pinsamt

har nog aldrig varit med om någon mindre organiserad och planerad redovisning. två grupper av tjugo "redovisa" i "rummet" jag befann mig i. man hörde typ ingenting och efter ett tag insåg läraren att det inte var ett bra redovisningssätt, så vi andra slapp. skulle skicka in powerpointen istället. haha, sämsta någonsin!

one tree hill avsnittet är precis avslutat. nu ska jag laga mat och plugga. ikväll är det spinning!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!



Vi är tre högskolestudenter på Södertörn Högskola. Just nu forskar vi om medieteknik och ämnet nätmobbning på bloggar. Vi skulle därför vara evigt tacksam om du skulle kunna vara med och deltaga i denna enkätundersökning.



Du kommer självklart få ta del utav resultatet.



Tack på förhand



Med Vänliga Hälsningar,

Anna Harrysson, Marcus Carlsson och Joakim Öquist.



För att komma till enkäten klicka på länken http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHI2U2JnQTZxZ3FnMGNHOE4wUW1JVHc6MA

2009-10-20 @ 12:52:06
Postat av: sofia

haha jag hålelr helt klart med, den smästa redovisningen. duktigt vad skulle du laga för mat idag?:P det går inget bra med mitt pluggandet idag, jag råkade somna :S

2009-10-20 @ 14:32:32
URL: http://sofianorborg.blogg.se/
Postat av: sofia

sv: smidigare så, jag hade inget att värma så fick ju tillbringa en stund i köket vilket jag egentligen inte hade tid med:P jag orkar verkligen inte plugga idag:S tror det får bli ett till gossip girl nu istället. så ska jag försöka pallra mig iväg till bibblan i morogn och försöka plugga där hela dagen.

2009-10-20 @ 15:10:25
URL: http://sofianorborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0