henne! :) fick även träffa sääändy som äntligen tagit sig till varberg för en stund. inte helt fel det heller. nu är jag precis hemkommen från west-idrotten och det är dags för en dusch. ikväll väntar fadderfest på skolan och klubb pt på såsen. låter inte helt fel det.

Linus Åkesson

glömde skriva det förut. men idag fyller min bästa vän 20 år! tråkigt att jag inte kan vara hemma och fira honom, men det får bli en annan gång! :)

gubben i lådan

tentan i morse gick inte allt för bra, men det tyckte ingen. vilket känns ganska mycket bättre då. aftertenta lunch på campino med klassiarna, häng på skolan och en sjukt bra föreläsning. vip-kväll på gallerian som fyller 10 år i helgen. lite shopping med vännerna följt av en öl på nyfiket med martin och philip som är hemma på besök. nu har jag kollat lite på en film hos grannen och skrivit klart inbjudningen. dags för sängen. imorn väntar en sjukt bra dag. som jag längtat! :)

namnsdag

dags för andra tentan. jag är trött och verkligen inte redo. omtenta kommer det bli, det är en sak som är säkert. om inte typ det slår ner en blixt i skallen på mig, då kanske det går bättre. nu ska vi gå. hejdå! p.s. imorgon kommer kanske syster hit, eller hur?! :) :)

"jag har typ 87 saker som är viktigare än att umgås med dig"

men innan jag går måste ni kolla på denna. så sjukt jävla rolig!

this is maybe for a reason

tentan gick ganska bra tror jag. ineffektivt plugg i skolan, en halv föreläsning, volleyboll på idrotten, hinderbana genom stolar, PÅ stolar och nu blir det kanske en promenad i vinterkylan. kan vara bra det.

nummer ett

snart tenta och den kommer gå sjukt bra! hoppas jag i alla fall. SPÅR 18 - NU KÖÖR VI!!! :D

precis innan läggdags

pratar med syster på facebook och kollar bellas bilder från helgen. jag saknar gänget, det gör jag fan!

dagen innan tentan

pluggat hela dagen med a och p, med några få tio-minuters pauser såklart. man måste ju vara lite social ibland också. men, tentan imorn känns bra. nu ligger vi i soffan och slöar innan det blir att kolla till tentan en sista gång. känns konstigt med tentor igen, men är ju inte långt kvar nu.

Oktoberfesten är startad! :D

img_7686 (MMS)

Oktoberfesten är startad! :D


Johnny har fått en halsduk och emilia är f...

img_6105 (MMS)

Johnny har fått en halsduk och emilia är full! 17 rätt på quiz, ganska bra va?!


i see you

precis hemkommen från jobbet. dagen började förvisso skit, men den börjar ordna upp sig. har förmodligen hittat outfit till fredag, och om den passar kommer jag vara så fucking jävla apsnygg! :D
nu ska jag upp till johan en sväng. tydligen blir det cheers ikväll. dålig vana? kanske det kanske..

10.27

bra början på dagen, not!! nedvärderad på seminariet kändes väl inte helt okej. motivationen är nere på noll och nu säljer jag biljetter till på fredag. lite roligare kanske.
KÖP BILJETT TILL OKTOBERFESTEN!!!!

i need somebody

oktoberfest på fredag - hjälp mig med outfit tack!
nu ska jag förbereda morgondagens fucking redovisning. kul!

företagsledning

sitter i biblioteket och opponerar ett sjukt tråkigt arbete. inget illa menat tjejer, men det är faktiskt inte roligt! :D haha. snart tar vi lunch och sen är det innebandy, yes!

10.33

idag fyller världens bästa pappa år! grattis lenken på 52årsdagen!
nu blir det en sväng ner på stan för att kolla telefonen och kanske hitta någon present. sen blir det plugga stenhårt för att hinna med innebandyträningen! :D ciao!

mustasch!!

LÅT OSS ALLA I VARBERG FÅ EN SJUKT ROLIG MÅNAD!!
GÅ MED I GRUPPEN PÅ FEJJAN!!!

spår tio

man måste dö några gånger innan man kan leva

dom gick iland och jag flöt iväg

paradise är absolut inte så kul som jag hoppats på.
men denna bilden nedanför gillar jag.

14.38

idag har jag druckit sjukt mkt kaffe, tagit aproliga cambilder med martin och susanna och pluggat i biblioteket. om tjugo minuter ska vi på möte med skolan och sen är det styrelsemöte. upptagen människa, jomenvisst!

kolla albumet här!


söndag i oktober

hade en sjukt bra dag/kväll igår ute i ingenstans. fotboll, god mat, mycket dricka och sköna människor! vi drog sedan in till stan för att spendera ännu en kväll på oscars. mycket folk och bra drag, det gillar vi!
nu ska jag opponera. hade även tänkt tvätta, men klantig som jag är har jag bokat förmiddag. hur fan tänkte jag där? vem är vaken innan tidigt en söndag liksom?! inte jag i alla fall. haha.

sprucken iphone igår, vinnare i fotbollen ...

sprucken iphone igår, vinnare i fotbollen idag, öl, bastu, mer öl och snart blir det smörgåstårta med toftas dam och herrlag. Kan bli bra!


Kycklingfotboll i tofta, hur fan ska detta...

Kycklingfotboll i tofta, hur fan ska detta gå?


bli bjuden på mat är inte varje dag,  och ...

img_0544 (MMS)

bli bjuden på mat är inte varje dag,  och förfesten på längan och oscars är inte dumt det heller. :D


En bebisfågel och en ful tulpan !

img_2422 (MMS)

En bebisfågel och en ful tulpan !


suit up!

img_8290 (MMS)

suit up!


kostymen är på och går jag till jobbet! In...

kostymen är på och går jag till jobbet! International suit up day 2010 är här!! :D


c och jag är seriösa studenter som pluggar...

c och jag är seriösa studenter som pluggar klockan tio när alla andra är på cheers. känns bra, men förbannat tråkigt..


två steg

en till två arbetsdagar, sen ligger håkans nya platta i min brevlåda. hur nice är inte det då?! :D

12.13

sitter på skolan och skriver om företagsledning. det är tråååk! nu tar vi lunch, som jag har längtat.

backin up song!

för att bli på bättre humör kollar jag på klippen rosanna visade i veckan. gör det ni med om ni vill skratta lite. haha.

about you now

snart klar, typ. jag är trött och vill sova. det är massa nollor i paradise, och jag älskart! äntligen har jag något att se fram emot igen! :D


detta beteende är inte okej längre . .

äntligen har dagen kommit, som jag har län...

äntligen har dagen kommit, som jag har längtat! paradise!!!! :D


my heart will go on?

grym kväll igår. åt tapas så vi storkna, drack massvis med sangria och dansade som bara fan! nu ska jag plugga. världens tråkigaste kurs. tur att den är över snart!

manana var ju inte helt fel, mellanfest på...

manana var ju inte helt fel, mellanfest på lilla london var bra och park lane är inte dåligt det heller! nu kör vi!


kaataa looog een

fan va dåliga vi är. vi skulle inte dricka. vi skulle inte gå ut. aja, vad gör man inte för laget liksom?! kvällen igår blev iaf succé, och känner mig ganska nöjd just nu med att ligga och sova i rummet när de andra efterfestar långt in på morgonen. att jag inte vakna är fan sjukt. haha.
nu styr jag, flash och rickard kosan mot göteborg. förfest hos terese, mañana, tapas, sangria, luckan och dans! kan bli en bra kväll även denna! det är ju tur att gruppen inte ville ses imorn, yes.

who do you think you are?

igår var det fest. det var crazy. fullt ös och alla var glada i hatten. påtal om hatten, den var med hela kvällen, haha! fick med mig några till oscars iaf, där det var bra drag.
idag har jag jobbat (SJUKT KUL!!) , varit på kåsa  , gått en promenad i apelviken och ätit pizza med stefan och rickard. följt efter polisbilar i full fart, varit på statoil och suttit och halvdött lite i baksätet när polisen pratade med rickard. det var nära ögat kan man väl säga ;D haha. nu ska jag en trappa upp. ciao!

kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän

tacka fan för mina polare har tålamod med mig
hade jag vart dom hade jag knappt tåla att se mig

tonight

har laddat upp för pesonalfest med macken genom att spelat lite westfotboll. målkung, jajjamen!

the runaways

blev inget dåligt drag igår inte. jeansprovningen var sjukt kul, hittade apmånga jag vill ha! gänget drog till cheers för EN öl, men chefen var inte svår att övertala. blev några omgångar innan arbetskamraterna gick hem och när cheers stängde begav mig jag och mina vänner hem till jesper. blev hemgång tidigt i morse och idag har jag väl mått som man ska. möte med kvarterskrogen och rabattgruppen. annars bara massa mat och chill i emilias soffa. nu ska jag se på film. imorn ska jag plugga tidigt. hejs.

sjukt nice kväll!

img_8596 (MMS)

sjukt nice kväll!


our song - hoffmaestro

igår efter innebandyn SPRANG jag hem från träningen. sjukt långt, och jobbigt. kvällen spenderades hos jesper med massa folk. campino, spel och nhl11. bra!

idag blev det en ineffektivt dag i skolan med världens bästa ettor. skratt, sång, facebook-konversationer, choklad, spåret, gymnastik och lite plugg på det.
nu blir det ett litet besök på systemet. om en timma ska carlingsfolket pröva jeans, dricka bärs och ganska gå till cheers. kuul!

konsumentbeteende

gah. fortfarande kvar i skolan. snart är analysen skriven och då är varberg grupp fyra äntligen klara. vore ju inte helt fel om vi kunde få släppa denna börda.

haft en väldigt mysig söndag i göteborg! :)

haft en väldigt mysig söndag i göteborg! :)


bra kväll igår! börja jobba två timmar tid...

bra kväll igår! börja jobba två timmar tidigare är inte alltid speciellt kul, tur att det inte var så hårt igår då.


paaarteey!

svarta laget ägde fotbollsträningen och nu väntar inflyttningsfest hos flashen. woupwoup!
bara för att du älskar bilden, palle! :D

.

who do you think you are
running round leaving scars
you're gonna catch a cold 
from the ice inside your soul

RSS 2.0