nyårsafton

jocke är här. vi har lagat paj. han har börjat kröka, jag ska börja köra nu. ikväll ska vi till cicci. gott nytt år hörrni! imorn slänger jag in lite bilder från 2009, och från nyår såklart!
här är i alla fall nyår förra året!

snart är det inte längre tvåtusennio

blev en fika hos robban och emelie. tog sedan bussen för att leka lite med tikka och enzo, men även ida och martin såklart! :)
trodde bussen gick tio i sex, den gick tydligen tjugo i. nästa gick tio i sju. tänkte åka med viktor och co. men eftersom de tog så jävla lång tid på sig i stan, blev det en timma promenad i vackra söderköping och sedan bussen hem. ikväll kommer syster hit och leker med mig. först ska jag hämta henne i och för sig. imorn är det nyårsafton. jag är laddad!


en liten upplysning bara

om karl olov joakim rödin någon gång skulle säga till er att han vann stort över mig i mulle så ska ni INTE lita på honom, verkligen inte! godnatt! :D

här igen liksom

robert hade inte tid att leka med mig idag, kanske blir förmiddagsfika imorn. innan jag åker till IDA, om jag ska dit vill säga. har glömt att berätta att jag träffade henne i söndags. glad blev jag. och vi bestämde imorn, om jag får igår bilen och om hon har tid. men det hoppas jag!

nu ska jag se film med viktor och siri. och ikväll blir det nog mulle. SOM jag har längtat! :D

jag har några vänner som fyller år idag

och den absolut närmsta är robert! ska ringa till honom och se om han är sugen på lite kaffe. :)

slapp hela dagen. legat i soffan under täcket och kollat på tv med lillebror. och nu har jag precis hämtat oskar och oskar i ringarum. ner till viken och fixa lite ärenden nu. ciao!

jag är sjukt trött

äntligen är ni alla tillbaka. cirka tjugo stycken som svikit mig den senaste veckan. men kul att ha er här igen. slänger in en bild i väntan på att alla bilder från lisa ska bli färdigskickade. :)


västervik

gick upp sjukt tidigt för att åka på shppingtur till västervik med jonas, frida, anette och oscar. fick med mig lite skit hem.

ikväll händer vad? har precis tackat nej till gratisbiljetter på lhc - rögle, så hoppas någon kommer med ett lagom bra förslag!

julhelgen liksom

en kort(?) resumé om juldagen, annandagen och idag. (tror inte den heter något speciellt?) jag är en mycket upptagen man och har därmed inte tid att sitta vid datorn hela helgen, som många andra tydligen hunnit gjort.

som ni säkert redan vet hölls förfesten hos lisa. typ 35 pers fyllde upp lägenheten på järnvägsgatan och med andra ord var det full fart. galet roligt hade jag/vi och det kunde nog inte bli mycket bättre. i och för sig saknades några vänner, så det vore väl det i så fall. kvällen fortsatte på davidssons och det var kulkulKUL! ni som inte var där missade något, det är en sak som är säkert!

igår vaknade jag upp klockan åtta i annelies soffa, väckt av plogbilen utanför. det är inte okej. somnade om och vaknade igen runt tolv. väckte sara och annelie, vi ringde jocke som kom ner bakfull och jävlig. så det ska vara helt enkelt! ;) hemma i några timmar och efter begav sig familjen pettersson / lenper till familjen pettersson för att äta en übergod middag. hann även med en omgång kort och en halvtimma i massagestolen.
efter en halvtimmas väntande på en äcklig 459:a satt jag på bussen med grabbarna in till stan för att tillbringa en kväll på hugo. förfesten gjorde vi bra, gick till hugo och fortsatte jävligt bra, hörde typ två låtar på maskinen och träffade massa folk jag inte sett på evigheter. det var en bra kväll helt enkelt! :D

idag har jag, daniel och oscar gått på stan. och ikväll kom linus och malin hit för en kopp kaffe. har varit en bra dag. förutom huvudvärken, allt jävla folk på stan, att jag typ inte shoppade någonting, och 459:an hem, såklart!


dagen efter julafton

juldagen alltså, för er som inte visste.
hade en underbart bra julafton igår. hämtade lisa. farmor och farfar kom på förmiddagsfika. jocke, jennie och henrik kom hit. fick lite julklappar och självklart några efterlängtade kramar av världens bästa jennie! sedan började släkten trilla in. fika och lena tyckte om mina kakor, yes! kusinerna blev som barn igen, vilket resulterade i snöbollskrig och klädombyte, två gånger! haha. finfina julklappar, klumpig tomte kom på besök, god mat ( ja, och då menar jag faktiskt det. har nog aldrig ätit så mycket julmat tidigare. vad händer liksom? :D ), julklappslek och massa annat bra. julafton får 5 av 5 toasters!

nu ska jag se på film för att ladda för kvällens bravader. ska till lisa på förfest med nästan alla bästa. och kvällen fortsätter förmodligen på davidssons dansgolv. jag är glad över att vara hemma! :)

bara för att jag vill vara som alla andra

GOD JUL HÖRRNI! :) bara för det slänger jag upp en bild från julafton förra gången med släkten på mors sida, alltså två år sedan! :)


23 december

dagen innan julafton och det är massa snö ute. har köpt de sista julklapparna, stött på uffe och annika, kramat lite på annelie, varit några gånger på ica, pratat med macke och med mormor. det är skönt att vara hemma igen. nu gäller det bara att träffa lite folk. :)
ikväll är det den traditionella lilljulen med ann och anders. ingela och ronnie har svikit oss för thailand iår. fattar inte hur man kan göra något sådant. jag ska även skjutsa annelie till gusum. nu kommer kusin oskar hit, det gillar vi!

snö snö SNÖ!

dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men mycket bra ändå. ingen tur med röda faran, ingen visit i norrköping, inget lekande med grabbarna och ingen myskväll med lisen.
dagen såg istället ut såhär: paketinslagning och rim med lillebror, en tur med familjens bil, varit nere på ica och kramat om både syster och rosa, pratat lite snabbt med johannes, snackat lite med carla, spelat spel med viktor, sara och malin och sett på film med familjen. så en bra dag helt enkelt. men nu måste jag börja planera så jag hinner med det jag vill, och det är mycket! :)


valdemarsvik

hemma i viken nu. det är minus 20 grader, äckligt mycket snö och jag ska nu slå in julklappar med lillebror. ta en sväng med röda faran sen, tror hon saknat mig faktiskt. kanske en sväng till stan? ringa grabbarna. och kanske kolla på fotbollsträning sen. jocke vill få med mig, men jag har inga skor med mig hem ;) haha. nu väntar mammas mat, YES!!

jag hade ganska fel

pratade med viktor för typ en kvart sen. de skulle åka från gekås då. så de är här om typ en halvtimma kanske!! :D greeeat!

vi blir aldrig av med norskan!

ja, och då menar jag faktiskt inte kusinIda, utan min lärare Hanne. hade henne i marknadsföring och nu tydligen i två lektioner i externredovisning. tror seriöst hon följer efter oss. trodde aldrig mer jag skulle behöva se henne. redovisning är lagom svårt ändå. utan språket man inte förstår sig på.. så den fjärde januari går inte jag på seminariet. i och för sig hoppas jag att jag är hemma i valdemarsvik då.. FÖR SNART ÅKER JAG HEM!! kan nog inte vara mer än två timmar kvar tills de kommer och hämtar mig.. underbart ska det bli. måste börja planera min tid hemma lite, så jag både hinner med nytta och nöje!


sista söndagen i varberg nollnio

FÖR IMORN KOMMER JAG HEM! HEMHEM TILL VALDEMARSVIK. hoppas jag får träffa valdemarsvejk mafia som säger OOUPP ME HENDERNA!!!
packat klart. nu blir det skytten, eftersom paradise inte är ikväll. vafan är det här. borde ingen sagt det till mig kanske?! suuurt.
läste förut att brittany murphy dog i morse. bara trettiotvå år gammal, inte okej!


två dagar utan snus

yes, för jag har inte snusat idag heller. jobbigt är det.
har varit borta i E och ätit julgodis. nu håller jag på och packar. vad ska man ha med sig hem? det är svårt. och det kommer bli tungt. eller ska jag skippa kurslitteraturen? nej, kanske är bra att ha med den hem.. ser bra ut i alla fall.

skytten snart. först packa klart. åtminstone nästan klart.


imponerad faktiskt

först måste jag bara säga att jag har inte snusat på hela dagen, och igår tog jag kanske endast fem stycken, innan festen började. bara så ni vet.
sådär såg det bland annat ut hos emilia igår. innan vi begav hos vidare. :)


inte världens bästa dag

sovit, tvättat, och sovit lite till. nu är jag i alla fall vaken, för en stund. funderar på om jag ska äta. eller skriva lite på kompleteringen. vad händer ikväll då? kanske sova..?


en vanlig lördag helt enkelt

vilken kväll igår. efter after work på cheers drog jag till emilia. god mat, äckligt vin, bra musik, bästa folket och party alias. kan ju inte bli bättre! drog sedan vidare till oscars, och även där var det galet roligt. vilken kväll liksom! slänger nog upp ett par pics sen. och tack sofia för att du körde oss! :)

nu väntar jag på tvätten. tog långa maskinen idag. ska aldrig mer inträffa. och nu börjar folket åka hem. blir typ själv snart..

ännu en tenta avklarad

hoppas det gick bra denna gång. liknade verkligen inte någon av omtentorna eller den vi hade förra gången. aja, det är bekymmer vi får ta när den kommer tillbaka. nu ska jag äta lite. sedan blir det cheers med klassen för after work. och ikväll ska vi till emilia. great!

julkort

fick mitt första julkort igår. det var av världens bästa rebecca. som dessutom tog körkort igår. :) grattis! men liksom, jag har skickat 25 julkort och alltså endast fått ETT! tro inte att ni kommer få något nästa år, det kan jag säga er.


en dag kvar

pluggar för fullt. tog en paus för att duscha och skriva lite. nu ska jag sätta igång igen. känns ganska bra just nu. hoppas det gör det imorn också. orkar inte göra om det sen i höst. då finns det nog andra alternativ som lockar..

ikväll ska vi till ullared för att besöka geekås. ska köpa sista julklappen och vet exakt vad det ska bli. kommer bli bra. ska även införskaffa en sak till mig själv. har fått lite pengar idag :)

glömde skriva igår att det börjat snöa här i varberg och det är inte okej. men har pratat med pappa och kollat på nt.se nu och ser att jag verkligen inte vill komma hem till valdemarsvik just nu. kom 30 cm inatt och det bara fortsätter. då är nog varberg ganska bra ändå, i alla fall på ett sätt!

tentaplugg och låångt telefonsamtal

sovmorgon, och jag försov mig. infann mig hos malin lite efter tio. pluggade, drack kaffe, åt godis, käkade på mcdo', pluggade lite till, drack lite mer kaffe och åt massa mer godis. och så fick jag dem att lyssna på tove också. great!

slog även rekord idag. pratade med M i 121 minuter. helt sjukt länge. men det var bra. pluggat lite till, kollat på ph och sett house of wax. ganska dålig film. men som vi sa, bättre än drag me to hell i alla fall. i och för sig säger inte det speciellt mycket. har liksom helt glömt bort datorn idag, typ.

simon - nu är det bara en dag kvar till tentan, för klockan är efter tolv.
stina - va är klockan efter tolv? fan nu sa jag fitta!
hahahah :D


bakning i längan

redovisning i organisation. vi slapp. sjukt skönt. fick dock agera "skådespelare", lite roligt. pluggande av marknadsföring, fika på coffee house och en julklapp fixad. hemma försvann motivationen och jag laddar inför morgondagens tentaplugg hos malin. hoppas det går bättre då. har även pratat med oskar i telefon. och mamma. och pie. känns som ett år sedan jag pratade med henne. miss her a lot!

emma och co. har bakat hela dagen. sprang till willys och handla och nu har även emilia bakat till mig. fan va nice! :D

min skåning till klasskamrat körde ett skämt hon hittat på själv idag. sjukt kul tycker jag i alla fall.
- vet du vad som rimmar på gurka?
- salt, för det rimmar på allt!
hahah! :D

iphone photo

har tagit en paus med marknadsföringen , lyssnar på tove och lagt in bilderna från mobilen .


kortet från annelie och sara . :) <3


en ganska lugn förfest i längan .


en lite mer fartfylld förfest i längan .

luciatåget som hälsade på innan julfesten i fredags .


och såhär såg det ut förut idag . kaffe och snus , det som får mig att klara av pluggandet just nu .


datauppgift och paket

skolan klockan åtta. datauppgift och vi fick träffa vår lärare på riktigt. gick überbra! blev klara först, och typ de enda som blev klara. rätt gjorde vi också. fan va bra vi är. eller ja, med pappa lenkens hjälp vill säga. om du läser detta tackar min grupp för all hjälp vi fick!

satt kvar, gjorde ppt och sedan gick hem. hade fått en avi och sprang till kvantum. tack knicket! pluggat marknadsföring. och fått paketet av annelie och sara. en kort var det. riktigt fint. glad blev jag. :) och så har ambulansen varit utanför längan idag. såg holken gå ut i kylan utan byxor och endast en sko. såg aldrig var han försvann men efter sprang vi till magdas rum. utanför låg han på gräsmattan, helt borta. ambulansen tog med honom och nu vet jag inte hur det är med stackarn. han är läskig, men det är synd om honom..

mer bilder från i fredags

alla gäster skulle fotograferas. sjukt snygga bilder. haha!




externredovisning

fy fan säger jag bara. tycker inte om denna kurs längre. visst, det är kul och inte heller allt för svårt. det vill säga tills vi kom till morgondagens datauppgift som vi skall ha förberett. det blir aldrig rätt. fattar liksom inte vad som blivit fel!!? har i alla fall fått hjälp av pappa, igen. men det är fortfarande inte rätt. tror jag.

har kollat på tv. och snart ska jag sova. ska vara på campus klockan åtta imorn. det är hemskt.

underbara söndagar?

skulle gått upp vid nio. sov till halv två istället. nu ska jag sätta mig med redovisningen. sedan marknadsföring. och ikväll redovisning igen. ska agera lärare. det gillar vi!

en lugn lördag

blev ingen tjugoårsfest för min del. slappat i soffan med kollektivet. det är bra det med. har även börjat med marknadsföringen idag. skickat in praktikfall 3. och fått godkänt på praktikfall 1. sjukt skönt.

pictures

förfesten, julfesten och oscars - i blandad ordning!








12 december

sitter och kollar på idol och pratar med frida på facebook. att småsaker kan göra en så glad :)


Winter Wonderland - Xmas Party!

jag hade kul igår. riktigt kul. maten var ganska dålig, men kul spex och folk som försökte sjunga. underbart folk. vidare till oscars och under en period var det sjukt bra musik. det gillar vi. och så mår jag bra idag. bilder kommer senare. även på luciatåget som besökte oss tidigare under dagen.

det blir aldrig som man tänkt sig

blev inget springades på stan. ingen visit på skolan. ingen marknadsföring. INGET PAKET! då har jag alltså suttit hemma hela dagen i onödan och inte hjälpt till med grupparbetet. illa. har i alla fall gjort redovisningen, pratat med pappa som förklarat de små frågeteckena jag hade och snart ska jag skjutsa camilla till skolan. varför tog jag på mig den uppgiften? visst jag är snäll, men när ska jag hinna börja dricka? alla i längan har börjat UTOM simon. vad händer liksom? ;O ;)

friday i'm in love

jag hade sovmorgon idag, ändå gick jag upp halv tio. fattar inte varför riktigt. sitter nu och väntar på mitt paket som kommer med bud. det ni, ganska coolt faktiskt. ska äta lite frukost först och göra redovisningsuppgiften. en sväng på stan, en visit på campus och läsa marknadsföring blir det kanske också. men vi får se helt enkelt.

kvällens bästa

j - hon måste ju vara från småland .
e - ja , någon annanstans kommer hon ju från i alla fall .

E själv är från småland . haha !

nu ska jag skriva julkort . massvis . och för er som inte visste är min adress träslövsvägen 25 D , 432 43 Varberg . sjukt besviken om ni inte skickar något . bara så ni vet !

förvånat samtal och världens bästa pappa

japp, världens bästa pappa har jag! bara så ni vet liksom. hoppas han löser detta åt mig bara. fick även paket av lillebror idag, han är inte så dum han heller. nu har jag någonting till imorn. frågan är nu bara, vilken? :D

fick även ett samtal från göteborg idag. hon frågade om hon kommit till rätt person och om jag var hemma. tydligen stod det ett bud utanför mitt hus med ett paket till mig. från tjeckien! jag känner inte någon i tjeckien och jag har inte beställt något. fatta ingenting. var i skolan då och eftersom man inte kommer in i längan utan passerbricka skulle de kommer tillbaka imorn och lämna det. men nu vet jag i alla fall vem det är ifrån :)

och jocke, eftersom det inte blev kassler igår fick det bli idag istället. bara så du vet liksom!


ett misslyckat försök till matlagning

detta är för jocke! eftersom kasslern tog tusen år att tina blev det taco istället! :D

har sett på världens mest underhållande program och nu ska jag läsa en tråkig artikel. ciao.


i väntan på kasslern

brooklyn spelas i högtalarna just nu

http://www.myspace.com/wakeywakeymusic


ett osparat dokument

skolan vid nio i morse. jag får aldrig sovmorgon längre! imorn skall vi vara där vid ÅTTA!! förstår ni hur elaka de är mot mig? en ung man som jag måste få sova ut ibland. och med sova ut menar jag åtminstone till tio, eller elva.
satt hela dagen med praktikfall 3. eller ja, de gick på seminariet och jag gick på rabattlunchen. en person kom. men det var trevligt, och gott. ska nog hänga lite mer i westkontoret. vilken sammanhållning, vilken humor, vilket gäng! fortsatte att plugga efteråt. bestämde oss att gå hem och insåg att ingenting sparats. så blev att sitta kvar någora timmar till. men nu är jag i alla fall hemkommen. har nu avbokat både spinningen och bodypumpen ikväll, måste plugga.. dö uffe, döööö!


en kväll som aldrig kommer att ta slut

träningen var sjukt jobbig, men kul. äntligen tillbaka på atletica.

nu ska jag se en tråkig föreläsning om genus, eller vad det nu var. plus läsa två artiklar till imorn. gah!!


montering av soffa och en galen skåning

vaknade av att paha ringde och väckte mig imorse. klockan var fem i nio och vi skulle vara på campus klockan nio. det första jag säger är förlåt och till svar får jag direkt "jag och alexandra har också försovit oss" haha. bra grupp vi är just nu :D

s - har du gjort glassen själv?
m - japp, jag har en syltmaskin!

hahaha, skåningar är smarta. right?

nu ska jag träna. sjukt pepp. hejs.


otroligt förvånad och jävligt glad

Hej.

Det var många som var med och kämpade om Oxfordpriset på 250 pund - men vinnaren av bästa NIP är:

Karlsson-gruppen från Varberg!!!

Och gruppen består av:

Elin Persson
Lisa Rundstedt
Nathalie Olsson
Simon Petterson
Markus Pettersson

Vi gratulerar så mycket - och vi tar kontakt med vinnarna inom kort!

Hanne G

fattar ni eller? min grupp skrev bästa NIP-arbete i Marknadsföring. hur coolt är inte det? av alla som går bcp09. sex olika lärcentra, cirka 40 grupper. och vi var bäst!! :D

mormors födelsedag!

yes, gunnsan fyller år idag. 76 bast blir hon. stort grattis till henne liksom!

grupp 5, varberg var riktigt effektiva idag. blev nästan klara med NIP. blir skolan vid nio imorn igen. och du lisa, det ÄR tidigt. försökte mig även på lite extern idag. gick inte allt för bra..

slog rekord idag. pratade i telefon med nellie i 48 minuter. fattar ni hur länge det är eller? sjukt länge för mig. men det var värt tiden, helt klart.

absolut ingen smart tanke

gruppen sa tio. jag ändra till nio. en ganska idiotisk idé känns det som just nu. jag är helt död!

do they know it's christmastime at all?

vad är det med mig egentligen? jag sitter på mitt rum och lyssnar på julmusik. vafan, jag hatar ju julen!!

dream dream dream

kan det inte bara bli 22 december? vore så grymt skönt just nu. få komma hem till mitt riktiga hem. att ha lämnat in NIParna, gjort omtentan, köpt alla julklappar, fått studielån, gjort alla praktikfall, löst alla uppgifter och allt därtill..

denna söndag har varit skit. som tur är visas alpha dog på tvn ikväll. detta blir min räddning!

varför finns söndagar?

blev förfest i övervåningen på E. spelade sjukt roliga spel. ac och jag - vilken kombo! vinst blev det ju också. UTAN fusk! avslutades på oscars. riktigt bra kväll!

söndagar är jävla skit dagar. jag tvättar. ska städa mitt rum. duscha. tvätta lite till. plugga. gah! har iaf bestämt mig nu att inte köpa biljett till på fredag. då ska jag sitta med marknadsföringen..


lördagkväll tyvärr utan bastu

deppar fortfarande lite över toves förlust igår.
förövrigt mår jag bra. skulle köpa julklappar med paulina förut. gick inte så bra. köpte ingenting. får ge det en ny chans i veckan.
skulle dragit till rickard och apelviken ikväll för bartu och bärs. blir inget av det längre. ska upp till stefan och co istället. kanske oscars ikväll. men som sagt, får se var kvällen slutar.

och en sak till. sarah hade sina hundar här förut. hur söta som helst. vill köpa hund, NU! tycker vi ska ha en gemensam här i längan ;)

misslyckat och lyckat

klarade inte en nykter fredag i varberg. skyller på luften. men kul hade jag. blev en kväll på cheers med gustav och martin. nu ska jag sova. hatara fortfarande idol och deras fucking röstsystem!

jag hatar idol

kalle var bra. tove var bättre. erik var bäst!

tove åkte ut, jag hatar idol och nu ska jag sörja. det blir utgång, endast pga detta! fanfanfan!

en fredag i varberg utan att besöka oscars

japp, ni hörde rätt. jag ska inte ut ikväll. tror det är första fredagen sen jag flyttade hit. tror bartendrarna kommer sakna mig ikväll. de på dansgolvet med. men jag lovar, detta är endast en engångsföreteelse! ;)
dagens planering är klar. morgondagens också.

nu är det två timmar kvar till idol. vad ska jag göra?

en sovmorgon som blev helt perfekt

har precis ätit frukost. ska se en föreläsning nu. gå till willys och köpa snus. sen se en föreläsning till. återkommer kanske senare. ciao!

en heldag med plugg

sovmorgonen jag planerade in försvann ganska fort eftersom paulina väckte mig.
redovisningen gick bra. externuppgifterna har gått framåt. lagat megagod tacopaj. sett tråkiga organisationföreläsningar med uffe. kollat paradise. gjort några uppgifter till. ligger faktiskt före i planeringen. det gillar vi! dock har jag nu avbokat all träning denna vecka. känner mig fortfarande inte helt okej. men det tar jag igen nästa vecka. dubbla pass blir det! och så ska jag försöka hålla mig nykter i helgen. pluggar jag ordentliget fram till nästa fredag kan jag gå på x-mas partyt, annars blir det hemmakväll även då.. för jag vill väl dig, eller?


tänker på hur kort tid jag har på mig

snart är även onsdagen avklarad. näsan har runnit hela dagen och jag har ont i halsen. det är jobbigt. var i skolan från tio till halv sex och endast pluggade extern. väl hemma satt jag mig och gjorde powerpointen och läste arbetet vi ska opponera på imorn. såg en föreläsning i organisation. såg en till. tog en paus och kika på paradise i paulinas rum. kollade på en föreläsning till i organisation. uffe är väldens tråkigaste att lyssna på! för två minuter sedan hade jag ångest för att jag inte gjort allt jag skulle idag. men läste förra inlägget och såg att jag har faktiskt gjort det. bra jobbat simon! dock blev det att avboka bodypumpen. nu är det en vecka sedan jag tränade. det är illa. hoppas jag mår bättre imorn. för just nu känner jag verkligen för att träna.


planering vecka 49

tisdag 1 december
- externredovisning uppgift 5.3. (har faktiskt redan gjort fyra idiotuppgifter idag)
- kolla one tree hill

onsdag 2 december
- skicka mejl till alla rabattgivare
- lösa uppgifterna 5.4 till 5.7 i extern
- kolla föreläsning 4, 5, 6 i organisation
- göra powerpoint
- bodypump

torsdag 3 december

- påbörja NIP
- redovisa praktikfall 2
- lösa uppgifterna 5.8 till 5.11 i extern
- kolla föreläsning 7, 8 i organisation
- spinna

fredag 4 december
- arbeta med NIP?
- lösa uppfiterna 6.1 till 6.3 i extern
- kolla föreläsning 9, 10 i organisation
- box
- idol

lördag 5 december
- kolla föreläsning 4, 5 i extern
- lösa uppgifterna 7.1 till 7.4 i extern

söndag 6 december
- kolla föreläsning 6 i extern
- plus göra ALLT som inte gjorts under veckan


rabattgruppmöte och tentaresultat

jag har precis handlat. det gick på 350 kronor! fan så jävla onödiga pengar. mat liksom. skulle ju kunna göra massa annat roligt för de pengarna. saker som är roligare än att laga mat och äta. och det finns mycket!

nu ska jag ladda inför den artonde. då jävlar smäller det. men innan dess är det externredovisning, föreläsningar, seminarier, NIPar, organisation och praktikfall som står på schemat. men ikväll blir det endast extern, kanske en föreläsning och one tree hill, såklart!

första december

efter paradise tvingade camilla mig att jobba extern. vi gjorde klart megauppgiften och nu, halv ett, har vi äntligen släppt böckerna. nu ska jag sova. upp klockan nio imorn.

ikväll ropar alla JA förutom simon. tråkigt, men sant..

RSS 2.0