15.25

jag gillar inte hantverkare. fast på ett sätt gör jag det. de fixar en dusch till mig. en alldeles egen dusch. men de börjar jobba påtok för tidigt. vilka idioter börjar sin arbetsdag halv sju liksom?! det skall jag aldrig göra när jag börjar jobba. man vaknar fast man vill sova. jag hör inte musiken just nu när det låter som bara fan! jag får bo i ett rum som är sjukt kallt med världens sämsta persienner, vilket medför att gatlamporna på kvällarna lyser rakt in i rummet. har nog aldrig varit med om ett ljusare rum på kvällen när det i själva verket är sjukt mörkt ute. bli klara nu så jag får flytta tillbaka. tillbaka till 007!
infann mig på campus halv tio för intervju. det gick bra. trevliga människor och frågorna var inte allt för svåra. chillade runt lite. besökte westkontoret lite för många gånger. pluggade. drack kaffe. delade ut enkäter i olika klasser. jag ogillar läraren som inte kan svenska och bad mig komma tillbaka senare. senare, när han låtit sin klass sluta. vilken idiot! drog till espresso house med stina, nilas, emma och emilia. fixade loggor från mina butiker och frös ihjäl i ett snöigt varberg. ge mig sol för i helvete!!

nu blir det en föreläsning, eller två. ikväll är det spinning. och paradise final! vad ska vi nu se fram emot hela veckorna när programmet tar slut?


Kommentarer
Postat av: sis.

INTE helt okej att andreas åkte ut. :(

2010-02-02 @ 17:48:32
URL: http://lenper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0